April 01, 2010

Apa Akan Berlaku di Internet Jika Anak Anda Mempunyai Sifat Ingin Tahu Mengenai Hubungan Kekeluargaan ?









dan apa pula akan berlaku bila anak-anak anda berminat untuk membaca lebih lanjut tentang buah-buahan tempatan?



Suka benar kita dengan seks kan? Siapa tanak tengok buah dada Rozita Che Wan?Aku pun nak.

16 ulasan:

Nerzhul berkata...

nak wat camne, internet memang banyak pron

mArc berkata...

Lame ar mantot...kan da post mende yang sama sblm ni...

ice♥ice berkata...

eeee-yyyeeuuuww ~~ !

mr edz berkata...

aku pon nak jugak

Khairi berkata...

pengajaran yg aku dpt. buah dada lebih femes darpd buah epal. series.

Blood Seeker berkata...

SIAPA GERANGAN MAKCIK BIBAH?????????

Tanpa Nama berkata...

Google ni pun satu..patutnya kalau hebat sgt tapisla perkataan2 tu dari word suggestion..apa la.

Tanpa Nama berkata...

macam haramm...

Tanpa Nama berkata...

'hebat' juga citarasa orang2 Malaysia ni pasal bab2 begitu...

Fever Nova berkata...

makcik bibah, batang pakcik.. adoiiiiiiii sakit dado dennnn

siti dahlia mohd rosle berkata...

sangat setuju...! kadang-kadang nak minta murid cari maklumat..lain pula yang mereka jumpa....hermmmm

Tanpa Nama berkata...

menunjukkan statistik, orang lebih ramai search benda camtu.. yg kat sini jer diharapkan tak search benda camtu.. hehe

Tanpa Nama berkata...

ala...memang org melayu suke seks..kalau tak,tkkn de nyees2 terlanjur tu..pantang nampak ayat PANAS sket,terus clik..walopon hanya nak cerita pasal cuaca yg panAs..MENGONG

Agent Sil berkata...

giler lah..ish2..

ザ-sylver-shooter berkata...

hahaha, lawak2

Nani Allen berkata...

hahahaha entry ko yang ini mmg lawak. hahahaha