April 11, 2009

Picture of The Day : Steven Seagal Mengajar Mengenai Ekspresi Muka


Lawan lah berapa puluh orang pun,paling teruk dia kena adalah baju dia berhabuk sikit.Adalah sekali je la dalam satu filem dia mati awal.Itupun sebab tak sengaja.

9 ulasan:

Rantong berkata...

Sertai rancangan terbaru berjudul: "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" 24 jam sehari, 7 hari seminggu, hanya di kaca screen komputer anda...

iskandar berkata...

Selamba ko kutuk idola pae'... hahaha

Tanpa Nama berkata...

Seriousnye......

M berkata...

citer executive decision kan..mati dlm kapal terbang..best doh

eye666 berkata...

hahahh.. x sehebat chuck norris bro.. tembak la pkai mesingan ke, roket ke, sumer x kena.. dier tembak, sumer tepat² je..

Boy berkata...

Hi sori menyibuk..since ternampak Steven Siegal ni..ya dia ni memang power ddari segi marshall arts..tak perlu lombat sana sini cam bruce lee or Van Danme. Siegal merupakan Mat Saleh pertama yg dpt belajar marshall arts dgn seorng sensei paling terkenal dan power di Jepun

Selain itu, gangster YAKUZA yg menetap di Amerika takut dan segani dgn beliau kerana beliau mempunyai taraf marshal arts yg tinggi. Aku pernah baca artikel ni somewhere..google lah kalau jumpa..

Tanpa Nama berkata...

Inilah yang orang kata 'BOTOX'.
Muka se..pesen aje..

Tanpa Nama berkata...

buduh melaun. martial art

Tanpa Nama berkata...

hahaha marshall art patutla yakuza takut