Julai 11, 2008

Top 10 : Alasan Lelaki Nak Ajak Perempuan Terlanjur

10 Awak mesti buktikan cinta awak pada saya kalau tak saya lari

9 Saya tak boleh hidup lama,doktor kata boleh hidup 2 hari je lagi.Saya nak habiskan 2 hari tu dengan awak saja

8 Kalau awak mengandung,saya akan pastikan kita kahwin.Awak jugak yang nak kahwin cepat kan?

7 Saya takkan tengok porno lagi kalau awak tidur dengan saya

6 Awak tak nak rasa ke nikmat paling sedap kat dunia?

5 Saya nak tau berapa lama saya boleh bertahan

4 Takkan la kita setakat peluk-peluk je?Orang lain dah buat macam-macam dah

3 Ada 4 orang pempuan minat kat saya tapi saya nak tidur ngan awak sorang je

2 Kita cium mulut je dulu.Lepas tu kita stop

1 Saya tak sure saya gay ke tidak.Kalau saya dah tidur dengan awak,lepas tu baru la saya tau

Sekarang ni kalau keluar ayat2 tak logik pun aku rasa ada pempuan yang boleh percaya,lagilah pempuan2 Melayu yang desperate nak ada orang sponsor hidup dia.Siapa ada nak tambah boleh tinggalkan komen kat bawah.

13 ulasan:

jannah berkata...

ayat balasan utk pompuan yg jiwanya kental.cayalah!

10.larilah.blh gak klu nk ganti i masuk olimpik.

9.u senanglah,mati dlm kubur.seksa kubur u je nmpk.i ni kang perut boroi,satu kmpung meriah.femes i nanti tau..

8.eh,bukan u mandul ke?

7.tulah ayat paling sengal yg penah cik tipah dgr cik abg oi.dahla ayat sengal.disemburkan oleh org yg sengal lak tu.jadi sengal dah tangan i ni.i lempang u boleh?

6.u ade ape?i rasa u ni stakat pisang emas jer.tak nikmat langsung la..tak sesuai dgn ayam bersalut madu macam i ni.

5.ayat macam org tengah cirit jer.

4.org lain men peluk2,kita men tumbuk2,nak tak?

3.muka pun macam longkang.sume dah rejek ko,itu yg dok melutut kt aku ni.aku pun sat lagi nk tendang hang ni.mulut cabul sangat

2.mulut u bau petai la yang.dahla ketiak u tu lebat mcm sayur.takde selera i..

1.i panggilkan saiful utk u nak tak?

Ron Jerem Lee berkata...

haha. ei, terus terang sikit la.

"darling, jom... let's fuck.."

mantit berkata...

i ada bnyk duit ni, kalau u x nk fuck dgn i, i cari pompuan lain. u nak x nak x nak x?

Mantot berkata...

awak bukan cantik sangat pun,syukurla saya nak jugak tidur dengan awak

naga_jahat berkata...

take note .. take note ...
kena belajar ni~~

jannah berkata...

awak bukan cantik sangat pun,syukurla saya nak jugak tidur dengan awak>>>>>>>ni ayat bese utk org yg dh kawin 10 tahun tatkala body si laki dan si bini sudah semakin 'maju'...

GnomeFan berkata...

lol @ jannah.. panggilkan saiful ye?? hahaha..

GnomeFan

Tanpa Nama berkata...

Yang cakap-cakap kat atas ni....ingat tuhan ke tak? ingat dosa pahala ke tak? ingat hari kiamat ke tak? Bukan nak tunjuk alim tapi you are what you speak.

Lord AK berkata...

All we are is all we all are
- Jerks'96

hahaha

tsaicoutic tranmorphersys berkata...

wakakakakakaka....smue yg kat tas tu mmg alsan yg xleh bla.....

Tanpa Nama berkata...

cayalah mantot...aku respek kt hang - abg penang

Tanpa Nama berkata...

hahah aq sokong jannah!

Tanpa Nama berkata...

jannah, bravo! u are smart lady.

mantot, excuse meeee?? oghang utara kaa? no wonda la nooooo! (cakap geleng2 kepala, bibiaq muncung kasi berparuh sikit, SUARA KUAT, CAKAP BESAQ, EGO MANGKAK)nooooo??! renung-renungkan :)

- Sayang Melayu. Key Ell, of course