Mac 31, 2010

Temuramah Yang Tidak Mungkin Keluar di RTM atau Utusan Meloya Bersama Ibrahim Ali the Shit Talker


"You see...dont talk shit....you see...dont talk shit...i i i i i i i i i i i i repeat..dont talk shit"

Ini pemimpin Melayu?Ini presiden Perkasa?
Kenapa ada jugak Melayu yang nak dia jadi pemimpin?Takde calon lain ke yang lebih senonoh?

19 ulasan:

Capri berkata...

mungkin sedara yang patut jadi pemimpin kot?

It4Ch1 berkata...

terberak kot katak emas ni

nama saya aslina berkata...

uihh...knape la blog takde like macam fesbuk? nak tekan like banyak2 kali. haha...

Khairi berkata...

tak dpt view lagi kat ofis ni. balik rumah tengok. tapi rasa mcm dah pernah tengok la video ni.

brahim brahim...

Siberkop berkata...

Tapiiiiiiiiii

Something fishiness la dlm ini video~

Besi Karat berkata...

aku suka ayat2 terakhir perempuan tu."it needs the best brain to do it".
keh keh.

nama saya aslina - sebab ini blogger.bukan facebook.kalau nak aplikasi mcm facebook,sila la log in ke facebook ya.

hideYUShi nakata berkata...

bile katak dpt bersuara...tu yg kuar perkataan tuh..hahaha..katak oo katak..

gman berkata...

sape nak? aq tanak pun hahahaha. bodoh, tu ckp bu nk mencarut...kalau ckp melayu tu apa lg la yg kuar kan...herm

Sue Anna Joe berkata...

3 times. Lebih afdal.

gary berkata...

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAAHAHAHAHAHAHAHHA

alay! berkata...

paling lawak time dia tak jumpa word repeat tuh. kesian, nervous kot.

Tanpa Nama berkata...

bagusla dari pemimpin yg meliwat

nana berkata...

farish ahmad noor tu bukan yg cakap org pakai serban tak dapat oksigen , sebab tu tak dapat berfikir dgn waras. die ke tuh?

zaki berkata...

pemimpin yang paling bangsat kat malaysia,ni lah dia

Tanpa Nama berkata...

betol lah apa dia cakap, at least dia berani apa, bukan si munafik yang suka meliwat org sana sini tu, si munafik kaki liwat tu cakap apa pun korang percaya pulak, ngok!!!

Tanpa Nama berkata...

aku rasa sume orang politik pun takleh caye. we're being aprilfool-ed the whole year. april fool!

Lu-tepi sikit berkata...

i i i i i i i i i brape banyak i dah,,,

Helmi Razali berkata...

hurm, rasanya macam ada unintended (or intended) bias dalam report ni. Sebab obviously, the reporter is con NEP. Then mintak pendapat dari menteri yang tak berapa nak bernas komen nya. Aku lagi suka kalau diorang buat intelectual discussion, macam untuk isu kalimah 'Allah" haritu. Baru la nampak matang.

The video, in a way, depicts some degree of foolishness, yang membuatkan ramai orang rasa menyampah dengan NEP. Tapi diorang tak tekankan, kenapa NEP di wujudkan and some of the history behind it.

cap ayam berkata...

Bias atau tidak, what kind of leader yang ticked time2 interview camni.

Typical orang kita. Cepat freaked out.

After Zainuddin Maidin punya interview ngan Al Jazeera, aku rasa diorang ni bukannya nak amek tahu sangat pasal DEB nih. Dah tahu pemimpin kita ni cepat sangat emo.

Trust me, abeh interview ni lagi banyak la interview dengan pemimpin kita yang lain, letak kat You Tube untuk dijadikan episod troll/komedi seterusnya.