Disember 20, 2010

Straight,Bi-Curious,Bi-Sexual,Half Gay,Gay dan SuperGay

Azwan Ismail..pergh..masa mula2 aku dengar pasal dia aku takut gak kalau nama dia Ezwan Ismail,sebab ada member aku nama camtu..tapi nasib baik nama dia Azwan.Member aku tu pulak dah kahwin jadi kalaulah aku bukak video tu dan keluar gambar dia....heheheh,tak tau la aku nak cakap apa.Nasib baik bukan!

Aku aa la dua tiga orang kawan-kawan gay.Tapi bukan Melayu...lelaki Cina,jadi aku ada gak la bertanya dengan diorang bagaimana hidup seorang gay tu.Member aku sorang ni,dia adalah "perempuan" dalam hubungan dia.Yang lagi sorang,aku tak sure,mungkin ikut mood kot diorang nak jadi lelaki ke perempuan. Aku pernah mengajukan soalan kepada dia,"you stay together,so how is life actually between you and your boyfriend?Is it the same like all normal couple?"Dia pun menjawab dengan slang Cina nya,"Ya loh,its the same la.Same like couple but no cooking-cooking eventhough he's the boyfriend,I don't really do the housework.Kongsi-kongsi la kerja."

Mula-mula tu aku takut jugak dengan dia bila nak bertanya soalan-soalan,tapi bila dia sendiri mula cerita yang dia bergaduh dengan boyfren dia,aku pun jadi berani la sket nak tanya.Satu-satunya benda yang aku nak tau pasal gay ni....aku pun tanya lah dia,"Sakit ke bila you ehem-ehem?"Dia pun jawab "At first,a bit painful la.Ada lubricant maa!" Aku hampir2 muntah tapi sebab kawan punya pasal,tahan...."But later on,when we do it a lot more,it becomes quite good la..hehehehe," member aku gelak. "How long aa you are like this?When did you know?" aku tanya lagi,agak berminat.

"During my studies in Australia.I met my current boyfreind there.." dia jawab,jujur. "Wah,so long la you couple...how long already?" tanya aku. "6 years,we've been staying together like couple in here since 4 years ago.." jawab dia.Aku tak nak tanya lebih-lebih lagi sebab lepas2 tu member aku tu agak moody.Dia kata dia bergaduh dengan boyfriend dia..hehehe,mmg sebijik macam suami isteri.Tak lama lepas tu dia dapat better offer tempat lain dan pindah ofis.Aku pun dah tak ada member gay lagi dah.

Aku pun tak tau apsal aku tulis ni.Cuma aku percaya masa kita membesar akan ada satu tempoh yang kita rasakan bi-curious,yakni keinginan nak tau mengenai kaum sejenis.Jika keinginan tu tak dibendung,bila membesar akan jadi gay lah dia.Ada lah kes-kes member2 aku yang dah menghilangkan diri sebab kantoi dia gay (Melayu ni) dan kebanyakan diorang jadi gay lepas belajar oversea.Sama la jugak macam member aku yang aku cerita kat atas ni.Adakah bila duduk kat oversea sorang diri mampu membuatkan lelaki bertukar naluri?Entahlah.

Susah nak terima bila ada lelaki nak yang ni..


bila dalam dunia ni ada ni...


Gila!

44 ulasan:

Din berkata...

yeahh knapa nak gambar yang atas kalau gmbar bawah ada..i like..yeahhhh!!

Kei berkata...

manusia mmg pelik T.T

Faiz Tapit berkata...

sewel pnye org... ske ngat lwn pedang

MATAHARI berkata...

oh.....seksi tu.

DR.BONNY berkata...

apsal ader gambo DAFI???haha....baek puyerrr...motiff siot!

+d.O.Y.A.h+ berkata...

ramai sgt jd gayy. takuttt

PIDUT ASiS berkata...

gambar bawah dan bawah bawah dafi tu sanggat menggoda...hahaha

Kazaztan Team berkata...

mmg gila...

Sylarius berkata...

Aku prefered kat 2nd picture tu. She looks nice. Haha.

Kadang-kadang aku wonder, macam mana kalau la ada sorang mamat gay leh tangkap cintan sama lelaki normal macam aku ni. Adakah patut aku bagi penerajang sebagai tanda menolak cintanya?

Yusoff berkata...

aku suka gambar nurul syuhada nurul ain! kehkehkeh

Zie berkata...

kwn sy ade jgk 3-4 org gay..sy sgt x faham ape sbb dia nk org yg semua sama ngan dia.apakah??

eeuuwww,geli weh...bak kata kwn sy "aku xleh imagine dowh,geli syiaalll"..

kwn sy kate..sy gelakkan aje..

ika~~ berkata...

tak pernah lg ada kwn gay ni..
lesbo penah la..tp snang nk trace dr segi pemakaian..

The Sharkox berkata...

AKu pun suka peha nurul syuhada tu...kalau dapat, nyum2..

berbalik kepada dunia gay.. macam mana dia tu boleh jadi gay???? aku cukup tak paham macam mana gay ni boleh berminat dengan batang...

MAI berkata...

bila cuba nk menolak hukum alam. jadi la mcm ni...canteknya pic yg last 2...ehem2

smart berkata...

shuhada!! jelas skali ak x gay..huhu

Tanpa Nama berkata...

pasal lesbian atau pengkid tak dak citer ka?

Ann berkata...

rozita che wan mmg cntik....aku puji xbmkna ak les.

mr edz berkata...

gebu siot.. bukan dafi ok

Blood Seeker berkata...

"Edward Cullen hensem...aku puji x bermakna aku gay" - Mantot, 2010

kiva berkata...

suka gambar do bawah
pewit

Khairi berkata...

perkgh, gay. geli. kau sembang dengan dia ada rasa mcm sembang ngn perempuan tak?

Tanpa Nama berkata...

tu lah.
aku ngan kawan2 selalu je wonder pasal sapa yg jadi laki, sape yang jadi pompuan,
aku pun xpaham kalo gay nie, couple tue dua-dua orang nampak maskulin and manly gile,
kalo mak nyah/transgender tu dah terang2 sorang jadi jadi pompuan, sorang jd laki.

isk..
aku homophobic, aku xbenci deorang, cuma rasa jijik and takut.

Nerzhul berkata...

dua gambar last tu...boleh bikin nafsu meggila..hihi

spankuning berkata...

aku takyah tanya kwn aku apa rasa jadi gay, dia sendiri yg akan excited2 cerita kat org.

dulu penah gado sbb aku ckp dlm Quran ada cerita psl gay Nabi tak terima umat. mamat tu terus jadi defensive ngn aku.

yg tak thnnya, bila pegi mana2 tempat public, membe2 aku yg gay ni akan notice lelaki kacak lagi dulu dr aku.
or dorang akan tengok mane2 laki and konfiden je ckp "ni mesti gay ni. tau sgt! ada awek kat tepi tu pun ntuk cover je."

tulah dio pangai. hawau betul.

Mantot berkata...

gay melayu yang aku jumpe kebanyakannya mmg mengaku diri dia ..gay

yg cina selalunya lebih pandai kontrol karakter diorang.member aku tu pun sblm dia admit,aku langsung tak suspek

Tanpa Nama berkata...

pompuan comel gebu cam shuhada-rozita susah nak dpt.

senang jumpe sepah tepi jln zaman ni, yg comel-tulus-mulus cam dafi..

ko pilih sape mantot? pompuan huduh ATAU dafi?

woot woot berkata...

pehh mmg xle diterima btol
sanggup die menolak pmpuan yg cmtu
;p

redbean berkata...

hilang satu nikmat dunia

de_nataLie berkata...

agk2..nk x rozita che' wan kt ak?hahahaha..lol!

EEan berkata...

Ade bende yang aku tak paham.. Perempuan kat dunia ni ramai yang lawa lawa kenapa nak jadi gay jugak???

epul berkata...

hmmmmmmmmm...rozita che wan...mmmmmmmmmmmmmmm

Marhaen Kacak berkata...

takut kuala lumpur ni jadi sodom dan gomorrah....aduyaiyaaaaa

Perdana Menteri Kita Buta Sejarah?

Hikari berkata...

manusia ni yang tak boleh tu la dia nak

Balqis berkata...

masa kat MRSM, nak dekat habis SPM, ada sorg my fren, laki, ngaku dia gay..
i feel kasihan to that poor boy..why? sbb mamat islam, melayu, kacak, camtu jd gay? aduh kesian..
so after habis sekolah, i tried to help him..give him info psl keburukan homosexuality, balasan Tuhan dunia akhirat..he seems to take it well..until, one day i received a msg from his 'boyfriens', stay away from my botfriend!! Ya Allah gelinya dengar..

then i knew that time, kalau i teruskan, mybe akan dicari oleh 'bf' tu..lalu i gv my fren one last msg and tell him, to really think about this..plis dont do this..

tp, up until today, he's still gay..and living in sins..hummm..

Ya Allah..ampunkah lah dosa hamba Mu ini..tak dpt pergi lebih jauh utk selamatkan teman ku...

Tanpa Nama berkata...

Setakat ni tak terpikir psl hubungan sejenis..nk tgk muka laki yg lagak stim pun aku meluat...Ayu Raudah ada, Nor Fazura ada apa lg gay ni nak? Heliza pun ada. Diorang takut kaum pmpn ni komplen kote diorg kot.

eizt zahar berkata...

pnah kene ngurat ngn gay, call 2 3 pg ajak bBual.. uwaa... tkut aku dbwtye.

Tanpa Nama berkata...

aku ada sorang kawan ni. laki. aku pempuan. kitorang satu kelas tapi tak adalah rapat sangat sampai nak share secret. cukup la kalao gosip2 kosong saja.

tak tau apa yang jadi actually but then dia 'bertukar' i mean totally. he's gay. and paling aku tak faham, kawan-kawan baik lelaki n pempuan yang paling rapat dgn dia pun xtegur dgn perangai dia. in fact, diorang lagi galakkan hubungan gay dia tu.

serius, bila aku nampak dia, aku jadi menyampah n geli yg amat. aku still xdpt nak terima dia. tak sangka aku ada jugak kawan gay yang aktif.

Tanpa Nama berkata...

ada member atas member yg bantai tiga2...
lelaki dan pmpuan dan pondan...
tapi tak de plak dia bercinta dgn sesapa diantara jantina2 di atas...buat aku tertanya...gay ni pasal seks atau psl perasaan...ke aku yg tak paham...

Tanpa Nama berkata...

Apahal dengan pengakuan si saiful tu ya..malah dia bersumpah di depan Quran dia diliwat! dalam laporannya ke balai polis dia melaporkan "consensual sodomy" iaitu liwat dengan rela!

Kalau dah rela dan mengaku pula, JAKIm tunggu apa lagi dakwalah Si saiful ni di mahkamah syariah!

Adapun Anwar ibrahim tidak mengaku meliwat dan diliwat, maka Saiful yang menuduh terikat kepada prosedur mencari 4 saksi seperti yang diperlukan syariah itu. kalau tidak Saiful kena diqazaf, iaitu dihukum 80 kali sebatan kerana menfitnah. malah kesaksiannya terbatal selama-lamanya. Dia dikira fasiq!

Nah..nampaknya,Saiful tak dapat lepas kot mana2pun kalau dihukum syariah!

Tanpa Nama berkata...

aku pernah kenal kwn yg hampir2 jd gay or ala2 lembut. tp semasa last sem my frnd tetiba berubah dgn semayang tak tinggal serta beli moto rxz supaya dia nampak lebih keras w'pun still lembut2 tu ada lagi.

brat2104 berkata...

lembut, pondan dan gay adalah 3 benda berbeza..

walau apa pun dorang kata, gay tetap haram. sorry la kalau aku x memahami

Tanpa Nama berkata...

say......ptuithhhh to gay. nurul syuhada...aummm abg datang

Tanpa Nama berkata...

bekas bakal tunang aku gay.lps dpt tau,terus break.dia bgtau org kitorg break sbb aku demanding.fine,aku tak kesah.

tp bile aku nasihatkan dia thru sms or email,dia buat dekk je & delete email aku (jgn tanye cmne aku tau dia delete email aku.wahahaha).

kalau tgk dr luar,mmg xleh nk teka dia gay lgsung.sedih gile aku.dia kate sejak zaman sekolah lg dia dh minat dgn veteren yg boroi,sbb cute mcm baby.kalau tgk email2 dia dgn pakcik2 tu,aku rs mcm nk bunuh je dia.serius.dahla gay,pastu ade hati nak kawin ngn ppuan.untuk apa?cover line?merosakkan masa depan org je.kalau dh suke sgt lawan pedang tu,dok diam2 kumpul dosa.takyah nak libatkan org lain.vavi!

Theboy'slaugh berkata...

Hontonglah straight, lahir2 kat dunia bernafsu dgn opposite sex, bersyukurlah korang Allah x uji dgn nafsu ni 😢,korang pandang kitorang jijik, ahli neraka mcm2 lagi, klu d beri pilihan siapalah yg nak jadi gay memalukan diri, keluarga dan agama je.tapi korang hanya tau judge, yelah.. Straight. Kalau x tahan boleh kawin, kitorang nak kawin dgn sape 😢, nasihat akulah kalau korang ada kenalan gay, bantuapa yg patut sama ada mnbawa dia ke arah perubahan mahupun utk mngawal nafsu, bukan caci maki, geli gelaman bagai,