Julai 29, 2008

Keputusan Undian Cursing Malay 06

Apa Masalah Si Saiful ni pada pendapat anda? (Pilihlah banyak mana pun)


Tempat Pertama :
Dia gila publisiti dan suka perhatian ramai
(199 undi)


Tempat Kedua :
Dia kena paksa dengan pihak2 tertentu
(195 undi)

Lain-Lain:
Lain-lain tak penting lagi dah.

Mengikut keputusan undian kali ni,daripada 426 orang yang mengundi,ada 199+195 orang (384 orang) yang percaya 2 sebab di atas adalah masalah sebenar si Saiful.Jadi kerana hanya perbezaan sebanyak 4 undi,dengan rasminya diumumkan secara tidak formal,pada pandangan orang ramai,Saiful Bukhary telah dipaksa oleh pihak2 tertentu untuk mengaku dia diliwat dan disamping itu,dia juga mengambil kesempatan mempopularkan diri dia menggunakan kes tersebut.

Apa dia ingat dia sama macam Paris Hilton ke ada skandal seks boleh jadi lagi popular?Jadi kepada Cik Janna Syariza,aku dengan ini memohon agar surat cinta aku dulu di pertimbangkan sebaik mungkin.Lama aku karang surat tu,siap rujuk novel cinta lagi tu.Tapi mungkin juga cinta aku ni akan terkubur sepi sebab nampaknya jubur Saiful masih lagi suci mengikut laporan hospital dan sudah pastilah Cik Janna gembira mendengar berita tersebut.

Jadi,terpulanglah kepada Cik Janna untuk memilih,cuma kalau saya jadi Cik Janna,saya pilih saya.

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

yup!!! pilihlan mantot cik janna, sekurang-kurangnya cik janna boleh mengelakkan diri dari jd mangsa fitnah lepas ni, mana tau lepas kawin ngan Saifool Bukhary, cik janna akan difitnah kerana MELIWAT SUAMI, pastu bila cik janna enggan wat ujian DNA, bapak mertua n bapak sedara join sekali jadi barua....

kelambai berkata...

mcm mana janna nak liwat sepol..melainkan dia guna benda plastik yang menyerupai "barangan" lelaki..sebagaimana dia report kat srg Dr di PUSRAWI tu..

* tah apa jd kat Dr tu.. kena tahan di mana pun tak tau..mesti kena paksa.. polis pun jd makin bengong..dah la bengong dah..

Tanpa Nama berkata...

nampak sangat putar belit, mula2 camni, pastu lain lak, tak kena panah petir lak si sepol ngan kuncu2nya nih, idup kat dunia wat nyempit je...

Tanpa Nama berkata...

Cantikke sangat si Janna tu, tot? Aku pernah tengok gambar die...pd mata kasar aku...takdele cantik mana. Tot, mungkin nko kenal die personally, itu aku tak tahule. Tp walaupun aku tak kenal die tot, aku rase Janna ni mesti sokong abang sefool ni, sebab mungkin tunang die tu dah kaya raya. Kalau aku sbg tunang sefool tu, aku siasat betul-betul dan pastikan betulke tunang aku kene liwat. Tp kalau tak betul, buat ape tunggu lg. All in all, die nakke kahwin ngan org yg berani fitnah org lain atau nakke bersuamikan org yg dah 'ternoda'?

Tanpa Nama berkata...

Huhuhu... sakit perut gue.