April 22, 2009

Aku Sentiasa Betul Walaupun Aku Salah!


Aku selalu nampak benda2 camni.Biasanya situasi tu walaupun anda tahu anda salah,tapi anda still rasa anda betul sebab anda rasa anda best.Padahal,sebenarnya takde aa best mana sangat pun.

8 ulasan:

.AzFaRuL. berkata...

actually klu kedai mcm kinokuniya klcc ke blh la wat free reading, sbb mmg tmpt bz org membeli. x henti2 org beli buku kt situ.

klu stkt mcm kedai runcit kt pekan wat free reading kn mcm agak rugi dr segi jualannya kan?

Sarah berkata...

Kadang tu dah setengah majalah dibelek, belinya tak jugak. Huhu.

fahmi berkata...

assalamualaikum.. slalu saya bace blog anda, isi2nya slalu kelakar tapi meninggalkan kesan mendalam.. cth mcm post ni.. mmg boleh buat baca2 ni, tp satu dua muka tu xpe gak.. tp klu smpai abis bace xbeli gk.. kan dh mnyusahkan pnjual tuh... algipun klu kite sibuk baca kt situ, org lain nk beli buku kan dh susah...

Obefiend berkata...

aku pernah ke kedai buku india

aku dah plih 4 magazine untuk dibeli. dah letak bawah ketiak. aku nak beli satu lagi magazine. tapi aku tak tahu samada nak beli Empire ,Total Film atau FX. maka akupun godek la the 3 magazines so aku leh make my mind up

sedang aku godek tokeh kedai datang dan halau aku

"you go out.. no free reading.."
"mate.. i have 4 mags now and i'm only looking for the last one to buy.. browsing"
"no you never buy anything.. get out"

sunggguh fucker immigrant itu. aku campak semua magazine tu dan blah. padan muka. lepas tu pergi BORDERS beli kat sana. at least tak annoying indian fellow nak annoy aku

bodoh

kan dah hilang sale 5 majalah.

Jebat berkata...

heh.. aku ingat dia paranoid sket lah obi..

psstt... aku ade gak ushar blog ko, u r good in english,nice!

Mantot berkata...

hahahha..
kelakar siot cerita ko.mungkin mamak tu mmg dah selalu nampak muka ko kat situ.aku tak pernah kena halau camtu,tapi aku pernah la kena dimintak oleh mamak bayar 20 sen sebab aku belek2 Pendekar Laut.bayar aje la,budak sekolah lagi masa tu

Tanpa Nama berkata...

aku ada pendekar laut wan yat leung FULL...generasi I,II,III...sampai habis....semak bilik...dah jual ngan suratkhabar...besar pun dah besar...lupakan je lah...tapi satu 3 ringgit tu!! jual..ntah..lupa baper dapat...

Mantot berkata...

sayang tu ko jual.

komik2 tu nanti kalau anak2 dah besar,bole dijadikan bahan bacaan turun temurun