April 25, 2010

Kenapa Bila Aku Tengok Puteri UMNO,Aku Rasa Horny?

Entahlah.Fetish aku suka tengok pempuan menganga.
Dan kaler pink...isk isk isk.Kaler pink.Best best.

26 ulasan:

mr edz berkata...

erm...

Myth berkata...

bleh tahan sengal..haha~~
ingat bini weh...

brat2104 berkata...

pantas ko dapat gambar...

Nazry Iskandar berkata...

macam syial! hahaha.

Mantot berkata...

posting melepaskan kemarahan kepada orang Felda

Other Malaysian berkata...

dem.
taste aku lebih kurang je ngan bro mantot ni.

aku terpikat ngan yg ujung kanan senyum sambil kelihatan leher.

oh dan lagi satu. yg kiri tgh pegang rambut tu. urmsssss.

Tanpa Nama berkata...

semue tak menutup aurat, nmpk rmbut, dada, tgn, tengkuk blablabla...murahan!

Tanpa Nama berkata...

felda oh felda..tanah rancanganku!!
meneroka la kamu....dulu kini dan selamanya...

melayu melanau..meracauuu...takut untuk berubah..kerna sudah 50 taun selesa...2 tahun tak selesa...itulaa....


lwn tetap lwn!!

Tanpa Nama berkata...

Betul ke kebanyakan putri UMNO ni adalah anak luar Nikah

echah_syed berkata...

anony >> anak luar nikah?
jgn cakap jer sila buktikan!

Tanpa Nama berkata...

kesian mantot, pkr dah kalah. xde isu lg ke? hehehe....

Mantot berkata...

wow,other malaysian,
kau pun memerhatikan gadis yang sama seperti aku tgk.taste kita mmg serupa.aku suka dada dia yang tak dibuttonkan tu.

tapi awek yg pegang rambut dan nampak ketiak tu,aku rasa tak cun la.gaya dia aje yang membuatkan dia nampak seksi.

Therapy berkata...

kenapa aku pun tetiba menggedik nak bersenggama bila tgk puteri umno ni

abdul berkata...

puteri umngok ni mcm haram jadah!!

Tanpa Nama berkata...

luahan jiwa oleh mereka yang merasa kekalahan PKR di tangan BN....cetek akal langsung,sama la macam korang punya leader....

Other Malaysian berkata...

haha. bro mantot. putih gebu tu. haha.

Anonymous: err. luahan jiwa? haha. not really. ni namanya nafsu. takde kene mengena ngan politik. diorang berpakaian pink serta terdedah sana sini. menaikkan nafsu tau. kalah @ menang aku bukan kisah pon. lantak la. kuasa di tgn rakyat. bukan di tgn BN, except kalau pakai duit, sesiapa pon boleh berkuasa even aku sendiri. haha. oh lupe. warga felda sungai buaya dah kaya. bile nak ajak aku lepak same? bley la sembang kat kopitiam (seblom BN menang cuma ade warung kopi usang je). harap bile dah menang ni, ade la pusat spa terkemuka, ade masjid kristal, ada sekolah perdana, ada hotel 4 bintang, ada dewan serbaguna BERBAYAR, ada taman rekreasi, ada pusat snooker, ada pusat bowling, ada jalanraya bertar. uhhh. demanding nye aku.

p/s: warung pisang goreng kat KKB tu best. air terjun kat KKB tu pon best. ramai bdak UPSI lepak situ mandi manda time ujung minggu. aku tak terkecuali. haha.

Other Malaysian berkata...

oh lupe. dan satu lagi, bile aku menetap di KKB nanti, aku harap ade la KFC, Pizza, Burger King, McD. sbb takde la susah2 nak turun ke Rawang. haha.

p/s: oh lupe. name saye KARIM. saye tak pandai sembunyi2kan diri. panggil je OM. haha.

p/s: lagi skali. saye nak berkenalan dgn awak yg berbaju pink, sebelah kiri skali tu. kalau bley, email la no tepon serta alamat kediaman ye? ;)

abdul berkata...

aku menyampah puteri umno mcm aku menyampah lady gaga!tak gitu mantot..hahaha

izyani colep berkata...

x cukup baju pink, lidah pon pink.
makan gula-gula hudson ya kak? hehe

pink comel la.. ai laikk..

Tanpa Nama berkata...

apa horny-horny?? nak kena sebat??

Shibby berkata...

mantot: aku rase ko percuma2 jer beli saham dosa ko dgn post gambar n comment yg sexist~

Cuba fikir berapa org masuk blog ko dlm satu hari?
n berapa org lelaki dalam satu hari baca post nie dan rasa teransang nak berjimak?? itu baru satu hari,belum sebulan~Wow,mcm MLM pulak dapat pulangan dosa

kalau ko rase wanita yg sexy terdedah penyebab utama menyumbang kpd nafsu mengila perogol kat luar tue,aku rase ko pun lebih kurang same jer~(sorry to say)

Cuba fikir isteri kat rumah,kalau die jalan2,tbe2 ade lelaki rasa horny ,pastu nampak bini ko,kemudian terasa nak bersengamma?? (nauzubillah)
jgnlah letak taraf ko same level dgn pemilik laman web lucah~ko pun tahu kan lelaki nie senang jer nk rase horny melalui mata

wahai saudaraku mantot n muslimin lain,marilah merendahkan pandangan mata anda~

Mantot,Sukakah jika org lain mahu berzina/menghina/berkata2 lucah dgn isterimu?
emakmu?
anak perempuanmu?

apa2 pun lu pikirlah sendiri~

p/s: i'm neutral ~dont support any politic party,just support islam n giving an honest advice to my brother..

jedii berkata...

Bro mantot hati2 posting kat blog ko kena sebat banyak kali nihh

Other Malaysian berkata...

yeah. gud advice encik shibby. eh? encik ke. aku pon tak pasti. cuma apa yg pasti, sejak aku baca blog ni, dari awal sampai skrg, tak pernah pon wujud niat utk bersenggama pabila terklik entry2 yg agak porno.

kalau nak ikot akal dan fikiran. semua tu asalnye dari niat. kalau niat nak baca blog ni utk hiburan, tukar2 pendapat, tgk2. takde wujudnye rase syahwat yg merepek2.

aku rase majalah MANGGA tu lagi la pelik. bkn MANGGA je, URTV la, REMAJA la, semua dipenuhi dgn pose2 tahap sampah pnye.

"Mantot,Sukakah jika org lain mahu berzina/menghina/berkata2 lucah dgn isterimu?
emakmu?
anak perempuanmu?"

keke. aritu org sebutt2 ibu je. ni dah isteri ngan anak sekali terbabit.

p/s: pelik. aku rasa aku lagi bernafsu bila baca Mangga. hahaha.

mamdoh berkata...

.: mamdoh serius tak faham knpa la nak dpertahankan gambar tak tunjuk aurat tu. lelaki normal sejak azali mmg dcipta meminati perempuan, yg gay tu saja je nak masuk dalam perut bumi. sememangnya kata2 mantot tu mamdoh setuju. gila wei ko tgk pmandangan zmn skarang. kalau dulu2 dpt tgk cita omputeh dlm tb je, majalah2 omputeh, etc cte. skrg berlambak yg berpakaian ttpi telanjang. tak ada guna defend benang yg basah, aurat mereka sgguh mghornykan.

'rendah mata' yg mcmana smpai tak horny?? ko dah tunjuk, apa lg, tgklahhh~~ X-D

Rasul dah pesan, Nabi dah ajar cara bpakaian, yg dtuka ikut zmn dan kesedapan, mistek la kalau lelaki jd tak keruan. kalau yg tak nmpak, yg dlabuhkan, itu yg menebalkan iman, ada sapa2 sama pandangan??. ;-)

:.

Tanpa Nama berkata...

aku pulak minat yang tudung pink yang nampak kepala saja. kalau pipi dia gebu, tentu bahagian yang lain-lain pun gebuuu.

Tanpa Nama berkata...

Betul.. gebu dan berbulu.. hu hu