Disember 18, 2010

Apa Lagi?Bicarakan Dia Di Mahkamah Secepat Mungkin!


Aku tak sure dia ni gay betul atau gay syok-syok sendiri.
Mesti budak SBP ni.

44 ulasan:

MATAHARI berkata...

majidul nak sumbatkan golongan ni dalam 999.


lol.

❀aRaBeLLa❀ berkata...

"sebagai seorang gay yang lebih tabah"

ayat tak boleh blahhh...berani mati betul mamat gay ni wat video pengakuan cengini..tak kesian kat mak bapak dgn family ke? orang cengini harus diseret ke kubur kasi insaf dgn ingat mati sket.

MAI berkata...

hrp2 penyebaran video ni xberi kesan yg lbih buruk...sblm jd ape2 bndung lah sebaik mungkin.

~Cik Ati~ berkata...

mungkin dia berapa kali dikecewakan..pinangan ditolak..last2 bgtau seluruh malaysia kata dia gak,dia ok..tolongla jgn parahkan lg keadaan dkt malaysia tercinta nih..tolongla..hish..

Peri PiA berkata...

mukadimah menyakinkan,lps tu hancus

Nordin berkata...

Ni kaum Lut ni. Nabi langsung tidak mengaku umat. Entah2 mungkin sudah murtad.

mamat berkata...

Sorry...

aku bukan nak melenting tak tentu pasal. Tapi statement last ko tu "Mesti budak SBP ni."....amat x patut.

fikir dulu sebelum buang. ye, ini hak peribadi kau. Peace bro!!!

Brain of J berkata...

aku budak SBP...tak marah pun..hahahaahaha...steady mantot

Mantot berkata...

hehe.
aku budak SBP gak.
ada la sebabnya kenapa aku tulis camtu

eRaY berkata...

salahkah jadi gay????
blur kejap

Mantot berkata...

salah dik..
langgar hukum alam.

tapi kalau khunsa...itu kes lain la sebab benda tu semulajadi.

dizu d. berkata...

dia gay, saya tak okay.

Mazura berkata...

sengal mamat ni. konon nak jadi open tp tatau ke dia ni salah satu penyebab turun bala

Master Yoda berkata...

"Mesti budak SBP"

Kah kah kah...ade je kes BUKAN saja melibatkan budak SBP, budak sekolah under JAIS, JAINS, JAIWP dan sewaktu ngannye pon ade...budak MRSM pon ade...

Pendek akte, mane2 pon ade kes mcm ni klu ade budak2 yg BO**H melawan fitrah manusia tu sendiri..

Mudah2an mereka2 ni mendapat petunjuk dan hidayah utk kembali ke fitrah yg BTUL...Straight NOT LESBO/GAY

Tanpa Nama berkata...

aritu ade debat kat kelas saya dan budak2 chinese ni nak sgt bawak tjuk homoseksual.ant isi drg, ant org yg jadik homoseksual ni sbb genetik drg da terbtk utk jadik cmtu,bkn drg yg nak,so drg patut diberi hak sama rata dgn org yg hetero.ade kaitan ke lahir2 tros homo ek?

Obefiend Weiland berkata...

kenapa nak bicarakan?

hak dia sebagai seorang manusia

over 18

freedon of choice. ke pasal dia melayu? itu je?

biased sial melayu. Edwin Sumun mengaku gay takde pun nak dakwa. dia malaysian jugak

law is law. setau aku homosexuality is not a crime. sodomy is

can u prove he sodmise anyone?

HABEAS CORPUS

Wahida Shukri berkata...

'saya gay, saya okay'
kat akhirat nanti bila nabi xnak mengaku ko ummat baginda ko okay ke?

nauzubillah..

eizt zahar berkata...

agk2 nnt de slahkn ayh dia sb pksa dia pergi sbp. haha

aku kau diorang berkata...

aku bleh agak,utk lawan hawa nafsu yg dah sememangnya gay tu mmg teramat susah.lets say korang ni lelaki yg mmg 100% straight.then korang nak try ubah minat/mengorat/mengkapel/sehidup semati/berjimak etc. korang tu kepada seorang lelaki.nak?atau boleh kah?susah wo0oo0...
mmg diorang x mintak diorang nak jadik gay/lesbo etc. tu.tapi klau mamat dlm video tu aku tak tau la mmg saja2 jadik gay ke ape,tapi aku rasa tak perlu la kot siap masuk video buat statement camtu smua.perlu ke?
aku rasa mamat dlm video ni nak carik kawan gay ramai2.satu dunia tgk video ngan statement dia,teruja,private massage,then meet up pastu ape lagi,takkan korekkan idung utk masing2 plak.haiyaa...
ye mmg orang2 yg normal akan kutuk,hina,mengumpat blablabla kat kau,sbb kau gay dan kau menentang hukum alam dan Allah laknat org2 mcm kau ni!so kau igt nak kitorang terima je org2 mcm kau ni,belai elok2?jauh panggang dari api.wah,marah aku~
dont worry,selagi kau tak masuk kubur,dunia belum kiamat,pintu taubat sentiasa terbuka.semoga mendapat hidayah satu hari.amin.

-dari mamat yg straight dan masih single.hai cik adik single yg tgh baca ni~ pfft ;P

Aini Syakimah Shuyuti berkata...

Aku sempat baca blog dia semalam. Hari ni bila nak buka, dah x boleh, blognya untuk invited readers only. Memang dalam blognya jijik yang amat. La'natullah!

Tanpa Nama berkata...

aq dah agak dah si Obefiend tu nak cakap cenggitu.

Tanpa Nama berkata...

aku pun dah agak obe comment mcm tu.

mmg sbb dia melayu lah, kalau chinese or indian lantak p lah.

melayu = muslim

pg belajar constitutional law.

benda mcm ni boleh cause chaos in the country.

-yawnfest.

Tanpa Nama berkata...

@obe dlm shariah law kau sure ke being gay isnt an offence?

ckp psl criminal hang lupa ka nama dia azwan ismail, bukan cheng-im-not-a-muslim?

antihomophobe berkata...

aku advisekan jgn senang2 nak maki golongan homoseksual. nak kene adik beradik or anak2 korang camner? what goes around comes around

Pisyek berkata...

budak sbp? kah kah kah

lynn berkata...

sape kata jd gay tak salah?

itula. kecik2 suruh blaja agama taknak. dah besa bagi komen bukan2.

eish2.

beringat la cket walaupun nak open minded

yang haram tetap haram
berdosa halalkan benda yang haram

Tanpa Nama berkata...

Obe, lu ingat lu cool gile cause bg statement yg "open minded". Gua xnak comment psl golongan2 ni. Sbb masing2 yg dah akil baligh bknnye xtau hukum halal & haram dlm bab ni.. Nak2 kalo ko ngaku ISLAM agama ko....

-Khai-

brat2104 berkata...

perasaan.. semua org (manusia biasa)pernah ada niat buruk atau jahat. tapi kita ada akal yg tuhan bagi utk guide setiap tingkah laku kita..

buat dosa.. semua org pernah buat dosa tapi mengaku (bukan dengan niat utk bagi pengajaran pada orang) dan seolah2 berbangga dengan pengakuan tu, lagi la berdosa..

agak2 je la apa aku nk sampaikan. aku pun dah x phm.. hahaha..

Tanpa Nama berkata...

butthurttttt!!!
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

gayfag is always fag.

obe please act like a muslim

Tanpa Nama berkata...

saya gay saya ok??

semuanye xok kalo ko seorang muslim..
hukumnya haram tetap haram..


-mis izza-

Tanpa Nama berkata...

obe sje nk troll org la tuh...
sometimes open minded does sounds stupid..

Tanpa Nama berkata...

kalo dah main bontot..takde satu air pun dalam dunia ni yg dapat ko buat mandi hadas besar nak suci kan perbontottan itu..... so INGAT lah sampai mati apa yg aku tulis ni....

Mantot berkata...

Obe saje je tu.
Takyah la maki2 dia.

belajar biar abes berkata...

apealah..sape suruh follow ape yg org kate"u shuld do this, u cant do that"..

ko mengaji lah biar abes..follow ape yg Islam says u shuld do this n dont do that.

yg tu dah terang lagi bersuluh. time tu kau nk jadi lone ranger pun demi fahaman yg betul, ko plg patut xpayah nk goyah dah!!

setawan berkata...

bdk skolah ko kot montot,,ahaha

Tanpa Nama berkata...

huhu...kadang2 kesian gak dgn gay/lesbo melayu islam ni...nak minat dgn kaum berlawanan, malangnya tak bernafsu.
nak minat kat kaum sejenis, bertentangan pulak dgn norma2 agama dan manusia normal..

mesti diorang golongan yang lonely kan?

belajar biar abes berkata...

derang lonely sb xcukup iman...bukan semata sb xcukup teman yg tnampak pada mata zahir ni je...

Tanpa Nama berkata...

dia gay, dia ok. dia melayu,OK! tp dia ISLAM tu yg K.O!!

conclussion:: melayu x semesti islam. melayu hnya pd bangsa shja.
islam tu agama.

next time kalo nk tny pd org2 yg nmpk cam melayu,
kn tny agama cam " awak ni islam ke x.."
...bkn tny bangsa melayu ke tak...

Rewlie berkata...

Dalam peradaban dunia, x kira agama apa, bangsa apa, warna kulit apa, main bontot yg tempatnya kuar taik adalah keji.. apalagi kalo agama Islam, sebenar benar agama yg mana ade syurga, ade neraka.

Xde pasal lonely ke, hormon ke, naluri ke, semenya pada iman, yang lain tu seme bullshit punya alasan.

Tanpa Nama berkata...

x kira ko gay ke straight..kawal je nafsu tu...beza nye ko x tahan tgk laki...yg straight x tahan tgk pompuan..insyallah lagi beso ujian..lg beso ganjaran..

misz beauty berkata...

binatang pun pandai cari pasangan berlainan jantina... huhuuhuuuu

Ixora Azura berkata...

dlm kes mangkok ni..i mmg totally x setuju ngn cara dia..ok dia nk jd gay lntak lh kan..dosa tnggung sendiri kn, tp nape dia perlu hebohkan pd 1 msia yg dia tu gay?..come on la, i ada bnyk kwn2 gay tp xde pun dia nk wat PC..

mmg azwan ali ni freak la..

MRSM Taiping berkata...

hahaha~ siott~ ni budak MRSM kot. tak tipu! =.="''