April 21, 2010

Tiada Tajuk Yang Sesuai


Ya Allah Ya Tuhanku,kembalikanlah aku ke jalan yang benar,yakni jalan yang mempunyai pandangan yang sama dan sesuai dengan kehendak mereka di group "Kami Benci Saiful Bukhari" di Facebook.Amin.

PS - Gambar ni tipu.Rosmah tak kurus camtu.

16 ulasan:

Othman Juliana berkata...

aku br nk tegur-sape awek cute miut tu :D

Akhi Fairuz Al-Jengkari berkata...

hihi..nk puaskan hati semua org susah bro..apa2pun, ko dh buat yg terbaik..cuma jgn la di edit lg gmbr tg nik aziz sebegitu..boleh menimbulkan fitnah..

apa2pun, kipidap bro..

Leo The Lion berkata...

Salam,

Jalan yang kita ambil tidak semestinya betul2 benar, tapi kita kena yakin ia benar. Kalau ditegur, jangan anggap kita baik sangatdari tokoh2 agama ke.

Kita tidak akan terlepas dari melakukan kesilapan.

Apapun, memang susah nak puaskan hati semua orang. Try your best!!

Ejamaria berkata...

oohhh... sedapnye mata memandang klu Rosmah secomel ituh...

buruhKasar berkata...

semalam aku baca ade satu blog pembangkang. die amik gambar ko yang zaid tu pastu tajuk. "gambar dari blog pencacai umno." hahaha.

ko dah dapat projek umno ke tot?
belanja jamming weh!

N berkata...

haha,,buduh tol diaorg tuh..gmbar camtu diambil buat kes..pdahal taktau citer sebenar,tak siasat dlu..haish,politik oh politik..mmg hancur..knpa laa negara kita dipimpin org2 bgini

makcikorange. berkata...

bro,terbaek la. haha

Kujie berkata...

yg ni tak berapa real mcm yg gambar sensasi tu

tangan menggeletar ke ?

zayani zidane berkata...

rasenye kalau rosmah mansur pakai tudung mensti cantik.serius

Khairi berkata...

eh aku letak gambar camtu kat blog aku takde orang kecoh pun. pelik tol.

(jwpn: blog kau sapa baca budusss!)

cik eykameow :) berkata...

;)

Tanpa Nama berkata...

Ni gambar Najib Mongolia dgn Altantuya...

shakinah berkata...

hahahahahahahhhah.
siot!

Tanpa Nama berkata...

Sutera Biru: haha! hang memang kelakar, Walaupun gambar kelakar tapi syukur jika najib dan istri berubah jadi cmni.. Bik mama pun cun jer..xde la singa die tu..haha

brat2104 berkata...

rosmah nmpk mcm lidyawati lak

Kap berkata...

pink wo!