Disember 17, 2010

Bagaimana Lee Kuan Yew Tahu Mengenai Anwar dan Malaysia Berbanding Menteri Malaysia Sendiri?


Lee Kuan Yew gemar melihat aksi2 asmara orang Malaysia


Lee Kuan Yew sedang mengkaji kenapa ramai pelajar dapat berpuluh2 A di sekolah,
sesuatu yang mustahil 15 tahun dahulu.


Lee Kuan Yew sedang menyiasat kenapa ramai orang Melayu tak nak kahwin awal
tetapi lebih gemar berzina awal.


Kadang kala,Lee Kuan Yew juga gemar mengintip apa yang gemar remaja Melayu lakukan sewaktu menggunakan internet.


Lee Kuan Yew juga melakukan intipan untuk melihat dengan mata sendiri sama ada
tahap kepuasan sosial di Malaysia memuaskan atau tidak.


Jika tiada tugas di ofis,Lee Kuan Yew gemar menyelinap masuk ke bilik2 hotel di Port Dickson untuk melihat mana2 menteri atau pegawai kerajaan yang menjalankan hubungan sulit.

dan,ini adalah bagaimana
Menteri Singapura tahu mengenai Menteri Malaysia tak berkeupayaan.


Jadi,persoalan hari ini;

Adakah anda sebagai rakyat Malaysia sendiri faham,selain daripada pandai bermain politik,apakah syarat-syarat lain untuk menjadi seorang Menteri di Malaysia?

33 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hahahahaha~bengong

osip berkata...

biarlah yang dikalangan orang2 biasa, bukan golongan2 yang dah kaya tapi nak kaya lagi.

Biarlah yang dari kecik dah dididik dengan rotan dan alquran.

Biarlah yang ahli keluarga dia tahu menjaga kehormatan nya. kalau setakat bini rambut macam maskot McDonald, tak pakai tudung, cucuk sana sini, macam mana nak jaga kehormatan rakyat.

Dan...biar la at least ade degree yang susah2 sket, engn ke, medic ke. ni ramai2 degree beli, tak pun course yang senang.. ajak berdebat semua takut..

nama.aku.lynn berkata...

hahhahahah..lee kuan yew dimana-mana!hahhahah~

PIDUT ASiS berkata...

demmit...entri paling aku like setakat ni..paling kreatif...terhibur di malam hari...XD

Ben Youssef berkata...

aku biasanya membaca dalam diam. tapi hari ni aku terpaksa memunculkan diri untuk mengucapkan tahniah dan terima kasih kepada mantot atas entri yang menghiburkan.

kau mengingatkan aku kepada 'tourist of death'. terima kasih. XD

Nordin berkata...

pandainya edit gambar

The Sharkox berkata...

HAHAHAHAHA...itu ke kerja likuanyu?

Tanpa Nama berkata...

sorry for interrupting.

nak mintak tolong skit. boleh tak mantot komen psl men-men relationship? to be specific, gay person. i mean, in your opinion.

ada baca pasal ni kat blog lain but somehow macam tak puas ati.

EEan berkata...

Smart lah Lee kuan Yew..

eszol berkata...

ini aku lulz

Peri PiA berkata...

so free la him

Tanpa Nama berkata...

hehehe..mcm iklan digi bersamamu...
-mis izza-

Laici berkata...

kah kah kah, bebudak tengah gotong royong pun skodeng..Lee Kuan Yew,oo Lee Kuan Yew

PapaseedTorres berkata...

slalunye kalu mak bapak nk takutkn anak2 supaye x wat bende2 jahat diorang akan ckp 'Allah nmpk ape yg kalian buat'

skrg dh ade phrase br:

'lee kuan yew nmpk ape yg kalian buat'

hehe..

lydiarahayumahmod berkata...

betul lah semua tu..tapi yang penting, kita kena betulkan keluarga sendiri dulu sebelum membetulkan keluarga rakyat... (^_^)

amirah berkata...

hahaha..rasanya dh tau apa syarat2 lain tu

Yusoff berkata...

hahahaha sengal!

Jawahir berkata...

Lee kuan yew...di mana mana

terbaek!

Tanpa Nama berkata...

mantot pn di mana2 sbb tu dpt tangkap gambo li kuan yu....yu yu yu...

Tanpa Nama berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=n3QhEPjc2U0

lynn berkata...

ngeri je lee kuan yew..
asik ade dimane2..hihi

Tanpa Nama berkata...

kalau nak tahu maklumat, tak semestinya berada di tempat kejadian. Spy banyak.

husna berkata...

comel la lee kuan yew kat blakang langsir tuh.hahaha

zalizalu berkata...

kah3.... gila aku tgk gambar2 tu... muka tak bersalah

ustaz CS berkata...

assalamualaikum..
minta tolong sahabat link kn blog ini...
http://lagenda-cinta.blogspot.com/
terima kasih

Mantot berkata...

pasal gay?

nanti la.aku kat kampung lagi ni,jadi apa yang aku post seminggu ni adalah benda2 yang aku dah siap tulis minggu lepas (kecuali yg ni)

Tanpa Nama berkata...

hahaha suka la topik ni..

Tanpa Nama berkata...

boleh wat game 'cari kuan yew tersembunyi' hahahaha

viscous sublayer berkata...

dulu;
AC di mana??
AC di sini!

[AC Mizal nak lingkup dah]

sekarang;
LKY di mana??
LKY di belakang korang!

citahrudin berkata...

port dickson? keh3...

deep tu weh..

Lee Kuan Yew berkata...

Haiyaaaa ! Malu woo...kata wa pada dili sendilik

Tanpa Nama berkata...

Wikileak kot??? Tu yg dia tau hal2 malaysia, wakakaka.. Ape khabar bro mantot???? Pls write more interesting article...

pojam berkata...

Gila.

Lawak

Nak Mati.


Mati.

Hidup balik.

Mati lagi sekali.


Congrats man.