Disember 02, 2010

Kenapa Anda Perlu Memastikan Anda dan Anak Anda Tidak Terlibat Dengan Dadah



Hot stuff!

Ada sesiapa yang rasa dua gadis/makcik itu makin lama makin hot?

14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bibir sama mcm bik mama?

haha. dem!

faRiha berkata...

ngeri~~

mie berkata...

mula2 hot...pastu slow2 jadi macam watak cite scooby doo bydoo tuh..

Tanpa Nama berkata...

Salam Mantot, cuba ko postkan plak gambar2 wanita yg X ambil dadah yg masa muda mereka X berapa hot tp makin tua makin hot sbb banyak mkn budu,belacan,tempe,cencalok,tempoyak,tapai...
Drp,
Rakyat yg Setia mcm Haiwan Peliharaan.

Tanpa Nama berkata...

amik DADAH muka jd mcm tu... amik DADA muka jd sebalik nyerr!... ahahaha btol tak tot?

cuti sekolah panjang ni..wink wink


-matpit balakong

Tanpa Nama berkata...

amik DADAH muka jd mcm tu... amik DADA muka jd sebalik nyerr!... ahahaha btol tak tot?

cuti sekolah panjang ni..wink wink


-matpit balakong

buDAK keCIK berkata...

erk.hot pebendanya?
muka dh mcm mayat hidup ak tgk.
kehkeh

karipap pusing berkata...

mantot ko tampal skali muka rosmah yg bawh ni

MuJE berkata...

hotnya makcik bibir terjuih tu...


- MunzirShafie [dot] Com

Tanpa Nama berkata...

orang russia memang hot!!
tengok jela Milla Jovovich tu!

Tanpa Nama berkata...

hahaha sama siut muke dgn bik mama

Kazaztan Team berkata...

yg last tu bibir ye hot...

AlpocodelaCruz berkata...

p'ee pelako anak mami tu ada effect mcm ni jgk.

Adakah dia hisap dadah masa muda-mudi?

eszol berkata...

dadah x salah

yg salah org yg salah guna n org yg bodoh gi layan dadah bodoh

amik dadah yg elok da la