April 14, 2009

Taktik Rompakan Ganas Mat Motor Keparat



Babi aaa!Sebab korang la aku selalu diekori guard bila aku membeli belah.Mentang2 aku bawak helmet,guard pun follow je.Dia tak tau ke aku takde niat nak mencuri langsung?Tapi sebab makhluk2 malaun macam korang ni la yang merosakkan imej mat-mat motor yang sopan santun.

19 ulasan:

Sarah berkata...

Ya Allah. Seramnya. Nasib baik rumah saya atas bukit. Huhu.

sKywAlkeR berkata...

Bapak ah..Gile betol diorg nih. memang lahanat.Biar mati kne langgar.Xpon,kasi bom je tros..

Tanpa Nama berkata...

This is going to happen more often in this country later.

Lutfi Raffi berkata...

korang perasan tak ada kete kaler gold kat luar rumah tu? nape die tak wat ape2? kalo aku, aku langgar je dieorang atas alasan boleh mengancam keselamatan.. nape kete tu tak bergerak2? adakah kereta itu berkomplot skali?

lepas tgk clip ni aku rasa riso lak bile dah ada famili nanti... aku harap, lepas ni kite kene dok kat kawasan yg ada security... tak kisah la kalo bayar lebih pon.. janji risiko untuk berlakunye kejadian ni kurang...

Blood Seeker berkata...

siot nyer video...kat comment kutuk melayu kaw-kaw.

Haha sapa suruh tak tutup pagar...ambik ko.

Tanpa Nama berkata...

to lutfi..sbnarnya kalo ko tgok btul2..org yg kuar dr kete 2 la yg kn dulu..ble die kn kejar die nk masuk kt umah tu.tgok xmaid tu nk ttp gate cpt2 tme mamat2 bodo tu kejar laki yg kuar dr kete tu??tp mmg la cilake la dieorg ni..bodoh!!

Tanpa Nama berkata...

lancau babi mat motor nih...aku harap sok lusa kene gelek lori tayar 16...

Tanpa Nama berkata...

damn....crazy people!!!!

Tanpa Nama berkata...

to Lutfi Raffi :
ade security pon takde beza sangat rasanya.

1.kebanyakan security bukan rakyat malaysia.some of them can't even speak malay/english.kadang-kadang kena pakai "sign language" nak communicate ngan derg.

2.ada satu2 tempat tu,pak guard dier warga emas.kesian.if ade crime,kadang2 derg yang kne attack dlu.

3.kalau security kat apartment/condo tu kebanyakannya "malas".ada yang tido jek kat pondok derg.ade resident pass pon takde beza.non resident pon bole suke2 hati masok.

semua ini based on my own experience. (^_^) banyak lagi kalau nak elaborate.tapi malas nak taip. :P hehe.

sekian.

ciao~!!

samporna berkata...

memang mat keparat. May God punish you di dunia dan akhirat.

Lutfi Raffi berkata...

ooOOOooo.. hmmm.. kalo macam tu, ape solutionnye? harap2 ada "mat rempit versi suria baja hitam @ mask rider" datang membantu.. eheh... apa2 pon semuanya adalah di bawah kekuasaan-Nya

M berkata...

Lahanut punye manusie..aku harap ko mati kene lenyek ngan treler..

Bodoh Punye Lembu!

LoCal's VoCal berkata...

Just to share my exprience. Aku pon kna samun mcm ni gak 1 year ago.Mat moto dlm 6owg.Bza die jz kowg tuka je parang tu ngn lock moto(yg cm spit tu).Merasa gak la aku 2 das kat kpale.

Damn phobic aku smpi skang.Hp n wallet aku dowg kebas. Then svg aku RM1200 dowg amik. My advice pastikan ATM pin kowg jgn ar pki the obvious pin(no ic, license no etc).Aku nyesal pki no ic utk pin no..

Ps kena smun tu the whole week tu aku sumpah je dowg kna gilis ngn treler or mati seksa dpn kaki aku.Fucking Faggot!!!

Mantot berkata...

WOW.
agak menggerunkan jugak pengalaman ko.takut aku bace.

sedih btol tgk org2 kita ni skrg.yg rompak ko tu org melayu ke pendatang?

jengking merah berkata...

aku rase kalau polis yang beribu ribu jumlahnya yang dihantar ke tempat pilihanraya tu diarahkan buat rondaan, kerapkan operasi atas mat rempit dan penjenayah lagi bagus....ni tak abis abis nak jaga kehendak pemerintah 'tersayang'....

orang yang nak pegi ngundi yang disebokkan sangat... hantar beribu ribu, peruntukan polis berjuta juta....fuck aaaa

lupa pulak nak maki....babi aaa mat rempit, kalau dapat langgar je diorang nih....haram jadah

Lutfi Raffi berkata...

argh.. tensen aku bile terdengar pasal mat rempit.. semalam baru je mat rempit cina wannabe bergesel dengan kete aku... bawak laju2 kat kawasan kedai pastu mencilok2 lak tu... aku bagi signal nak ke simpang pastu tetibe die leh cilok mase aku nak masuk simpang tu.. nasib baik bercalar skit je... pastu aku panggil die n marah2 die.. yang paling aku bengang die leh tengking2 aku cakap aku tak bagi signal.. nasib baik la dak tu masih sekolah... kalo nak ikutkan hati aku yg membara ni dah lama aku buat skil lutut macam dalam movie "ong-bak" tu...

p/s: korang dah tengok "ong-bak2" best gak... banyak action

RhyZe berkata...

baru ari ni aku memberanikan diri tgk vidclip neh...

hukhuk... menakutkan.. hampeh tul mamat2 neh! Eee.. Cam sial siap amek parang lagi tuh! ley lak rompak orang laen las2 ngan tuan rumah laen dia sapu skali... Eee!!

LoCal's VoCal berkata...

To mantot,

Sowi lmbt sket. Melayu dlm 20an..Kaum sndiri yg samun kaum sendiri.

Smpai skang bile aku dgar bunyi moto je aku xtenang. Bile nmpak moto ke arah aku je aku g tmpt laen. Kalu aku dgar bunyi moto dr blkg mmg aku usha ar tgk sekeliling. Serik n fobia wo da kena sekali.

Ps: Sedih bile pikir ddk kat ngara sendiri pon jiwa xtenang. Rs cm nak pindah je.

Tanpa Nama berkata...

bila desakan hidup menguasai diri , cmni la, kalau negara kita senang, rakyat tak merempat, mustahil jadi macam ni .. BN buduh! NAjib buduh!