Disember 05, 2010

CCTV Ada,Traffic Light Tak Nak Pasang.Pandai!


Bagus!Memang pandai.
Video CCTV dr jalan di China.

15 ulasan:

~ Muhamad Nor Haqim ~ berkata...

dem,,yg naik beskal sumer tu ok lagi, ni siap boleh diri tercegat tengah2 jalan apa kes??

Hidemichi berkata...

semua merasa jd stuntman! pttla cina byk stuntman.

A'a Nazzirah berkata...

ini bukan isu tak de trafik light je. derang selfish tanak beralah. dah slow patot bleh nampak orang kat depan tapi tak nak stop. lagi satu, ade ke patot kat T junction bawak laju. mata pejam otak letak kat lutot kot derang ni..*emoemo* sian kat cyclist...

karl berkata...

ini..ini..bodoh!

Tanpa Nama berkata...

sabar nazzirah.. itu sume takdir :D

syazana berkata...

ish, patotnya pandai la guna brek! menyampah bile tgk video ni sbb BAWAK LAJU. yg bwk perlahan pn satu hal. at least, ada line utk stop ke..

mmg patot boh traffic light.

Mulu berkata...

Kat China rmai sgt rakyat,.so salah satu cara nk mengurangkn kepadatan pnduduk ialah dgn tidak memasang lmpu isyarat.lol

kuku berkata...

ade line utk berhenti pun cukup..

tapi nape sengal sangat masing2 xnak slow kat simpang..adoile

alan hussin berkata...

pelanggaran minit ke 2:02 adalah pelanggaran paling mesra... patot la Lin Dan hebat..cctv ni da menunjukkan rakyat mereka mmg berjiwa kental..

Akue Syazwan berkata...

dorg mmg camni..aku bru g china baru2 ni, tmpt ade traffic light pun x guna, dorg akan men redah je jln..dari yg bwk kete smpi la yg nek beskal..org tgh lintas jln trpksa benti sbb nk bagi die jln, bangang nye rakyat china..manner mmg xde

Tanpa Nama berkata...

paling lawak 2:05.. ingat tu kon oren ke apa? hahaha lanyak

IrshadBanuri berkata...

agak full HD gk cctv diorg neh,
kalo nk compare kualiti cctv malaysia.

Pulas-Pulasan berkata...

Video ni bagi aku boleh dilihat sebagai semacam satu analogi.

Macam kita lah.Nak buat 100 tingkat bangunan.Masa yang sama,benda asas biar naik harga.

Tak reti membeza keperluan dan kemahuan ni rasanya.

Tapi,apapun pemandu kereta 2.03 memang ultra bongok dan tolol.

keh! keh! keh! keh!

Tanpa Nama berkata...

Ye la. Baru 3,4 tahun ni dapat keta. Tu jadi camtu.Sebelum ni kan memasing guna beskal je. Peerak la tu

Tanpa Nama berkata...

ini semua salah BN. harga naik dan takde allocation nak buat traffic light. next pru bagi PR lak memerintah. pandai!!!!