Mei 17, 2011

Bagaimana Rupanya Majlis Peramsian Perang Salib?


Beberapa hari ni aku wondering,
dia kata nak lancarkan perang salib.
Mcm mana pelancaran dia tu?

Ada website ke?
Ada corporate video ke?
Ada upacara pecah tanah?
Penyerahan replika cek?

Potong reben sambil announce
"Saya dengan ini mengisytiharkan perang Salib ke atas agama Kristian?"

13 ulasan:

nur berkata...

ha ha ha..

Cikli berkata...

dengan ini dijemput wakil apco untuk merasmikan pelancaran ini... onk onk onk

antimunafik berkata...

perang salib ke perang sabil? perang sabil kalau mati, mati syahid. perang salib kalau mati, mati "ibrahim ali"(katak)

Kap berkata...

katak berpakaian lengkap memang hodoh rupanya.

Ateeka Amer berkata...

aku wonder kalau boleh didakwa under akta hasutan.

bangang.

bukan mati shahid, mati katak. bodoh.

sakinahsa'aya berkata...

tau takpe.. akta hasutan..

asyraf berkata...

ala, orang bukan amik berat pe die ckp. . diew kan lalang

anamizu berkata...

hemmm lalang berkata-kata

RABUN @ INDRA QIRANA berkata...

perang salib kemendanya....perang menegakan songkok yang senget adalah.......

Tanpa Nama berkata...

Sy tk dgr/baca dia ckp mcm tu. Saya assume mmg di ackp mcm tu lah. Apa basis dia cakap mcm tu? Mmg ada ancaman dari Kristian ke?

Kalau ada, apa dia ancamannya? Dia dah selidik? Mana sumbernya?

Kalau takde, dari mana kita tahu takde ancaman? Kita dah selidik? Dari mana sumbernya?

Saya rasa dia/kita ni banyak main assume je kot.

SyncRo MEOR berkata...

tot, tajuk kau ade spelling error. buahahaha. samasama

ORICS berkata...

hahaha..katak...hahaha..perang salib..hahaha..ibrahim ali..hahahaha...

Tanpa Nama berkata...

kalaupun si gemok ni nak perang, ada ke dia ada stamina nak perang?