Julai 29, 2008

Top 10 : Objek Yang Boleh Digunakan Oleh Saiful Sebelum Ke Hospital

10 Dildo - Memberikan rasa ngilu dan tahap luka minimum

9 Terung - Mungkin kurang kesan luka tapi membuatkan lubang jubur menjadi besar.Boleh juga disumbat dalam mulut supaya mulut diam

8 Marker Pen - Bukak penutupnya dan masukkan.Akan meninggalkan kesan dakwat.Boleh buat report telah di liwat dan diconteng.Dua kes berbeza tu.

7 Rokok - Pastikan menyala.Tarik keluar sebelum kesakitan menjadi-jadi.Luka akibat kesan lecur.

6 Controller game - Carik mana2 game yang membuatkan controller vibrate dalam satu tempoh panjang.Lebih elok jika controller/gamepad tu member punya.Masukkan keseluruhannya ke dalam lubang jubur.Biarkan selama 5 minit.Ulangi untuk dua tiga kali.Keluarkan dan letakkan balik macam asal.Kesan luka mungkin moderate tapi ada kemungkinan akan dimarah tuan punya controller tu.

5 Sudu dan Garpu - Boleh dimasukkan dan ditinggalkan di dalam lubang jubur dalam kuantiti yang banyak.Boleh digunakan bila ingin makan (jika was2 dengan kebersihan sudu dan garpu restoran).Pasti membuatkan doktor pengsan jika pemeriksaan X-ray dilakukan.Sayang sekali tidak akan lepas pemeriksaan metal detector di airport

4 Lilin - Baring atas lantai/tilam.Angkat kedua2 kaki anda ke atas straight.Titiskan cairan lilin tadi ke lubang jubur.Sensasi haba yang terhasil akan memberikan impak ghairah kepada anda.Untuk memadamkan lilin,masukkan saja ke dalam lubang jubur.Kesan luka yang boleh dikira agak teruk.

3 Gitar - Mula masukkan dari tempat kepala gitar.Jika lubang jubur sangat besar,boleh mula masukkan dari badan gitar.Kesan luka yang sangat besar.Ada kemungkinan akan tertinggal string gitar tertinggal di dalam,boleh dipetik2 bila bosan.

2 Ekzos Motor - Jangan ditanggalkan ekzos motor tu.Pegi aje parking mana2,nampak ada brader motor tengah panaskan enjin,bukak seluar dan masukkan muncung ekzos ke dalam lubang jubur.Buat semua ni tanpa minta kebenaran brader motor tu untuk perasaan thrill.Aku suggest ekzos motor 2 stroke yang banyak asap hitam.Advantage dia boleh claim kena liwat dan boleh claim peliwat anda tak pernah mandi,"objek" penuh daki.Alang2 nak malukan orang,bagi malu tahap maksimum la.

1 Chainsaw@Gergaji Elektrik - Masukkan.hidupkan dan nikmatilah.Tahap luka liwat PALING MAKSIMUM

Sayang,nampaknya sebelum ke hospital,tiada langsung usaha2 untuk menjadikan kes liwat ni satu kenyataan.Aku dah bagi cadangan ni,ko buat la sendiri ya Saiful.Kalau tak berani aku rasa ramai sanggup volunteer nak buatkan.Menyusahkan orang je budak2 macam ni.List ni aku buat ikut apa ada sekeliling aku je (kecuali nombor 1,9 dan 10)

6 ulasan:

seabed berkata...

wow@!

maximum impact !, nice analogy to a bloody-fool harassment.

don't even use terung coz it will be selected to 'market-based' then CPI will be increased soon, as result higher inflation rate, susah mau jual terung nanti

fabulously to use ekzos motor, boleh reduce air pollution in Klang Valley especially for 2 strokes and 4 strokes!

lastly, buluh runcing pun boleh guna supaya berlatih untuk kena sula!

agak2 Jepun ngan Amerika percaya tak?

Tanpa Nama berkata...

Aku suka buluh runcing tu....biar si Sefool kena sula, padan muke die!

monbang berkata...

hehehe .. ko gila apa. pakai chainsaw! apsal ko tak listkan henset skali mantot? henset semua org ada. dan skang henset sume wajib ada vibrate. niahaha!!

milo boyd berkata...

hahah aku kagum dgn logo top-10 tuh wey!

Tanpa Nama berkata...

tambah satu lg la mantot, pala botak abg jib pun leh wat masuk dalam dubur sepool.....

Tanpa Nama berkata...

tambah satu lg la mantot, pala botak abg jib pun leh wat masuk dalam dubur sepool.....