Mei 03, 2011

Come On Najib...You Could Do Better...


"Osama's Death Will Ensure A More Peaceful And Safe World "- Najib


Come on..nak suck up pun takyah sampai menjilat sampai cam gitu sekali.

Walaupun seburuk2 Mahathir,satu benda yang dia tak buat adalah suckup se suck up suckupnya bontot US. Najib kecam Osama gunakan keganasan tapi tak berani nak kecam US gunakan keganasan dekat orang Islam lain.Apa ni suami Rosmah? Mana pendirian anda pasal saudara seagama?Adakah kerajaan kita sedang angguk dan membenarkan apa saja yang dilakukan oleh Gomen US?

Biarlah hidup susah asal maruah kita jaga.

Aku masih menunggu statement daripada Rosmah mengenai kematian Osama.
Pasti Rosmah mampu mengaitkannya dengan teknologi hijau dan kecuaian manusia.

21 ulasan:

LS berkata...

HAHAHA. rosmah sux at everything!

Munna berkata...

malu!

Hana berkata...

kah3 sarkastik gila pasal rosmah tu. kah3

Nik Zulkhairi berkata...

ajib kena jilat bontot US sebab kak ros selalu pi sana shopping. wakaka..

Hikari berkata...

itu hari masa kak mah kita berucap;

"makan makanan seimbang dan bersenam untuk menjaga kesihatan"

aku komfius sebab aku tengok badan dia tak macam yang dia cakap jer..

kyo_9 berkata...

adoi.. part last tuh paling xleh blah~ hahahah~

d_tieah berkata...

Aiyooo.. Menyedihkan.. Obama pun boleh senyum gembira kot baca statement gitu.. Huhh!

Entry Terbaru : Osama Bin Laden Meninggal Dunia ; Hanya Rekaan Tipu Helah Amerika Syarikat???

fatan fauzan berkata...

kalini rosmah mesti senyap punya,
sebab malu seploh tahun lepas cuba goda osama.tak caye tnye najib.
tu pasal muka gersang je.

Piah Becok berkata...

.............. hahaha.. teknologi hiijau. hahaha... melampau punya respon adeyy



terbaru: KONDOM ITU BUKAN UNTUK DIMAKAN

paloibinmulau berkata...

bln depa pm nak pi us jadi tepaksa le buat statement bodek obama. nanti takde puulak modal mau bodek fdi.

HANISAH JUMADIR berkata...

hahahak . xtahan gile bile bace

"Pasti Rosmah mampu mengaitkannya dengan teknologi hijau dan kecuaian manusia"

GOOD JOB MANTOT !

sim_2096 berkata...

lawak2...hahaha

Tanpa Nama berkata...

hanya ingin berkongsi..tak adil rasanya mnyatakan mcm tu kt najib sedangkn pemimpin lain pn buat..

http://www.anwaraidc.com/?p=10688

Tanpa Nama berkata...

PM spe lani..'bijak'nyeee

siti syuhada berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Tanpa Nama berkata...

jgn jadi rakyat yg hanya tahu meminta2.

MindaMalay berkata...

Aku benci Najib...

eeqa~ berkata...

last statement itu mantop!:)

Ayyman Rahim berkata...

Mesti Rosmah ajar Najib jadi bijak seperti dia.

wootwoot berkata...

maluny..statement dia 2 secara x langsung mewakili rakyat malaysia kot.negara islam ape tah macam ni

mieyakie berkata...

malunya aku jd rakyat malaysia tika ni..
tapi aku bangga beragama islam..
islam takkan hilang wlwpun malaysia tinggal sejarah..