April 22, 2010

Komik Hari Ini Untuk Mengembalikan Semangat Dalam Hidup Aku

15 ulasan:

Roxy zai berkata...

hahaha..comeL..manusia jaaa pndai2 bg nama..skali nama btuL kucing2 tu lg ganaz!!=p

Aqram berkata...

iron claw.

boleh buat point nama gelaran kat WWE.

rarrwwwww!

Chaireel Azizee Mohamed @ Ayub berkata...

hahaha...nama cool giler...

Sue Anna Joe berkata...

Okay. Terhibur.

brat2104 berkata...

x pedulik! comel dgn fifi gak..

dlm hidup ni, kita mmg akn pgg 2-3 role.. jd, fifi dan comel gak.. =p

Ejamaria berkata...

hahaha... nama ganas tp muke comel...

kō⋅rŏxx berkata...

Tot, duit iklan tak cukup lagi ke nak cover bayar duit kereta? Takpe, troll lagi minggu depan. LOL.

Mantot berkata...

tak cukup.aku pakai BMW.

ALucard berkata...

mmg semat... wat la komik lagi..

Tanpa Nama berkata...

terbaik laa!!~~ huhu

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

meow...meow....

hehehe

Nerzhul berkata...

meow kuci kuci..hehe

J. Love berkata...

kucing pun ade alter ego bai

xen berkata...

kalau bukak buku gila2 ada satu katun tu best gilerr

yg tersurat dan yang tersirat

yg betul2 lain yg bayang2 buat lain.

Mantot berkata...

lama dah aku tak baca gila-gila.last sekali tahun 1992 rasanya.