April 22, 2010

Bukti Terang-Terangan Zaid Ibrahim Ada Bar Di Rumah dan Kenapa Najib Tak Suka Dia


Kenapa ada Milo dengan KFC kat situ?Kenapa Najib tak suka pembangkang?
Sila baca artikel ini. Aku selalu nampak Unit Amal PAS habis aje bertugas terus carik KFC pekena Milo sekali,ramai2.

Ingat,itu PERDANA MENTERI anda.

15 ulasan:

J. Love berkata...

am i missing something here?

Zonkers berkata...

wakakakak tiba2 jer Conan the BARbarian! =))

Artikel ini? mana satu yg ko maksudkn?

Aqram berkata...

haha.. macam sial ada code bar.

terbaeeekkkkk

J. Love berkata...

ha kau lupee letak link td. PM's quote tu boleh jadik quote of the year tu.

epic weh!

merbok berkata...

lu lupa lagi bro... letak gambaq NAJIB dan menteri kabinet diorang pun BARua jugak hehehe... idea lu terbaik laa... i likeeeeeeeee...

Tanpa Nama berkata...

buduh la diaorg nih..nih la politik,bila jadi lawan,mcam2 keburukan nak ungkitkan...dlu Zaid dlm unmo, takder lak nak cegah dia minum arak.takder nak cegah si Zaid ni dri trus buat dosa.

ironangel berkata...

"some may not like to eat chicken, but everyone likes 1Malaysia," said Najib

apa punya pm yg malaysia ada nie..??

dekah-dekah aku baca quote ni.

ba waw dal waw ha

lookkg486 berkata...

idea pm yang canggih tu atas sikit je dari level milo, kfc ngan maggi mee...tu bayo rm77juta tu baru sampai level milo...cayalah

afiqah :) berkata...

"The 1Malaysia concept is more popular than Milo, Kentucky Fried Chicken (KFC), the badge and logo of 1Malaysia has no competition because some like chicken and some may not like to eat chicken, but everyone likes 1Malaysia," said Najib.

ye la tu, najib.

terompah puaka berkata...

peh...
macam2...
pe la nk jadik dgn dunia ni...

kō⋅rŏxx berkata...

Kau lupa. BAR Council, satu lagi.

xen berkata...

xpn masuk iklan wat cenggini

BARrrrrrrrrrrrrrrrrr... (Ketaq badan)

SpicyChickenMcD berkata...

lawak btl qoute najib ni.. aku rasa pelik apa kaitan kepopularan KFC, Milo dgn 1Malaysia..lepas ni blh bt menu br 1Malaysia Fried Chicken, minuman cokelat 1Malaysia...boleh bah kan Najib?

i hate you NAJIB berkata...

bodo la najib ni...cam gampang!malunye aku jd rakyat msia ade PM camni

Tanpa Nama berkata...

so, where is the milo? cian dia..takde point pun dlm statement ni!!