Ogos 01, 2008

Aku Sokong Kerajaan

Oleh kerana banyak2 blog2 yang telah dijahanamkan oleh pihak2 tertentu,aku dengan ini ingin membuat posting pertama aku yang pro-kerajaan.


Pak Lah tokoh pemimpin agung dan rajin.Dialah "Bapa Koridor Malaysia"
Khairy Jamaluddin suami dan bapa cemerlang,langsung tidak menyakitkan hati rakyat.
Najib dan Rosmah akan terus kekal bahagia sepanjang hayat.
Rosmah pula sentiasa kelihatan jelita tanpa make up.
Sharbery pula Insya Allah akan berjaya sekurang2 nya menang satu debate.
Samy Vellu punya Bahasa Melayu dah improve banyak.
Terima kasih kerana pemberian rebate RM150 kepada aku
Terima kasih kerana memberikan aku loan PTPTN
Musa Hassan dan Gani Patail tidak pernah berlaku songsang
Pasti Anwar Ibrahim gagal membentuk kerajaan pada 16 Sept 2007
PAS sepatutnya bekerjasama dengan UMNO jika tidak mahu negara Islam
Kerajaan Malaysia adalah sebuah kerajaan yang cemerlang,gemilang,terbilang

Terima Kasih Kerajaan Barisan Nasional






9 ulasan:

kelepet berkata...

16 September 2007 ka 2008

malekpon berkata...

F%*K PTPTIPUUUUUUUUUUUUUUUUUUU.. a'ah tot.. salah tahun daa~

umnohacker berkata...

nak hack
tak nak
nak hack
tak nak
nak hack
tak nak
nak hack
tak nak
nak hack
tak nak
nak hack
tak nak
nak hack
tak nak
nak hack
tak nak
........ nasib baik ada artikel ni. Tak jadi la....

moshri berkata...

betul tu betul aku sokong ape yang tulis tu.. hehe lawak le ko nie. Bengang betul ko yer.

Tanpa Nama berkata...

Nasib..nasib..kalu tak siap kau..kasi padam kau punya blog..Jangan lupa post artikel yang bagus2 tentang kerajaan ye..puji2 lah sikit..kalau tak, tamat lah riwayat blog kau ni..
woit!!!! 2008 lah..

monbang berkata...

muahaha ..
cam siot aje lu mantot ..
tapi aku faham tot!
ko sanggup wat apa saja utk slamatkan blog ko ni!!
dan benar, blog ko ni mmg perlu diselamatkan!!

Tanpa Nama berkata...

sokonglah tersangat2,sehingga sokong bawa rebah,mcm cerita pak bakaq sipenarik beca tu.nak tambah sikit..datuk ssseri najib merupakan jejaka pujaan wanita2 jelita malaysia dan datin sssseri rosmah mrupakan wanita idaman jejaka dunia termasuk pelakun2 handsome bollywood,jadi mereka merupakan the ideal couple in malaysialah!.datuk seri abdullah cucu ulamak yang paling alim yang mencari al ghazali,bukan mcm DSAI yg suka sangat nak turun harga minyak,diman a ini akan menyebabkan jalan boleh di makan(dah jalan jem)

Snowflake berkata...

Assallamualaikum
Gue memang caya dan cyng cama loe. Loe memang D best.

Che underscore Lee berkata...

AHAHAHAHAHAHAH FAKKK FANI SIAL!!!!