Julai 16, 2008

Poster Luahan Perasaan Selepas Debat Semalam

Esok aku updatekan.Sekarang ni cuma nak tidur je.Aku hampir2 muntah masa tengok debat tadi.Anwar pun sengih je.

6 ulasan:

kentangsomell berkata...

haha. lawak gler.
aku nak tlg lap kan pon geli. ahahah

Tanpa Nama berkata...

hahahha berbuih mulut...

Snowflake berkata...

Mantot....
Tak lah banyak macam tu tot...
Tot tot... cepat buat artikel semalam yea.... PASTI best gilerz.

hoya berkata...

aku dah agak dah, hari ni mesti anwar kena tangkap, siap ada komando dan mcm2 lg... mmg poyolah diorang ni.. kes liwat sampai panggil gerak khas tangkap... pasal kes nurin dan sharlinie lps 3-4 minggu baru nak buat gerakan rumah ke rumah, mmg mangkuk btul..

hoya berkata...

bagi anwar sesuai jadi pejuang untuk rakyat daripada menjadi PM untuk malaysia same like Aung San Suu Kyi yang mmg a true politician yang fight for people although she has several oppoturnities to run away and stay out side myammar but still remain in myammar for the sake of her country.

selepot berkata...

lawa poster hang..aku suka..nanti aku nk fwd 1 opis aku..tergelak sampai terkencing la aku tgk poster ni..kehkehekeh..