Julai 03, 2008

Pakcikku Makcikku Juga



Kalau macam ni la rupa Pakcik si Saiful yang percaya Saiful budak baik dan Anwar memang gay gila,sudah pastilah nampak sangat pihak2 tertentu tersalah pilih lelaki nak dijadikan mangsa liwat.
Nak tukar mangsa dah takleh dah ni.

Mungkinkah sidang akhbar yang dibatalkan tu untuk mengumumkan yang Anwar pernah memaksa Saiful dan Pakcik Saiful itu melakukan aktiviti threesome?Mungkin ada cubaan nak menjadikan tuduhan lebih realistik dengan menggunakan mangsa yang lebih ayu.

6 ulasan:

hoya berkata...

manton, ko buka hikayat kharil anas senior ALAM SHAH plak... hahahahahah, berbesar hati btul ada budak SAS yg jaga hal sulit TPM

Mantot berkata...

btol ke dia budak SAS?
aku dengar budak2 SAS ni semuanya gay2 belaka,hahahah

hoya berkata...

btollah, aku ada check dgn kak tun, niat asal tanya pasal gathering kita plan nak buat 13/12 hari sabtu, dah ada buat small metting dgn nik, shuk, zain, sedap dan skima, nanti ko bg email ko, aku nak forward minute, at least ko boleh view kat blog ko.. pasal khairil anas, kak tun yg bukak cite, aku layan jlah, mula2 ingtkan anas najhi... hahahah

hoya berkata...

jgn bukak cite Anas Najhi Imam Baweh sudahlah... hahaha

Tanpa Nama berkata...

hoya-- ko sape?? camne kenal baweh ni?

Anas berkata...

Aik, apsal nama aku naik plak ni? Name penuh plak tu. Nak kena saman ke?