Mei 28, 2011

Pesanan Khidmat Masyarakat : Jaga-Jaga Lepas Keluar Duit Dari Bank Khasnya Perempuan





"Semalam (Isnin, 23 Mei 2011) - 3 org suspek (disyaki warga Iran) menaiki kereta Waja (light blueish) no. pendaftaran WKG 1710 (mgkin no tipu) telah mengekori kereta pajero yang dipandu my wife. salah sorg pancitkan tayar dekat trafik light dgn harapan my wife akan berenti tepi jalan (she was followed from Maybank Dataran Bangsar after withdrawing money). Luckily my wife saw one of the bastardo dickhead slicing the tayar through the side mirror. walaupun keta dah gelong sbb tayar kondem, she managed to made her way to Balai Polis Dang Wangi (and these SOB had the nerve to follow until dpn pintu pagar balai baru cabut)."

ps - diambil daripada Facebook.Wife member aku kena.Sila sharekan.

27 ulasan:

Hidemichi berkata...

Iran? mesti syiah!

zarazueyin berkata...

uiii...menakutkan

aida berkata...

akan di share. peringatan untuk semua.

schaze zainn berkata...

macam-macam sekarang.
nak keluar pun risau je.

Aslina berkata...

warga iran?

kenal plak dorang ngan balai polis.

suke hati dorang je wat camni.

adoiii... nasib baik la wife kawan ko tau jalan ke balai polis situ... kena orang btol2 baru pindah tatau jalan pegi balai polis paling dekat kang, naya kan...

hishh... kalo betul dorang warga iran, sibuk je datang sini pastu wat bende bukan2. bako kang aaa...

~Ati_Hime~ berkata...

hish diaorg nih datang negara orang nak buat onar pulak..dah la yang datang tu majoriti bwk penyakit... buang duit rakyat nak bagi korang sihat..ramai lg rakyat malaysia yang perlu kan rawatan kesihatan..balik la hoi!

marina anakcikbob berkata...

malaysia bangga sangat ramai visitor dtg. mmg ramai yg dtg tp xramai yg balik. dok menebeng kat sini xde keje mcm ni la.memeras ugut rakyat tempatan.

Tanpa Nama berkata...

yang nih kau tak nak salahkan BN juga ke?

afrohead berkata...

wah sampai depan pintu pagar balai baru cabut? itu dah tahap kurang ajar namanya. fucking foreigners!

kechik berkata...

scary!!thanx for sharing..

Kap berkata...

Anon yang stupid dam dam.

cik arija berkata...

takutnye

Tanpa Nama berkata...

yang nih kau tak nak salahkan BN juga ke?

Tanpa Nama berkata...

Anon.
Aku memang nak salahkan kerajaan dalam hal ni.
Kerajaan kita terlalu taksub untuk tarik pelancong sampai terlupa dorang nie boleh mengancam keselamatan negara. Masih ingatkah lagi kerajaan memperkenalkan VOA untuk warganegara India dan Bangladesh bagi memudahkan mereka memohon visa setelah sampai di KLIA tanpa memikirkan warganegara tersebut mempunyai potensi besar untuk kerja di sini. Sepatutnya buat macam kedutaan US dan Australia di mana-mana termasuk di KL sendiri yang mengkehendaki warganegara Malaysia memohon visa terlebih dahulu sebelum memasuki negara dorang. Sebelum pihak kedutaan nak luluskan permohonan, mereka tengok particular pemohon itu adakah pemohon ini membawa kekacauan kat negara dorang nanti. Kita? Senang-senang bagi visa kat warganegara yang mundur. Kerajaan terlalu baik dengan orang luar sampai keselamatan pun tak terjaga. Dengan warga Afrika semakin banyak. Semiskin-miskin Indonesia pun nak masuk neegara dorang kena thumb print tau. Malaysia? Tak apalah nanti pelancong banyak lagi datang tanpa ada birokrasi ke apa. Kalau rakyat sendiri macam-macam birokrasi kerajaan kenakan. Macam sial!
Fikir-fikirkan lah wahai penyanjung kerajaan corrupt!

MSS berkata...

nasib baik pajero 4wd...kalau tak mmg tak boleh nak lari sampai balai polis...

macam mana kalau kereta FWD / RWD...

Cik Kiah berkata...

Shilako! datang Malaysia wat taik plak. !

MS.NO NAME berkata...

kenape tetibe tuduh SYIAH?mcm melulu kot..ish..what makes u so sure BRO?
AKU BUKAN PRO SYIAH, tapi aku x suke org yg GELOJOH!
btway, ladies...please be more aware!!!

Azman berkata...

Macam mana boleh tau warga iran. Aku tgk geng negara arab pun lebih kurang sama ja. Hebat jugak yg boleh tau ni. Memang banyak masalah la depa2 yg datang ni.

Tanpa Nama berkata...

Warga IRAN yang ade IC ...nak buat buat macam mane..

Tanpa Nama berkata...

yang nih kau tak nak salahkan BN juga ke?

gayung and baldi berkata...

weh anon!!annoying arr tny2 mcm tu. Sial la lu.. ni msti pro BeEnd ni..hahaha

gayung and baldi berkata...

weh anon!!annoying arr tny2 mcm tu. Sial la lu.. ni msti pro BeEnd ni..hahaha

Mantot berkata...

agak annoying,byk kali dah dia tanya.aku jawab aje lah..

"Tak.Aku salahkan Anwar Ibrahim,dia lah penyebab tayar kereta member aku kena toreh."

Tanpa Nama berkata...

eh dia tak noreh taya, dia expert hacking .. hacking jambu and china doolllssss .. wakakakakakakakaakaka

siap ader password tuu

Tanpa Nama berkata...

xpaham citer ni. bleh tulis semula (spe2 lah, bukan mantot je) dalam bentuk yg mudah difahami? aku xpham, spe yang pancit n slice tayar kereta sape?

Tanpa Nama berkata...

kebanyakan derang ni dtg atas alasan belajo, tp btol ke belajo? dtg bwk famili segala dan rata2 kalau ditanyakan mmg niat depa nak menetap sini pon, takde hati dah bk blk negara depa

munster berkata...

eeee gelinye tgk tayar tu!Alhamdulillah selamat tak ada ape2.