April 29, 2010

Artis Wanita Yang Paling Cantik (Pada Pandangan Mata Aku) Dan Lain-Lain Hal Berkaitan

ARTIS WANITA YANG PALING JELITA
PADA MATA AKU


Mata dia besar dan bulat.Suara dia agak kelelakian dan sebenarnya tak berapa sesuai jadi penyanyi,tapi dengan wajah begitu,dia boleh saja mendendangkan apa saja dekat telinga aku.


Satu-satunya artis wanita yang aku rasa lepas dia pakai tudung dia tak cukur kening lagi dah.Bila teringat "Spanar Jaya" sama ada aku akan teringat Wardina yang masih ranggi atau Sharifah Sofea punya "dua spanar jaya."


Macam mana lelaki tidak akan jatuh cinta dengan wajah yang selembut itu?


Satu hari,sewaktu mak aku tengah browse2 drama dekat TV,aku tiba-tiba melompat daripada sofa."Mak,stop jap.Nak tengok Rita Rudaini!" Mak aku mengangguk tanda approved taste aku."Good boy," kata mak aku.

.............


ARTIS LELAKI YANG AKU AKAN OFF TV BILA DIA KELUAR TV


Dari dulu sampai sekarang dan sampai bila-bila pun,aku takkan suka dengan dia atau lagu dia.


Perlukah aku berikan komen lagi?Adakah anda perlu bertanya,kenapa ....dia?



Jika anda selalu ke sini,sudah pastilah anda tahu betapa tak gemarnya aku dengan dia.


Dengan mulut senyum tersenget nya.Dengan kebingungan dia yang tak tahu nak jadi "alim" atau nak jadi "artis." Atau dengan pengikut2 dia yang tah apa-apa.Atau riak wajahnya yang selalunya kononnya tenang.Atau dengan pengaruhnya yang terlalu besar sehingga membuatkan seorang member aku menjadi seperti "Mawi ke 2" siap try cuba ikut senyum senget dia tu.ARGHH!Fikir pasal dia ni membuatkan aku jadi tensen!ARGHH!

Esok,kembali semula kepada benda2 serius.
dan gambar bonus untuk gadis2 pembaca tegar majalah Mangga atau URTV


37 comments:

shakinah said...

wow.
jed jaidi.

CAHAYA said...

gila geli gambar last. Euwww!

Aqram said...

rita rudaini.

hot mama. sape taknak?

kita sama taste mantot. good boy.

Sue Anna Joe said...

Diorang ni semua memang cun natural. Tidak langsung perlu mekap tampal tempek-tempek. Haih, beruntung betul!

Siapa laki gambar last tu? Apesal aku tak kenal? Geli weh.

hanuman said...

maya:mmg overal cun..kacuk kot...

wardina:aku suka lemah lembutnya dan ilmu dia...

eja:pp dia mmg kaw...geram...

rita:hidung dia buat aku gila...

arghhhh...aku mmg xsuka apa yg org ramai suka...tmbah2 lg fenomena seni mcm mawi...ntah kat mana yg bgus sgt dia tu..

Anonymous said...

mas anizan...
kuza...
norish karman...
pastuh ada lagi sorang artis oldtimer (top zaman 90an) yg kulit die putih2 pink, gebu abes...

Anonymous said...

haaa...
baru aku teringat...
maria farida...

Other Malaysian said...

aku baru selesai menjamah buah mempelam. tibe2 aku tgk gambar yg last tu tersembor smer isi dalam mulut aku. dah tak memasal aku kene lap monitor, kibod, mouse dan sebagainya.

p/s: tgh webcum ke mamat zed zaidi ni?

afiqsiddhartha said...

Heliza kau lupa. Tak best lah macam ni.

LANN said...

gambar last skali mmg tak boleh pegi punya

J. Love said...

his lips are pink.

Anonymous said...

ada masa, pegi la blog nie. not my blog but bnyak boleh dapat dri sini. just mencadangkan
http://saint-guerre.blogspot.com/

Mantot said...

Sue,camna ko bole tak kenal dia?aku ingatkan SEMUA pempuan kat Malaysia ni tergila-gilakan dia,hahahaha.

Afiq,aku ingat Heliza,cuma aku carik gambar dia yang make up tak tebal sangat takde.

Xora said...

Mantot, gambar last tu buat aku geli skit.. mungkin pemandangan dalam bilik senggama menakutkan aku.

ditmercury said...

tot,

aku tau kau tak suka jehan. mamat baju hitam tu, jehan ke?

aku pun tak kenal la nama zed zaidi tu. tapi tengok muka aku cam la. hahaha

*aku pmpuan*

Nerzhul said...

good boy mantot.goodboy.

Anonymous said...

ah! aku tak minat ah si rita.

mr edz said...

hazami takder ker?

Kap said...

berdarah hidung wa cakap lu!

aku tunggu Rita jadi janda, ambil nombor daa.

izyani colep said...

mmg orang laki akan cakap anuar zain ni x bleh blah kot kn.
kawan saya klu kluaq lagu anuar zain kat radio, trus off.
tak da nk tukar stesyen, OFF ja trus..

ziana zain? ai laiiikk :p

farwalis said...

tengok gambar mula-mula dah cair dah.

gambar lain okaylah

sampai gambar last..........aduh!

profwacko said...

heliza mane nie?? heliza af ke??

aku rasa dia tu version mawi perempuan, tapi tak berapa kuat aura nye.

gambar last buat aku tergelak kuat plak, habis satu opis tgk aku. DeDems

K2r~90 said...

no comen ????

intan said...

lisa??cantik jgk..
byk lelaki ckp nk tgk perempaun cantik ke x tgk muke mula bangun tido ngn muke siap mesti same.rs nye mcm betoi jgk eh?

the sastraboy said...

incik anonymous..huhu..bukan nak kutuk lah kan der..tapi.. norish karman??

haha.

Anonymous said...

smpai hati trtgl siti nurhaliza.. die sgt gorjes!!

Fiq bukan satria said...

yang artis pompuan semua aku stuju.

yg gamba las skali tu MEMANG tak blah! aku pike gay mane tah td..eiiiii

Aya Emerald said...

yg last mmg super dupper euuuuwww!! Maya mmg gojes, urm but not rita, blerrgh. eheh :)

ElyaElmo said...

i vote for nashaa....die perempuan melayu yg cantik :)

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

LIsa Surihani lagi sorang..!!mmg cun natural abess..suke giler tgk dia.. :)

Therapy said...

mana agnes monica....aku suka lagu anuar zain..hahahahaha

Anonymous said...

aduh.da kawen harap encik mantot ni boleh berubah sket.kesian kat isteri kat rumah tu.idop ni kejap je.harap dpt byk kan muhasabah diri.faham kan?peace!

Anonymous said...

gmbr yg last tu x leh blaa!!! tlg ar~~~~ buang cepat2... semak jer kt cnie.. hahaahaa

Anonymous said...

wife tak terase ke klau tgk posting ni? klau tak ada can poligami

Anonymous said...

bini aku suka tgk Awan dania..sbb aku meluat kat jehan miskin, selalu aku tukar channel astro ceria, layan ngan anak aku yg umur 1 thn 2 bln..lagi baik dari tgk jehan miskin...

Anonymous said...

bini aku suka tgk Awan dania..sbb aku meluat kat jehan miskin, selalu aku tukar channel astro ceria, layan ngan anak aku yg umur 1 thn 2 bln..lagi baik dari tgk jehan miskin...

COKLATLOVER said...

sama la..kiter pon suker sume artis pompuans tu..
tapi yg artis laki ..tak paham kenpa ader gambar yg last skali tu..mmmm...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...