October 29, 2014

Siapa Sangka Dalam Dokumen Rasmi Mahkamah Ada Skrip Brokeback Mountain?

Aku tiba ke kondominium tepat pada jam 2.45 tengahari. Sampai di sana, aku memasuki unit kondominium tersebut yang pintunya tidak berkunci.

Dia sedang menunggu aku di meja makan, lalu meletakkan dokumen dihadapan dia untuk dia semak dokumen tersebut.

Aku berbincang beberapa perkara berkenaan jadual kerja dan tidak lama kemudian, dia meminta aku melakukan hubungan seks terlarang bersama dia. Aku menolak dan dia tanyakan kenapa. Aku menjawab dalam nada negatif.

Dia naik berang tapi dia hanya mengarahkan aku masuk ke dalam bilik tidur utama rumah itu.

Aku ikutkan sahaja perintah dia. Dalam bilik, dia menutup kesemua langsir dan memadamkan lampu. Dia kemudian mengarahkan aku ke bilik air untuk membersihkan diri. Aku menurut sahaja, masuk ke dalam bilik air mencuci diri dan kemudian keluar....

....dengan hanya memakai tuala.

Dia berdiri di bucu hujung kanan katil, hanya membaluti tubuhnya dengan tuala putih. Aku mendekati dia dan dia pun memeluk aku dengan erat.

Lubang anusku di masukkan zakarnya dengan bantuan cecair pelincir yang dikenali sebagai KY Jelly.

Selepas kami melakukan hubungan seks, aku mencuci kembali badanku dan duduk minum bersama dia. Tidak lama kemudian, aku meninggalkan unit kondominium tersebut.

Esoknya, aku menghantar surat kepada dia mengatakan aku ingin berhenti kerja.

ps - Siapa sangka, hanya dengan sedikit translasi, semua orang mampu menghasilkan skrip yang agak sesuai untuk difilemkan? Dokumen asal dalam bentuk PDF - Link.



Ruangan Iklan

Telekung ini tidak dibacakan sebarang doa atau ayat Quran.
Telekung ini juga tidak mempunyai kuasa ajaib.
Tetapi keajaiban tudung cotton ini adalah ia sangat selesa dipakai.


Klik untuk maklumat lanjut.



October 28, 2014

Video Lucah Akan Jadi Alat Bantu Mengajar Sejarah Di Masa Hadapan

1. Jom fikir satu benda dengan aku.

2. Kau sedar tak betapa pentingnya video lucah dalam kehidupan kita?

3. Tanpa video lucah, kita tak tau mana satu pemimpin yang nak dipilih.

4. Tanpa video lucah, kita takkan tau Ustaz mana yang kita patut dengar nasihat dia.

5. Tanpa video lucah, kita takkan tau pemimpin mana yang jual agama untuk kuasa.

6. Begitulah pentingnya video lucah kepada negara kita.

7. Tak ada video lucah, kerajaan kita hari ini rasanya dah kalah kot pilihanraya hari tu.

8. Sebab ramai jugak yang tengok dan percaya video lucah.

9. Apa cerita dia ni nak pimpin orang tapi diri sendiri kuat seks dengan pelacur?

10. Kau nampak hakikat nya sekarang ni?

11. Video lucah menyelamatkan kita dari pilih pemimpin yang salah. Itu kata sesetengah orang.

12. Video lucah membuktikan yang ada satu golongan pemimpin yang tidak boleh dipercayai. Itu kata setengah golongan lain.

13. Video lucah adalah fakta yang menentukan pemimpin mana yang dia nak sokong.

14, Video lucah jadi tempat bergantung harap ramai rakyat Malaysia untuk buat keputusan.

15. Rasanya ada antara kita yang tanpa ada video lucah, dia tak dapat fikir parti mana yang dia nak sokong.

16. "Parti mana aku nak pangkah ni? Parti mana yang tak ada buat video lucah lah yang aku akan pangkah."

17. "Tontonlah dulu video lucah si polan ni sebelum anda pergi mengundi."

18. "Jangan pilih dia. Dia kaki seks. Ini video buktinya. Pangkah kami."

19. Sinonim gila dah video lucah dengan politik kita.

20. Dah zaman moden ni, rasa-rasanya boleh kot dalam buku sejarah diselitkan sekali video2 lucah untuk bantu anak-anak murid belajar menerima pihak mana yang lebih elok.

21. Yang paling sakit?

22. Aku, kau dan ramai lagi rakyat Malaysia seolah-olah dah lali dan terbiasa dengan video lucah.

23. Semua orang laki perempuan berebut nak tengok video lucah sebab nak pastikan kebenaran.

24. Video lucah itupun dianalisa dan dikaji sebaik mungkin based on pihak tu punya pandangan, sama ada nak dijadikan bukti atau nak disangkal kesahihannya.

25. Kau tak sedar ke, masyarakat kita oleh kerana terlalu taksub nak mencari kebenaran.....

26. Tengok video lucah tu dah jadi norma kita.

27. Sebab kita nak tau! Sebab kita nak pastikan betul atau tidak! Sebab kita nak pertahankan jika itu satu fitnah!Sebab kita tak nak orang teraniaya!

28. Persoalannya, ramai yang tak sedar, dia sebenarnya dah aniaya diri sendiri.

29. Kau tengok video lucah. Tak kiralah apa pun tujuan kau, core issue dia....kau tengok video lucah.

30. Bila masa Islam ada dua hukum pasal tengok video lucah?

31. Tengok untuk tujuan nak rasa seronok dan ghairah? Salah tu. Haram!

32. Satu negara tengok untuk pastikan siapa dalam video? Bila masa pulak boleh? Bila masa pulak tengok video lucah untuk tau kebenaran tu boleh?

33. Kau tau kenapa ahli-ahli agama bila isu video lucah keluar diorang akan awal2 terus sebut itu fitnah?

34. Sebab diorang faham yang macam mana pun kau nak tau kebenaran, kau tak boleh tengok video tu. Jadi, kena bersangka baik dan anggap itu semua fitnah. Betul atau tidak itu antara dia dengan Allah.

35. Tapi orang kita (termasuklah aku satu masa dulu) gigih tengok video lucah untuk menegakkan kebenaran. "Betul ke itu Ustaz yang terkenal tu? Bak aku tengok video dia supaya aku boleh tau. Kalau betul la, haram aku nak percaya dengan Ustaz tu lagi! Kalau salah, memang jahanam la sapa yang buat video tu!"

36. What the hell Melayu Islam? Mazhab mana kau ikut? Kau tak nampak ke betapa mudahnya kita diperkotak-katikkan pemikiran kita?

.................

Ruangan iklan.
Kurta Al-Hafiz kurta bermutu tinggi.
Selesa di pakai santai atau ke majlis rasmi. 


Klik untuk maklumat lanjut.


October 24, 2014

Kisah Akhir Zaman 02 : Julia Benci Tudung

"Aku rimas pakai tudung ni..." bisik Julia kepada Azura.

"Ish, kau ni, pakai aje la. Habis subjek ni, kau bukak la balik," Azura berbisik. Ustazah Mastura memandang tepat ke arah mereka.

"Yes, Julia, Azura, ada apa-apa yang lagi penting berbanding pelajaran kita hari ini?" tanya Mastura. Azura mencebikkan bibir kepada Julia. "Ooppsie!"

"Takde apa Ustazah, saya just beritahu dekat Zura yang saya rimas dengan tudung ni," beritahu Julia. Satu kelas mereka tertawa.

"Kenapa awak rimas?" tanya Mastura.

"Ye lah, sebab tak praktikal. Kita duduk di Malaysia, cuaca kita panas dan kita pulak diwajibkan untuk menutup aurat yang pada saya, kelihatan tidak selari dengan kehidupan masyarakat kita," Julia menjelaskan.

"Hmmm...." Ustazah Mastura memikirkan sesuatu.

"Ustazah, bukankah Islam tu adalah agama yang menyenangkan kita jadi kenapa saya perlu bangun pagi2, gosok tudung, pakai tudung dan pastikan tudung saya ni tak senget...sehingga membuatkan saya kelam kabut nak hadir ke kelas?" hujah Julia lagi.

"Betul tu Ustazah, saya setuju!" Azura menyokong hujah kawan baiknya.

"Astaghfirullahhalazim. Bawak mengucap woi!" jerit satu suara lelaki dari tempat duduk di belakang dewan kuliah.

Azura dan Julia menoleh ke belakang. Mereka dah boleh agak suara siapa itu. Mamat poyo yang sedikit ekstrimis. Mereka gelarkan dia "Bajet Alim." Kebetulan pulak nama lelaki itu, Halim.

"Halim, awak jangan jadi ekstrimis sangat ye?" pesan Mastura sambil menegur Halim. Ustazah Mastura bingung bagaimana mahu menjustifikasikan praktikaliti kewajipan Islam itu dalam sosio kehidupan Malaysia. Belum masuk bab di mana dia perlu menjawab soalan berkaitan iklim Malaysia dan kesesuaiannya dengan kewajipan bertudung.

"Begini..Julia.." Ustazah Mastura ingin menerangkan tapi cepat-cepat dipintas Julia.

"Ustazah, saya dah tau apa Ustazah nak jawab. Ustazah akan kata ini semua kewajipan kita, tutup aurat tu wajib, ini semua untuk menjaga kehormatan wanita dan setiap helai rambut yang kita tayangkan akan dibakar api neraka kelak, saya percaya semua tu Ustazah," jawab Julia. "Ustazah tak perlu terangkan kepada saya mengenai hukum kerana saya tau apa hukumnya, tapi..."

"Tapi apa Julia?" tanya Ustazah Mastura lembut.

"Praktikaliti tak ada. Zaman dah berubah. Kita duduk di Malaysia, cuaca kita berbahang, saya tak nampak apa kekurangannya jika saya tak pakai tudung. Saya masih lagi sama," Julia meneguk air liur."....dan Ustazah, saya rasa, saya akan jadi Muslimah yang lebih aktif menyumbang kepada masyarakat jika saya tak dibelenggu dengan keperluan nak menutup aurat."

Julia diam. Ustazah Mastura diam. Satu kelas diam. Bajet Halim pun diam.

"Minggu lepas, saya ada join event dengan anak yatim. Kitorang bawak sekumpulan anak yatim pergi beli belah kemudian lepas tu belanja diorang tiket Sunway Lagoon. Ini semua inisiatif My Lord is Great Organisations universiti kita, yang anjurkan orang-orang Cina beragama Kristian. Saya ikut kerana saya diajak oleh kawan saya....sebab ada budak Islam 3-4 orang dalam rombongan tu," cerita Julia.

"Sampai Sunway Lagoon pergerakan saya jadi terhad. Saya kena jaga aurat saya. Saya kena jaga batas saya. Saya tak boleh nak pegang-pegang anak yatim macam orang2 bukan Islam. Saya nak main dengan diorang pun saya jadi takut sebab takut baju basah dan pakaian melekat dekat badan."

Satu kelas diam mendengar luahan Julia.

"Jika Islam agama yang lemah lembut dan sempurna, kenapa Islam membataskan saya untuk saya buat sesuatu yang mampu mengubah hidup mereka? Bukankah Islam tu cantik? Bila kawan2 saya persoalkan kenapa tak mandi, kenapa nampak tak enjoy...saya jawab sebab my religion asked me to have some boundaries between me and the anak yatim, diorang tanya saya balik....I thought Islam is a beautiful religion? Why Islam forbid you from doing good deeds?"

Julia mula tenang.

"Saya tak tau nak jawab apa Ustazah, tapi saya tau I can do better and I can do much much more kalau saya tak dikongkong oleh agama saya sendiri."

Julia duduk.

Ustazah Mastura hanya diam.

"Julia..." panggil Ustazah Mastura.

Julia melihat Ustazah Mastura. Azura pun sama. Satu kelas tu pun menumpukan perhatian menanti apa jawapan Ustazah Mastura. Halim dah boleh agak apa jawapannya.

"Kita hidup di dunia ni bukan untuk orang lain, kita hidup ni untuk Allah. Jadi apa yang Allah mintak kita buat, kita buat. Tak kiralah apa saja dugaan dia. Sebenarnya boleh aje kita beramal dan masih lagi menjaga batas2 agama bla bla bla..." fikir Halim.

Ustazah Mastura menangis teresak-esak.

"Saya pun tak faham.....Julia," kata Ustazah Mastura sambil menangis.

"Saya tak faham kenapa saya perlu dengar cakap suami saya sedangkan saya ada fikiran saya sendiri, saya mampu berfikir sendiri dan saya mampu buat keputusan sendiri..." tangis Ustazah Mastura. "Saya belajar tinggi-tinggi..saya ada Master...saya tengah buat PHD saya..tapi kenapa perlunya saya dengar cakap seorang lelaki yang belajar setakat SPM?"

"What is the reason ketidakadilan tu berlaku?" tanya Ustazah Mastura kepada kelasnya.

Satu kelas diam.

"Saya rasa satu masa dulu ada lelaki yang ubahkan agama Islam ni supaya wanita tak mampu melawan mereka. Saya percaya yang Islam sekarang ni adalah Islam yang dah terpesong kerana dah dimanipulasi oleh lelaki-lelaki yang sexist." Azura bangun menyampuk.

Julia berdiri. Tangannya pantas meragut tudung yang sedang dipakainya.
"Saya tak percaya yang tudung adalah simbol kepada Islam. Islam adalah agama, Islam ni antara saya dengan Allah, jadi Allah lebih tahu niat saya kenapa saya tidak bertudung!"

Satu kelas bertepuk tangan.

"Pergh...rambut dia cantik jugak," Halim berfikir dalam hati.

....................

Ruangan iklan. 

Sehelai tudung merah bawal,
Sepasang kekasih indah,
Kenapa nama dia tudung bawal?
Entahlah.


Sila klik untuk maklumat lanjut.


...............


Nota kaki : M ada ke orang yang pemikiran dia lebih kurang macam apa yang berlaku dalam cerita ni? Entahlah. 

Jika dia masih mencari jawapannya kepada soalan2 di atas tu, aku sendiri tak tahu apa nak jawab jika ditanyakan benda2 camtu dan aku tak nak jawab dengan jawapan cliche "Sebab Allah suruh" kerana tak semua orang nak terima jawapan camtu.

Kepada mereka2 yang memang ada terfikir persoalan yang aku kisahkan di atas, cariklah jawapan dia dengan orang yang lebih tahu. Kau lebih tahu diri kau.  Allah lebih tahu diri kau berbanding diri kau sendiri...tapi itu bukan lesen untuk kau deny hak Allah dengan alasan "Allah lebih tahu. Allah Maha Mengasihani. Ini antara aku dengan Allah..."

Aku harap kau jangan surrender agama dan diri kau sebelum kau carik jawapan dia. 

October 23, 2014

Bila Rasanya Akan Ada Blog Gosip Ulama dan Ahli Agama?

Aku sebenarnya tak berapa setuju dengan pandangan Ustaz Asri Zainal Abidin pasal isu berkaitan pertukaran mazhab yang orang2 pemegang anjing sharekan hari tu. Apatah lagi bila ramai yang ambik pandangan dia membabi buta pasal status anjing dalam Islam tanpa mengambil kira pandangan majoriti masyarakat.

Dah la dia main sebut ulama' macam anjing membuatkan aku wondering siapa dia maksudkan. Tapi aku tau kalau aku tulis pasal tu, mesti kau akan tanya aku apa pandangan aku pasal video klip mirip Ustaz Azhar Idrus tu.

Nantilah.

Walaubagaimanapun, berita paling penting pada aku hari ini adalah ini;


Gila kau.
Aku wish aku Jep Sepahtu. 

.............................

Ruangan iklan. 
Sila klik untuk maklumat lanjut.



October 21, 2014

Selepas Pegang Anjing, Zurina Merasakan Hidupnya Berubah Serta-Merta

So, sekarang ini sudah jelas dan terbukti, Ustaz yang dijemput untuk menjadi panel bab2 agama dalam acara "I Want to Touch A Dog" sudahpun menyatakan dengan jelas yang peserta dilarang sama sekali menyentuh anjing-anjing yang ada tanpa sebarang sebab...

........tetapi, gadis bertudung, mak-mak bertudung, anak2 kecik bertudung, bapa melayu urban, mak melayu urban yang menjadi peserta tetap degil dan menyentuh dan membelai...kerana

1. itu education pada diorang
2. anjing2 tersebut comel lote belaka!

Basically, tak sampailah education yang hendak disampaikan tu lah, kan?

Balik rumah, gelabah tengok respon Jabatan Agama..terus declare diri dia ikut mazhab Maliki, punyalah lega diorang ni nampak Asri Zainal Abidin setuju dengan pandangan diorang dan habis diorang share sorang tu punya pandangan merata2 nak menunjukkan apa yang diorang buat tak salah.

Dah terlanjur.

Takyahlah desperate sangat nak share apa yang Asri tu kata. Baik kau share apa yang Ustaz yang dijemput tu kata...kan?


Panel yang kau jemput tu pun dah kata dekat korang semua apa sempadannya acara tu...tapi entahlah kenapa...masuk telinga kiri, keluar telinga kanan. Aku rasa aku tau kenapa...sebab dari awal lagi dah ada poll nak kira berapa orang yang datang nak pegang...ramai..500 lebih orang. Tiba2 hari event pulak Ustaz jemputan kata takleh pegang...potong stim bai! "Ni Ustaz mana ni? Dia kata dia sokong event tapi dia tak bagi pegang pulak? Eeeeee..geramnya tengok rottweiler tu, rasa nak cium2!"

.............

Ruangan iklan.

Promosi khas Tupperware hanya untuk bulan Oktober.
Klik untuk ketahui sendiri tawaran hebat ini.

Iklankan perniagaan anda di sini serendah RM50 sehari. 
Hubungi ultramantot@yahoo.com.my

................


Yang Ustaz pesan..dilupakan.
Yang diorang dengar?

Approval dari orang non Muslim memuji tindakan mulia diorang ni. Diorang lagi prefer dengar orang non Muslim ajar diorang macam mana nak jadi Muslim. Come on Melayu. Kau sedar tak bila isu ni jadi hangat, banyak gila orang non Muslim kutuk badan agama kita? Dan kau pun join sekali mengiyakan....sebab kau dah terlanjur gamaknya.

Ramai yang scoff bila ada orang kata event tu merosakkan akidah...
Kau dah diberitahu dan kau dah dilarang...tapi kau buat jugak.

Camne tu?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...