April 24, 2010

Kamal Alan Nathan : Kenang Aku Dalam Doamu


Aku malas nak komen apa-apa. Tapi tadi lepas semayang,aku berdoa jugak la agar kelas public speaking diadakan untuk calon-calon pilihanraya.

8 ulasan:

Yunus Badawi berkata...

Buang duit aje buat kelas public speaking utk calon2 ni. Lepas Ahad ini tak nampak muka pun hehehe

mr edz berkata...

bazir masa baik buat kelas tajwid

kō⋅rŏxx berkata...

Mantot, Maghrib karang jangan lupa berdoa biar kelas public speaking diadakan bukan setakat untuk calon-calon pilihanraya je, tapi untuk semua rakyat Malaysia.

Lepas ni boleh ubah format ceramah/kempen pilihanraya jadi satu dialog/forum pulak, dari setakat dengar dan tepuk jadi dengar, soal, jawab, banding dan faham.

Bila rakyat dah tumbuh lidah, tengok calon berani nak kelentong macam sembang kedai kopi lagi ke tak.

a kl citizen berkata...

betul cakap yb kat atas

Dashing Days berkata...

soh sume tu join kelas aku la.now aku amek subject public speaking hehe
tp seriyes my lecturer ckp..sume yb tu ckp pon xbetul .bahas xde point air liur je yg byk huh~~!

Tanpa Nama berkata...

quote lawak tbaru dr Najib: "Saya sudah check depan dan belakang, sampai seluar dalam. Kita tak nak orang yang suka enjoy ... Kita nak orang yang bekerja,"kata Najib. rasany2 Najib pun dh check kot seluar dalam si Sayfool tu kot..siap main dpn dan belakang lg.. http://www.malaysiakini.com/news/130090

Shahira berkata...

ape kebende laa public speaking cmnih.
T_T

kamal jugak berkata...

macam cibai mamat ni. kah kah kah!