April 02, 2010

Al-Fatihah Untuk Din Beramboi

Masa mula-mula arwah keluar dulu,aku tak rasa dia lawak.Tapi lepas aku duk tengok Raja Lawak kebelakangan ni,dia seolah-olah dah berjaya ubah style lawak dia menjadi lebih best.Antara semua judge Raja Lawak,dialah yang paling lawak.Terima kasih kerana menyerikan hidup aku sehari dalam seminggu.

Al-Fatihah untuk dia.(Link)

10 ulasan:

Othman Juliana berkata...

i'm not a big of him tot tp pas tgk rancangan Afdlin tu, dia mmg antara yg best. aku nyampah gile lawak spastik, but in that show-dia bagus. Al-Fatihah.

Nerzhul berkata...

innalillah..Al Fatihah.

Mr_aMAd berkata...

alfatihah buat din B

SHE berkata...

INNALILLAH...SEMOGA ARWAH AKAN DITEMPATKAN BERSAMA MEREKA2 YANG BERIMAN....AKU MSH XPERCAYA BELIAU DH XDE...SAMA MCM KETIDAKPERCAYAAN AKU MS ARWAH YASMIN AHMAD PERGI...BEGITU CEPAT MEREKA PERGI...KITA AKAN BAKAL MERINDUI MEREKA....

Chopie berkata...

btul, ms awl2 dia kuar ak rasa dia ntah pape. mcm merepek gila pn ada.

tp sjk aku tgok telematch (suara latar din), afi dan abah, raja lawak, spontan...ak rasa dia comedian plg best kt msia ni.

al-fatihah bt din. pd aku, astro byk membantu menaikkan karier dia sjk akhir2 ni. bt semua org syg sgt kt dia..

Tanpa Nama berkata...

effort dia sara keluarga dia tu yg bagus aku tgk..aku tak suka dia ngan lawak dia pun..tp ntah kenapa rasa kesian plak kt dia..

dian berkata...

sye akn dgr tiap2 pg lawak die kt era dlm sawan cara dgn aznil..
mmg klaka..

tp skng arwah dh xde lg..
dh xdpt nk dgr lwak2 die dlm kete otw pg klas..sob2..
sdih sgt..

bute berkata...

skang dah xleh senyum n gelak sensorang dalam keta...sawancara ngn drama sebabak ERA myb dah x kick mcm dulu lagi...saya salute din beramboi!!! AL FATIHAH untuk allahyarham...

Tanpa Nama berkata...

mcm mana plak budak yg kutuk2 dia dlm laman facebook? kenapa kurang ajar sgt budak tuh.. isk isk isk.. baru tingkatan 2 pun..

.:pUbLiC_eNeMy:. berkata...

teringat ustaz aku ckp lawak arwah menyakitkan hati di radio era..moga dia ditempatkan di tempat org2 yg soleh..aminn..