Ogos 17, 2008

Mari Buat Dialog Untuk Gambar Ini

Lebih ramai orang marah dan terasa bila golongan2 Puteri UMNO melakukan perangai-perangai buruk tapi buat apa kita nak terasa?Mereka Puteri UMNO!Mereka memang sudah dijangka akan melakukan perkara-perkara buruk dan terkutuk.Jadi,daripada kita berasa marah dengan mereka ini,lebih baik kita gunakan kekreatifan kita dan mencipta lawak mengenai mereka ini.


Puteri A :
Aku takde suami,
aku takde lelaki,
Aku join Puteri,
mana tau berlaki menteri

Puteri B :
Abang-abang yang kuat,
Mulutku mesti kau lihat,
Aku tak pandai hal liwat,
tapi aku tere menjilat


Puteri C :
Lesbian takde yang layan,
Lelaki semua kata bolayan,
Mana la aku tak gian,
Orang ingat aku perempuan


"Puteri D" :
Aduk sakit dan enaknya
Duburku dijolok jejari puteri
Gelfren takde puteri saja ada
Untung2 dapat Saiful Bukhari

Puteri E :
Pak Jalil kerja di ladang,
Isterinya pula berganding bahu
Suruh datang aku pun datang
Apa tujuan aku tak tahu

Hantarkan penyertaan anda di ruangan komen.Pemenang akan mendapat hadiah berupa barangan elektrik sumbangan Uncle Pet.Penyertaan anda tidak semestinya dalam bentuk pantun

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

alo bang, yg si D tu putera umNo ler.

Tanpa Nama berkata...

puteri a said
"aku suke main belakang"

puteri b said
"sape main belakang aku??"

puteri c said
"aku tengah main belakang"

'puteri d' said
"sedapnye main belakang,tapi aku sakit pinggang"

puteri e said
"sedap ye bang??sumpah la kalau sedap"

Mantot berkata...

sebab tu aku tulis "Puteri D"

Papa Chang berkata...

mantot.. salam perkenalan..
aku nak try nasib jugak aah:

uteri a said
sai fool.... ai la uuuuu

puteri b said
sai fool.. ensemnye kau... tak percaya lah!

puteri c said
tepi la.. aku tak nampak sai fool

'puteri d' said
sai fool... amacam bumper aku.. bleh thn jgak no?

puteri e said
mai kalih belah sini plak.. ai nak tgk jgak bumper you hehehehe

Papa Chang berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

ini masukkan dialog atau mengumpat orang ?

ashraf berkata...

Puteri A:
masok sini ha! sini sini! Hoooooo!

Puteri B:
btol bang! sini bang! sini pintunya.

Puteri C:
haa. tgk tgn aku ni. muat masok dlm bontot mamat ni.

'Puteri D':
aduhhh. sampai ati ang kate muat satu tgn.. koyak bontot aku nanti..

Puteri E:
eeee. xmalu ke tunjuk bontot dpn org ramai. eeeeee.

eddie berkata...

puteri a: nak cium bontottttt

puteri b: wauuu bontottttt

puteri c: nak bontotttt

"puteri d" :auuuuu sakit bontotttt

puteri e: EEEeeeee bontottt


kesimpulan....geng ni suma layan bontot.....apa2 pon bontot....kes....depa suma suka saiful bukhari yang bontot nya menjadi bualan rakyat malaysia sejak 2 3 menjak ni.....

eddie berkata...

dan mungkin juga mereka menyimpan gambo bontot saiful bukhari sebagai kenangan so that bila all of these end dorg bleh kenang jasa baik dia mnyumpah2 kat tv pasal bontot nya.....