Mei 19, 2011

2 Sifat Lelaki Yang Diidamkan Anak Gadis Melayu Masakini


Aku tau macam mana perasaan Saiful.

Aku pernah diintai seorang lelaki gay ketika sedang berak.

Tapi sekali tu aje la dia intai aku.
Sebab aku dah tau apa dia cuba buat kalau dia ikut aku pegi bilik air kat hostel.
Dia mesti intai aku lagi kalau aku bagi peluang.
Sebab aku hensem.

Silap besar aku nak bagi dia intai aku banyak kali.
Sekali cukup la sebab aku dah expect mamat tu gay dan kaki intai.

19 ulasan:

Jangan Kalot berkata...

Haha. lawak2.

blogwalking :)

lawak iklan tenis(video)

hyemynameisrasyid berkata...

pergh.,time berak pon kene intai.,sah2 ko mmg hensem la.,hehe
caya la.,^^

-Alahai~

Wanita Bertudung Hijau berkata...

nak menyampuk gak wpun lari tajuk, sy dah dpt 2 ciri lelaki idaman itu,

yg rajin dan x berkira drpd segi kudrat

dan

yg tidak ego dlm apa jua masalah, cuba selesaikan dgn kadar segera

alhamdulillah :-)

mendatak hijau berkata...

Aku pernah diintai seorang lelaki gay ketika sedang berak.

kalu aku dh lame aku jerit kuat2

nampak jelas ke bangggg????

Mantot berkata...

aku jerit..dengan macho.."WOI!CILAKA!"

Dia terus lari masuk bilik dia dan kunci.Aku kejar dia tapi lambat la sebab tengah nak pakai towel balik.

Bilik dia betul2 depan bilik aku.Tiap2 kali aku nak gi bilik air,dia tau..

nada berkata...

ewww gay, geliii

mad khaz berkata...

hahaha. euww,gay. yucks!

Plankton Seksii berkata...

pengintai (stalker) yg hebat hahah

Dr Hany Izazie berkata...

nenek aku ckp klu intai orang berak nanti mate kene ketumbit..msti gay tu selalu kene ketumbit!

Tanpa Nama berkata...

dah takde sape dah la nak kat kau sayfool

Kap berkata...

Sepul ada penyakit nyanyuk.
setiap kali bersama peliwat adalah setiap hari yang baru.

Tanpa Nama berkata...

Ko tak hensem mana.Limpir lagi hensem, kena intai time mandi...basah.Gay tu konfem stim.Brapa kali kena intai pun x tau sebab Limpir tu pelupa.hahaha

Tanpa Nama berkata...

Kim

Mantot berkata...

kau jeles sbb dia tak intai kau kan,sbb tu kau kata aku tak hensem

Tanpa Nama berkata...

Bos marah apsal tak intai ikan keli dia. tu pasal dia kantoikan gay tu.time kene tangkap,Bos lah paling hangin macam si gay tu yg intai dia pulak.Tapi malam tu aku tgk Limpir pissed off gila.Merah bibir dia

din leman berkata...

aku rase die takde niat nak intai ko...cume mungkin die amik course medic, jadi sebagai bakal doktor, die nak check najis ko dlm keadaan sihat atau tak...hahaha...

Tanpa Nama berkata...

haha..kelakar aku baca enrti ni..biasa r aku duk asrama gak dlu, mmg banyak munkee mcam ni..seb bek dlu xde henpon leh rakam2..klu x dh lme masuk tenet

semah berkata...

wahahaha
bole stim ke tgk org berak??

isoptocarpine berkata...

entri ni punya maksud yang mendalam...heh3 seifool seifool