April 23, 2009

"Perempuan Sekarang Sangat Mudah Ditiduri"


Hehehehe.
Ada yang rasa hangin ke baca tajuk tu?Rilek,rilek,jangan baling aku dengan kasut.Itu bukan satu statement yang aku cakap sebagai fakta.Mula-mula,sekali..mari aku ceritakan satu benda.

Aku lepak dengan member2 aku dua hari lepas.Member2 aku yang dah lama aku tak jumpa.Saja aje la berjumpa nak bertanya khabar.Borak-borak,sampailah dekat satu topik yang agak sensitif,iaitu topik yang kat atas tu.Macam mana boleh terkeluar topik tu,aku tak nak cerita,biasalah,LELAKI,jadi...takyah la aku cerita,karang jadi cerita porno.Member aku pun keluar la statement tu,"Perempuan sekarang sangat mudah ditiduri.Terlalu senang!"Ada la seorang member perempuan di kalangan kitorang tu dan selepas dia dengar aje statement member aku tu,laju je dia jeling,hehehe.Sensitif ke kak oi?

Aku pun (dengan muka kononnya tak paham,padahal sebenarnya suruh member aku elaborate) bertanya..."Eh,apa maksud mu itu wahai kawan ku?" Dia pun cerita la pasal apa yang dia "hampir" terbuat...

Ada lah seorang minah kat ofis dia ni yang nampak normal dan baik.Kiranya kalau tunjuk kat emak2 nak buat menantu lepas la,sejuk hati orang tua.Tapi..tapi.....tapi....minah ni duk usha je dia.Member aku layan aje la,"rezeki" datang bergolek.Daripada keluar makan,gi tengok wayang,jalan2 kat tasik sehinggalah memang berdating.Hampir sebulan lamanya mereka berpasang-pasangan.Bila dah nampak member aku ni baik punya caring...MINAH NI YANG AJAK BUAT BENDA TAK SENONOH TAPI SEDAP TU,TAPI SENONOH LA KALAU DAH KAHWIN.Tapi diorang mana kahwin lagi.Cuba bayangkan jika anda lelaki dan anda berada dalam situasi tersebut?Nak buat apa?Nak tolak rasa rugi,nak ikut dapat "ehem-ehem."

Mungkin kerana syaitan tak berapa berjaya merasuk member aku dan mungkin minah tu tidak pandai membuat gaya2 yang menggoda,member aku tolak.Yes!Lelaki yang tolak perempuan tu.Susah aa nak dengar ending camtu.

Heheheh.Sekarang banyak sangat kes yang terjadi.Aku pun dah nampak dengan mata aku sendiri zaman2 dulu kala aku macam mana MUDAHNYA perempuan ni,jadi mungkin aku pun sependapat dengan dia,"Perempuan sebenarnya senang ditiduri."Tapi tak semua la.Aku tak kata semua.

Bila member aku bukak cerita pasal tu,teringatlah aku dengan satu cerita yang aku dengar 5 tahun lepas waktu aku berjalan melawat rumah sedara mara.Sepupu aku ajak aku pegi melawat kawan dia,jadi aku ikut je la.Pegi la satu rumah dekat Jitra.Rumah member dia,sama kerja askar dengan sepupu aku.Borak punya borak,member sepupu aku cerita pasal mak dia suruh dia kahwin.Mak dia dah listkan 2 calon yang mak dia rasa sesuai dan solehah.

"Yang memula sekali mak aku kenalkan aku tu,aku tak mau.Sengap (senyap) sangat!Tak reti aku nak cakap apa dengan dia!"kata dia dengan bersemangat.

"Yang lagi sorang?"tanya sepupu aku.

"Haaa..yang tu,dia spesel sket!Hang nak tau pasaipa?"kata dia sambil gelak2 kecik.

"Pasaipa?"tanya kitorang dengan agak excited.

"Aku dah boh (bubuh) dia,"selamba je dia menjawab."Tak mau aku kahwin dengan pempuan macam tu.Cemuih!(geli,jijik)"

"Hehehe...,"aku gelak je la.

Entahla apa nak jadi.Perempuan sekarang ni ramai yang lagi berani dari lelaki.Mungkin sekarang ramai perempuan sudah tidak mementingkan maruah mereka,kerana apa ruginya berbuat demikian?Yang penting ada lelaki yang akan sponsor hidup dia,asal dapat rantai,gelang,henfon,kereta,nak kena bukak kaki selebar mana pun sanggup.Paling penting kemewahan.Baru boleh rasa macam Paris Hilton.Baru sama macam Paris Hilton!

Lelaki pulak,tah,aku rasa tak ramai kot lelaki yang mampu tahan godaan macam ni.Aku rasa kalau ada awek tiba-tiba datang menyerahkan tubuh dekat aku tanpa ada apa2 pertanyaan,aku pun akan berfantasi dulu macam mana kejadian tu.Lepas tu baru fikir macam mana.

Jadi,apa yang paling penting,kalau anda dapat lelaki yang terasa berat hati nak pegang anda,jagalah dia elok-elok.Lelaki pulak,kalau dapat perempuan yang tak bagi si lelaki menyentuhnya,tahan aje la,jangan langsung dilepaskan perempuan macam tu.Sebab sekarang ni terlalu ramai "perempuan yang easy" dan lelaki pulak "always easy," menyebabkan tidak ada lagi nikmat dalam berumahtangga.

Kepada yang dah terlanjur tu, kesiankan la perempuan tu.Kahwin la dengan dia.Perempuan tu sepatutnya mengajak ayah dan sedara mara supaya mengejar lelaki itu dengan shotgun,mintak dia bertanggungjawab.Kalau tiba-tiba perempuan tu tak nak kahwin dengan anda pulak..baik anda backhand aje perempuan tu sekali supaya dia sedar apa yang dia pilih tu.Atau mungkin sebab anda tak hensem.

Jangan tunggu sampai pregnant baru nak sedar risiko dia.
Kita bukan orang putih.Kita orang Melayu.....kita mesti jaga maruah Melayu...eh..silap..kita orang Islam,kita mesti jaga maruah Islam (Aku terpengaruh dengan propaganda UMNO sekarang)

Jangan marah aa.
Siapa marah maknanya dia terasa la tu.

33 ulasan:

fahmi berkata...

assalamualaikum... wah bagus member bro mantot ni.. leh tolak dlm situasi sebegitu.. syabas2..harap post ni dpt jd pengajaran buat sumer umat Islam ye..

semi-clairvoyant berkata...

tak silap aku antara lelaki2 calon ahli syurga "dia menolak 'tawaran' perempuan".

apapun, pada aku, lelaki yang kena bertanggungjawab 'jaga' perempuan. jaga tu banyak makna. boleh jadi lindung, hormat, bimbing, etc.

aku tetap salahkan LELAKI kalau jadi benda2 tak baik ni.. sbab MEMANG Tuhan cipta lelaki ni untuk 'jaga' perempuan...

tak kira la perempuan tu yang horny ka, angau ka, hancur ka, bXXch ka, kalau laki tak hulur batang dia, TAK JADI benda tu beb... kalau perempuan hanyut/hancur, lelaki la kena betulkan...

kalau lelaki yang hanyut, tu kena betulkan dengan cota je.. hehe

(kalau perempuan tu layan dildo tu dah topik lain la... apa kena mengena ngan lelaki lak, enn?)

SEPATUTNYA semua lelaki kena jadi member kau tu. Tapi, SAAANGAT jarang bole jumpa lelaki macam member kau tu.

orgbaru berkata...

rasa mende tu sama je..
packaging je lain...

muahahhahhaha

Obefiend berkata...

kamu harus buat follow up tajuk blog ini esok dengan tajuk

"lelaki sekarang begitu mudah menjolok"

baru lah adil. pasal dari pengalaman aku girls like bad boys. bad boys like virginal girls next door type untuk digondolkan. girl next door sebenarnya bosan dengan imej goody2 (bukan Jade Goody ya) maka mereka akan buat apa saja untuk tunjukkan bad boys yang diorang ni bukan segi empat tepat (square)

tapi teman kamu mmg agak sial juga. lepas dah cuba kata tak mahu pula. macam test drive proton saga pula. dah tahu kereta tak sedap dan gagal nak gak masukkan kunci ke ignitition hole

ha ha

aku lain. rule aku lebih adil sikit la. lepas testdrive aku pusing satu semenanjung dulu. most of the time awek tu yang cabut dulu dari aku. so aku bukan manusia keji. aku test drive aje. tapi kalau kereta tak nak dengan aku apa bole buat? macam love bug agaknya. kereta ada perasaan

arshavin andrei berkata...

kwn ko tu mmg tahan ar
gile hebat, boleh tahan godaan
nasib baik xde pompuan goda aku
sbb pompuan layan aku mcm budak kecik
(sbb aku ketot + childish!)
hahahahahaha
4 gol utk die
(arshavin punye pasal.. hahaha)

sotne berkata...

weh tade idea ke?? cari aaa cari citer lain,
tp Nabi Muhammad ada ckp, perempuan akhir zaman mmg makin kurang sifat malu die...

Tanpa Nama berkata...

Bagi aku tot, topik cmni harus diperhebatkan..mana taknya, sekurang2nya ada lah antara satu cara kta ingat mengingat antara ummah. Jgn sensitif tak tak tentu psl. Dh ramai dh plajar dlm lingkungan 11-12 thn turut mengandung kerana perkara sebegini malu dibincangkan. Yalah, org2 kta ni mmg pemalu yg teramat sgt kecuali berdua..kan berdua lbih baik...he3 jgn marah ha...

Tanpa Nama berkata...

AKU SETUJU LA NGN BRO MANTOT!!KADANG2 AKU MENYAMPAH GILA TGK PEREMPUAN SKG, TP LELAKI PUN ADA JGK YG SAMA..NK SALAHKAN PEREMPUAN JE PUN X BOLE..SAMA JE LA!!

Krx berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Krx berkata...

Sotne...Apsal marah benor jaa ko ngan topik neh....TErasa ek?..HAhhah...
Aku suka ngan tajuk2 camnih..BAru bleh bukak ckit mata org ramai tentang realiti n tahap kesosialan Malaysia people skang nih..

Tanpa Nama berkata...

btol2,aku setuju,korang ayat skit,sebulan dh leh la ......aku kenal sorang awek nih,mn dtg ntah..bru semalam kenal dah kol sora manje2,ajak jumpa..ringan2...siap gtau saiz #@$ lg..yg mengejutkan, dy skolah agama (sbb dy sma ngeri ngan aku dan skolah tu mmg wujud..plus,gmbr dy aku pnh tgk)..ish2..apa nk jadi..

Che underscore Lee berkata...

sekolah agama tidak menjamin apa2 pun sebenarnye.. kan Tot kan?
*wink! wink!

saya liar berkata...

hey hey!jeling tuh maksud nyer signal "except me" ok!

aku lagi sensitif kalo org ckp "LIAR" pastuh pandang aku.. hahahahahahahaahhaahhahahaa =))

ali makaveli berkata...

aku rs laki patut disalahkan kalo ppuan serah diri setelah di-ayat. sbb laki mmg pandai ayat. tp bab serah diri tanpa ayat, ppuan tuh giler horny. mmg dah membuak kot napsu die, xpon yg dh biase main, dorg mmg gersang lebih kwn aku ckp.

a w e n g berkata...

bro.. jgn filter la commnets..kasi transparent.. haha

Tanpa Nama berkata...

aku sokong zaman sekarang memang menakutkan!!!!! gerun sehhh

Mantot berkata...

mane aku filter komen weng.
apa korang nak tulis,tulis la.aku tak tapis.terus terang

Real Guest berkata...

laki jahat utk perempuan jahat...laki baik utk perempuan baik...nak takut apa...tuhan tau sapa layak ngan sape...heh heh heh...

adila lalala berkata...

encek mantot,,sy dapati anda ni gender bias selalunya ya,,

x semua perempuan mudah ditiduri ya,,

cth: lelaki asal kalo pompuan tu xpakai tudung je,,trus assume jahat,,kalo pakai tudung je baek,,padahal x semua mcm tu pon,,

Mantot berkata...

hahaha,kan aku ada kata tak semua pempuan macam tu kat posting aku.jangan la terasa,nanti cepat tua.

aku pernah jumpa seorang budak UIA yang bertudung labuh dekat Universiti,baju jubah 24 jam.Tapi keluar aje universiti..haa habis satu dunia dia nak tunjukkan cleavage dan peha dia.terkejut gak aku mula2..

tapi makin ramai kan perempuan macam tu?aku tengok sekeliling aku,semua yang bercouple macam tu.

couple setahun dua,dah gaduh lepas tu break.benda yang dah dibuat bermacam-macam dah.

aku tak kata perempuan jahat.aku cuma kata selalunya lelaki yang jahat,perempuan yang kontrol benda2 ni.

tapi sesetengah kes tu,benda tu jadi terbalik.makin lama makin ramai pulak spesis perempuan camtu

Tanpa Nama berkata...

huhu,cmna la aku nak kwen nnt..nk cr pompuan suci murni..xkan aku nk tukar jd jahat cam org len kot,jd player main sana sni

Mantot berkata...

heheh,ye ke suci murni ni bang?

mantul berkata...

hohohoho..entri yg menarik!

aku ada gak pglmn camni, tp nsb baek tak sangkut..gle ah dingdong!!
sbb awl2 aku tau karakter dia..

satu lagi ni pompuan sanggup watpe saje aslkan diorg dpt..cthnye time aku belajar dlu, tak hengat ni skandal ngan lecture main raba2..janji buleh lepas exam!

gila2..

mantul berkata...

btw..sesape yg terase aku n bagi pihak mantot kata, "i'm sorry!" cam amir raja lawak tu..

hohoho..sekian TQ!

iLOVEspeed berkata...

semi-clairvoyant, ada betol pendapat anda, tp tak semua (i.e. laki je kena jaga, then perempuan redah jer ke? perempuan ade akal jugak kan? taklah bodoh sgt aku rasa aku neh)

mantot, ada betol juga.

tp pada aku, dua2 gender same jer.

kekuatan diri jer lain2.

Tanpa Nama berkata...

Dalam masalah kebejatan sosial mcm ni, 2-2 (laki & pompuan) sepatutnya bertanggungjwb. Kalau tepuk sebelah tangan mana bunyi.Yang penting berbalik pada asas; IMAN & TAQWA. Now ni dh akhir zmn, dugaan mmg bnyk...syaitan tgk busy me'recruit' anak2 Adam utk join dia masuk neraka.So, take care of urself. Aku pon tk paham, kenapa smakin ramai wujudnya org pompuan yg 'murah' andlelaki yg 'pemurah'.bg aku attitude mcm ni serupa dgn org yg tk bertamadun and tkde bezanya org2 mcm ni dgn haiwan (sori, if agk kasar). Sb tu dlm Islam dah der dah solution iaitu NIKAH.Islam tk galakkan couple lama2 sb dh tau dah apa kelemahan manusia. Apapun bg aku kita jagalah diri kite sebaik mungkin. If korang 'buat' pd org, jgn salahkan sesapa if Allah jodohkan dgn org yg penah 'buat' jg. Allah tu Maha Adil. Lelaki yg baik adalah utk pompuan yg baik, begitulah sebaliknya.- mawar putih

Tanpa Nama berkata...

Obefiend..nkau ni islam ke kafir? Kalau nkau ni islam, aku memang kesian sama kamu. Kalau kamu kafir, itu nkau punye pasal.

Tp aku setuju dgn mantot. Aku pun pompuan tp aku tak kate aku ni baik sangat. Aku tutup aurat (bkn bertudung saje) sbb org pompuan ni bile tudung kat kepale tp pakai baju body fit itu tak ape. Kesimpulannye, org pompuan yg ngaku islam ni sebenarnye tak tahu aurat tu di mana atau saja2 buat tak tahu.

Memang org pompuan skrg sangat 'murah' harganye, sbb sanggup 'melelong' diri masing2 pd org lelaki. Aku kesian betul minah2 ni. Diorang ni tak pikir panjang,cume nak syok saje.

Tp org lelaki ape kurangnya. Asal diberi peluang, terus nak 'ngam'saje. Tak kirelah dah kawin atau belum.

Aku ada 3 org anak yg tgh membesar. Bile aku tengok mcm mane pompuan dan lelaki cepat sangat 'menyerah' pd syaitan, aku jadi takut. Ape akan jadi pd anak2 aku nanti? Ape akan jadi pd anak2 aku yg membesar dlm keruntuhan moral yg teruk ni?

Sebenarnye kite tak pikir panjang sbb itu terjadi kes buang baby, kes rogol, sumbang mahram dsbnye. Tp yg penting sekali kite tak takut tuhan. Kite letak asas agame di belakang, nafsu di dpn.

M berkata...

hmm..posting ni mmg best..in my opinion mmg 2-2 jantina pung sama teruknyer..yg si jantan giler nak ehem-ehem dan yg betina nye senang2 bagi diernyer ehem-ehem...kepada korang yg dah terjerumus tuh jaga2 lah sbab azab kat nerake mmg dah standby utk korang..haha korang tunggu time jer la..kepade yg da tobat tu..jangan ngade2 nak ulangi dosa lalu..Korang ingat Tuhan tu aper ?boleh main2 ngan Tuhan ke?So kalo da tobat tuh..baik ko tobat betul2..kalo tak maha azab la korang kat nerake nanti..Advise nih bukan utk laki je..yg pompuan pun same gak..

Orang Zaman Skang = Buduh cam LEMBU

Mr_aMAd berkata...

pompuan skang memang mudah..
laki2 pom apa lg kalo dah nama nya mudah
nak marah pada sape?
diri sendiri la kena pikir..

ouh sara berkata...

agreed! as a girl, i did knew my limit with my partner! keep with come out with those kind of article bro. u made us think for awhile :)

Tanpa Nama berkata...

Pian Hassan pada 01hb Mac pukul 6.16 ptg
bg i dr aspek pandangan masarakat islam dan melayu la...laki dan pompuan byak baze...martabat seorang pompuan dipandang terlalu tinggi...n jika terpalit akan terpandang begitu rendah sekali..sy citer bab maruah...bg sy kite y islam n dr timur maruah 2 pentingkn...mgkin sy npn konsevetif @ kolot...tp tiggi mne pon care hidup barat ykite amek mesti kite adaptasikn dengan cermat n halus ke dalam suasane n budaya ketimiuran kite...ntah nie pendapat sy...dr aspek pandangan org ramai dan maruah..

Breakeven berkata...

~ office mate sy pernah bercerita pada sy...and sy tersenyum sendiri mengenangkan realiti statement dia tu..even tak kene batang idung sendiri...
' Perempuan skrang senang je...hantar dan amik dia balik keje 3,4 kali..bawak gi makan...pastu mesti dapat.."

~ pheew..~

Tanpa Nama berkata...

jgn jd mcm sorang kenalan aku> dh siap buat mcm2 and laki tu mmg nk kawin dgn dia,sekali fam dia paksa dia kawin dgn org lain daa. (tapi fam dia x tau la diorang penah buat mcm2).
kesian cinta terhalang