Julai 17, 2008

Lilin Rakyat




Aku rasa tiap2 kali aku pergi mana2 perjumpaan "haram" awek kat atas ni mesti ada.Adakah ini takdir?Kalau dia bini orang aku gurau2 je ni.Bagaimana pula dengan hati Janna Syariza nanti?Aku tidak patut curang kepada Janna.Dengar2 khabar,ada kesan koyak pada lubang jubur tunangnya semasa berborak dengan seorang brader kat situ tadi.Gagah betul Anwar.Member aku yang gay bertahun2 pun tak pernah terkoyak lagi.


8 ulasan:

[copyninja] berkata...

gambar awek je ni....=P

|1f34|-|1r3 berkata...

boleh tahan gak awek nii...tp xnampak jelas cam gambar Janna tuh..ok aper awek ni..sopan jer tgk..tp xtahu la kalau lubang jubur dia pon ada koyak gak...

aku dengar Saiful n Bala dpt rm5 juta sorang...ko xnak siasat ?

selepot berkata...

sebenaqnya aku kenai awek ni..beliau adalah anak kepada slah seorang pemimpin PAS.. tp aku tak pasti anak sapa..aku penah jumpa dia byk kali..penah sembang dgn dia byk kali tp tak sempat nak tanya dia anak sapa..yg pasti memang anak salah seorang pemimpin PAS yg dok blah KL ni..memang ayu budak ni..aku tgk pun sejuk aja..hehe..bukan nak puji tp tu lah dia..kalau aku dapat tau awek ni anak sapa nnt aku bgtau..

Mantot berkata...

hahahah..thanks bro

nanti aku rasa kita boleh tubuhkan fan club dia.aku volunteer jadi pemerhati bebas je.kalau dapat tau sape nanti inform la aku,aku bagitau sume

[copyninja] berkata...

kalau anak pemimpin pas, bukan awek lagi dah. ni dah tahap muslimah dah niee....

Tanpa Nama berkata...

Betul ke Anwar yg gagah sampai terkoyak jubor si Sepol tu? Ntah-ntah gay lain yg buat...sebab aku dengar Sepol ni gay jugak kan? As for her tunang...aku rase die ni tak tahu citer sebenarnye, hanye sokong membute tuli.

selepot berkata...

aku nak tanya hangpa la kan..kan ka anwar tu sakit tulang belakang.. ada kemungkinan ka dia mati pucuk..kalau kata pucuk dia dah mati..mcm mana la anwar nak tikam sepol dari belakang..Eee.. kalau betoi la anwar dah mati pucuk..sapa plak sepol nak tuju..

mangchikla berkata...

abang mantott. .Abang mantot bawak jala lalain kali. Tebar ngap kan die ..pastu bawak balik buat bini la.. Err abang mantot dah kain ke?