Julai 03, 2008

Jika Anwar Betul-Betul Gay

Untuk menulis artikel ini,aku telah cuba meletakkan diri aku ditempat Anwar Ibrahim,seorang pemimpin yang sangat terkenal,pengasas ABIM,bekas TPM Malaysia,seorang suami dan seorang bapa.Aku bayangkan aku,Anwar Ibrahim,benar-benar gay.

Jika aku Anwar Ibrahim Yang Gay dan aku adalah orang yang "menyontot" (bukan disontot)

1) sudah pastilah aku takkan mencari lelaki melayu.Sama macam seorang lelaki mencari pelacur perempuan,tentulah dia inginkan pelacur Eropah atau Jepun.Buat apa nak carik lelaki Melayu?Bontot pun hitam je

2) aku takkan buat "asmara songsang" tu dekat Malaysia.Baik aku buat dekat oversea,cuaca pun sejuk.Bau ketiak partner gay aku pun tak lah begitu kuat

3) aku akan carik orang yang takde kaitan langsung dengan pekerjaan yang aku buat.Senang nak cover dan kalau partner gay aku merajuk pun (datang bulan),takdelah office mate aku perasan.

4) sudah pastilah aku akan mencari lelaki yang jauh lebih jambu daripada mamat tersebut.Kulit pun kemerah-hitaman.Aku pasti akan mencari seorang lelaki yang boleh dikategorikan sebagai lelaki cantik.

5) setiap kali ada oversea trip,aku akan melampiaskan nafsu serakah aku dengan melayan toyboy2 dari oversea.Aku ada duit dan aku boleh sewa seberapa ramai pun lelaki jambu2 untuk membuat aktiviti threesome,foursome atau super male sex orgy party

6) Jika sudah terlalu horny,sudah pastilah lelaki Melayu pertama yang ingin aku "sontoti" ialah Saiful Malaysia Idol bukan Saiful yang itu,kulit pun tak segebu Saiful MI.

7) sudah tentu aku akan kepenatan setiap hari kerana selalu sangat beraksi.Dah lah beraksi pulak dengan seorang pemuda yang agak tinggi dan besar daripada aku

Takde langsung logiknya kan?

Orang bodoh je percaya cerita pasal Saiful kena sontot ngan Anwar Ibrahim.Tapi korang semua tak perasan ke?Taktik kes liwat ni berkesan sebenarnya.Senyap terus mulut seorang Tun dan anaknya.Nak kutuk Pak Lah,dia yang introduce taktik ni dulu.Nak komen sikit pun,takut nampaknya.Blog dia pun takde komen pasal kes liwat ni.

Senyap satu musuh politik Kerajaan.Pandai jugak Kerajaan kita ni.
Guna satu peluru,bunuh 2 orang sekali.Benda2 jahat macam ni memang diorang cekap.

Cemerlang,gemilang,terbilang(fitnah orang)



19 ulasan:

Lord AK berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Lord AK berkata...

Beauty lies in the eyes of the beholder

macam aku langsung tak hensem tapi alhamdulillah dah pengalaman cinta/putus banyak kali.

Lu pulak mantot boleh kira hensem jugak lar (walaupun dulu kau huduh banget :lol:), badan sasa tapi baru nak kenal-kenal erti cinta.

jangan amik ati lak, ni cakap kawan-kawan ni tot.

Pasal Anwar ni pulak. Mana lar tau kan kalau dah suka sama suka kan. Biar huduh camner pun tetap jadik jer. Tapi wallahualam. Mungkin betul mungkin tidak hanya tuhan yang tau.

akularimasukkedutaanturki berkata...

ALA ANWAR MMG KAKI BONTOT LA...KLU DAH XTAHAN MANA SEMPAT NK PI OVERSEAAS LAGI...KALU DIA PI LIWAT LAKI MAT SALLEH LAGI LA MASALAH...NNTI DEPA UGUT DIA PLK...MESTI TERUS RAKYAT PERCAYA DARI SEORANG RAKYAT MEALAYSIA YG AKAN DITUDUH ADA KONSPIRASI NK JATUHKAN PEMIMPIN AGUNG KITA...GO AL JUBUIR GO...

akularimasukkedutaanturki berkata...

AKU AKAN JAWAB JIKA AKU DITEMPAT ANWAR AL JUBURI PLK K...

1) sudah pastilah aku takkan mencari lelaki melayu.Sama macam seorang lelaki mencari pelacur perempuan,tentulah dia inginkan pelacur Eropah atau Jepun.Buat apa nak carik lelaki Melayu?Bontot pun hitam je
RISIKO LEBIH TINGGI JIKA AKU PILIH PELACUR ASING. PAHAM2 JA LA NNTI DEPA TAU AKU ORG PENTING DEPA BOLEH UGUT2 AKU MINTAK DUIT.KLU NAFSU AKU DAH NAIK SAPA2 PUN AKU LEH SONTOT.XKISAH LA BONTOT HITAM KA PUTIH

2) aku takkan buat "asmara songsang" tu dekat Malaysia.Baik aku buat dekat oversea,cuaca pun sejuk.Bau ketiak partner gay aku pun tak lah begitu kuat
LAMBAT LA NK PI OVERSEA.AKU MANA TAHAN.DOK DLM KONDO SAPA TAU.TAMBAH2 LAGI KLU RAKANKU ITU SUKA SAMA SUKA.

3) aku akan carik orang yang takde kaitan langsung dengan pekerjaan yang aku buat.Senang nak cover dan kalau partner gay aku merajuk pun (datang bulan),takdelah office mate aku perasan.
AKU BOLEH CARI ORG TAKDAK KAITAN.TAPI KLU ORG TU ADA KAITAN DEKAT DGN AKU SENANG LA IDUP AKU.BILA2 MASA BOLEH DPT BONTOT IDAMANKU ITU.

4) sudah pastilah aku akan mencari lelaki yang jauh lebih jambu daripada mamat tersebut.Kulit pun kemerah-hitaman.Aku pasti akan mencari seorang lelaki yang boleh dikategorikan sebagai lelaki cantik.
JAMBU BUAT APA KLU MAIN MAIN KAYU.AKU DAH PENAH TRY.KEMUTANNYA BAGUS.AKU TERINGT MCM CINTA PANDANG PERTAMA.

5) setiap kali ada oversea trip,aku akan melampiaskan nafsu serakah aku dengan melayan toyboy2 dari oversea.Aku ada duit dan aku boleh sewa seberapa ramai pun lelaki jambu2 untuk membuat aktiviti threesome,foursome atau super male sex orgy party
UNTUK JAWAPAN INI SAMA SEPERTI NO 1.BAHAYA WOO...OVERSEAS LAGI MCM2.SESUKAHATI DEPA NK UGUT2 AKU NANTI.

6) Jika sudah terlalu horny,sudah pastilah lelaki Melayu pertama yang ingin aku "sontoti" ialah Saiful Malaysia Idol bukan Saiful yang itu,kulit pun tak segebu Saiful MI.
SAIFUL M’SIA IDOL TU LEMBUT SGT LA. HANG XTAU KA KLU YG SUKA MAIN BONTOT DEPA SUKA YG LAKI TULEN. TIRUAN2 XMAU. LAGIPUN KLU AKU DKT DGN SAIFUL TU NMPK SGT2 AKU KAKI BONTOT. CONFIRM AKU ALJUBURI.

7) sudah tentu aku akan kepenatan setiap hari kerana selalu sangat beraksi.Dah lah beraksi pulak dengan seorang pemuda yang agak tinggi dan besar daripada aku
ALA BANG VIAGRA ADA. CIALIS ADA. MENTALK ADA. PRONOTON ADA. EXTREMEN2U PUN ADA GAK..MACAM2 ADA LA...

king berkata...

cinta itu buta...wahahahahah!!!

akularimasukkedutaanturki berkata...

king said...

cinta itu buta...wahahahahah!!!
.................

a'ah cinta itu buta...hanya bang nuar brahim kenai saiful...hanya saiful kenal bang nuar kan..lawan tetap lawan.

akularimasukkedutaanturki berkata...

bang nuar jgn bimbang...kipas susah mati sedia menyerahkan nyawa utk bang nuar...mantot org pertama akan serahkan bontot kpd bang nuar...lawan tetap lawan bang nuar...sontot jgn dilupa bang nuar

jannah berkata...

cinta tak buta.manusia yg buta sbb setahu sy gay2 ni just pilih yg kehensemannye gred A jek..tak men ar stakat muka saiful tu..

Tanpa Nama berkata...

Tapi aku lihat tulisan ko banyak menyeblahi anwar..

lagi satu.. bukankah kononya cerita liwat ni dibuat dalam sebuah rumah (Kondo).. kalau time tu tetiba jer anwar horny jadi dia sontot jer laa kat ctu.. bila rasa ghairah dtg mana boleh tangguh2.. mana yang ada hentam jer laa

jannah berkata...

nak hentam pun kene tengok gak..takkan si saiful tu takde langsung tenaga nak lawan anwar kot?pelik sangat...

Mantot berkata...

aku memang sebelahi anwar

sebab apa?
sebab first time dia kena camni dulu,dia masuk jail 6 tahun dan bila Pak Lah jadi PM,dia dibebaskan.

Tuduhan semua gugur dan yang kekal hanyalah tuduhan salah guna kuasa.

dari situ nampak dah kes liwat dulu tu palsu.

takkan sekarang nak ulang balik?kes sama lak tu

bontot berkata...

bodoh punya saiful... ini blog kaki bontot jugak

http://www.blogger.com/profile/00220457783131011046

SadClown berkata...

Aduhai...nape la masih ade org yg pecaye kes liwat Anwar ni? Tak ikut perkembangan kes ke?

Persoalan :

1) Kenapa pertuduhan liwat berlaku pada waktu :
a) PKR/Anwar tengah naik
b) Stelah Raja Petra wat SD yg gempar mgaitkan Rosmah dlm kes Altantuya.
c) claim dari PKR akan berlaku lompat parti bulan September.
Kite persoalkan pasal "timing" pertuduhan ini berlaku.

2) Kenapa report polis Saiful terhadap Anwar tidak ditunjuk kepada Anwar semasa soal siasat Anwar? Ingat, sitertuduh berhak untuk mengetahui laporan pertuduhan yang dibuat keatasnya. Kenapa sembunyi? intent of fabrication?

3) Kenapa setelah beberapa kali diliwat baru nak wat report, sempat plak nak berjumpa TPM yang pada mulanya menafikan berjumpa mangsa kemudian mengiyakan pula? Bleh plak TPM berjumpa dengan die? Statment Najib amat meragukan.. "Saya lihat tangan die seram sejuk","mula-mula saya tak percaya...","terpulang pada die untuk wat laporan polis atau tidak"..what the heck? Ini ayat yang mudah direka dalam keadaan tertekan untuk menipu. Come on lah....

4) Kenapa mangsa muda belia yg berbadan besar ketinggian mencecah 6 kali boleh diliwat beberapa kali oleh seorang tua yag dah berumur 60 tahun yg ada masalah sakit belakang pula? Kalau dia dipaksa liwat, Tak bleh lawan ke?

5) Kenapa mangsa langsung diberikan perlindugan oleh polis. Langsung xnampak bayang nak kluar tv ke nak menceritakn ape yg sbenar berlaku kalo die btul2 tekad nak menceritakan yg benar? Cabaran untuk bersumpah terhadap Anwar pun melalui E-mail saja. Alah, sape2 pun bleh taiplah..

6) Kenapa polis begitu komited dalam kes ini berbanding kes Altantuya dengan pendedahan SD Raja Petra dgan PI Bala yg lepas tangan saja? Sebab melibatkan TPM? Political Diversion?

Last skali...Kenapa antara kita ni masih naive bleh percaye pada kes ini yang terang2 "politically motivated" ? Come onlah.. Truth will prevail..

Tanpa Nama berkata...

ha ha ha lucu ah, tp lucu lagi barua parti "Bodoh Nau" jawab persoalan2 ni, semua jawapan cam bodoh, dia ingat semua rakyat malaysia bodoh cam dia agaknya..... ha ha ha ha ha, nak sindir org masuk kedutaan Turki kunun.....

Tanpa Nama berkata...

kesian "akularimasukkedutaanturki" keluar dari pant@? sapa la agaknya.....

SadClown berkata...

Kalo betul Anwar meliwat, dah tentu dirakam dgan cctv untuk mengkantoikan terus die dan menunjuk terus kat orang awam yg die bersalah. Logik tak? Kjaan dah tentu tanam awal2 cctv kat kondo tu.

Ini cara yg paling berjaya untuk mengkantolkan org skarang. And the only reason xde bukti video adalah... "Ianya tidak dapat diadakan kerana kejadian itu tidak pernah berlaku". So, they will resort to DNA sbab mudah nak tanam kat juboq Saiful. Asshole!!

Tanpa Nama berkata...

hek elehhhh........korang bercakar pasal anwar pun tak guna bro,korang bising2 pun takder gunanya.minyak naik jugek.yang penting skang adalah masalah dalaman dan inflasi yang tentu melibatkan kita semua nak plak yang bergaji rendah,pikir yang tu dulu.kalau kita mati kering tak makan bukan pemimpin-pemimpin politik ni yang tolong,kita jugek yang terbongkok carik duit.diorang ada ambik pusing ke???

SadClown berkata...

bro... at least bile kite bising kite prihatin dgan isu semasa, dan jgn ckap isu liwat ni "isolated" tak berkait ngan ekonomi n politik n maruah negara. Isu ni mmg isu politik nak jatuhkan pengaruh politik pmbgkang yang menjamin utk mgurangkan arge minyak n menstabilkan ekonomi. So, as u can see..ITS ALL RELATED lah. Bile kite nak perubahan, kite kene prihatin,kite ade tgugjwab untuk menyedarkan orang ramai ape yang sebenarnya berlaku.

Tanpa Nama berkata...

mmg x logik dia nyontot saiful... tp zaman skrg nie... mcm2 leh jd... apa di heran anwar bekas pemimpin ABIM, dia sendiri mcm x de tokoh pemimpin ABIM dah skrg...