Mei 04, 2011

Berapakah BMI Pengasas Permata dan Beberapa Soalan Lain



1. Adakah menjadi satu kesalahan jika kita tidak address seseorang yang mempunyai title yang dikurniakan Sultan dengan gelaran yang diberikan? "Datuk,Datin,minta pandangan.."

2. Adakah ada kemungkinan seorang anggota polis di saman kerana tidak mematuhi undang2 lalu lintas apabila memandu bukan dalam waktu bertugas?

3. Kenapa Eskay tidak ditahan walaupun dia sebenarnya sudahpun melakukan kesalahan merakam adegan seks orang lain tanpa persetujuan individu itu dan merakam pula secara sembunyi2?

4.Jika "x" adalah pengasas program Permata dan isteri Perdana Menteri , kenapa "x" sedang berkempen kepada orang Selangor supaya menjatuhkan kerajaan Pakatan Rakyat?

5. Jika BMI diukur menggunakan formula "berat/tinggi kuasa dua" berapakah BMI "x" ?

6. Jika Anwar dimasukkan dalam penjara nanti kerana meliwat,kenapa Saiful Bukhari tidak sama dimasukkan dalam penjara kerana membenarkan diri diliwat?

28 ulasan:

zacrin berkata...

soalan yg ke6 tu yg paling best

Tanpa Nama berkata...

2nd dowh...

Munna berkata...

setuju juga dgn no 6 tu...patutnya dua2 kena sbb merelakan.

LS berkata...

no6 tu paling best.

kalau dia melawan, gunakan kudrat lelaki kenapa kena gak liwat. haha saiful, saiful. bangang.

Tanpa Nama berkata...

i tak kuasa nak lawan u...

tapi i tak rela diliwat u...

tapi i yang sapukan KY kat pungkok i taw.....

Marhaen Kacak berkata...

sapukan sure up sekali..haha

Hikayat Lubang Najis: Umat Melayu Islam Mesti Baca!!!!

Anon berkata...

Pengajaran: Jangan meliwat.

Aslina berkata...

wowww... memang menguji minda soklan2 ni... kagummm... :D

Tanpa Nama berkata...

Pengajaran: Jangan menipu.

Tanpa Nama berkata...

Tu mak tiri belah ko si rosmah dh fly ke Turki xnak komen ke?

'AQILAH berkata...

entah pape

lilacfla berkata...

eskay rakam secara sembunyi k? tgk gaya macam nak keluarkan cd

Lagenda berkata...

"kalau Fatimah yang mencuri, aku akan potong tangannya" ~Hadis

Master Yoda berkata...

soalan no 4 ngan 5 tu, bdk sek ren pon tau nilai x...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

1. xsalah.. depends individu yg ad gelaran terasa atau x.
2.kene saman jugak tp dengan bantuan kawan2 nnt boleh delete kot saman
3.sebab x dpt diketahui.. konpius jugak
4.sebab die bukan ahli pakatan
5.bmi mayb overweight melalui penilaian mata shaja.
6.sbb saiful mangse rogol bukan merelakan... kate saiful

-sally-

Tanpa Nama berkata...

Merakam, menerbit dan ada bersama penzina, itu bukan bapa ayam ke? Kalau itu DSAI, kenapa tidak panggil JAWI dan polis serbu? Ini skrip pemfitnah yang jelas dan terang!

Ingat di Mahkamah Rabbuljalil, kamu Eskay tidak boleh menipu lagi!

PERNIAGAAN BARU UMNO:
SUPPLY PELACUR CHINA!

Tanpa Nama berkata...

sbb saiful mangse rogol bukan merelakan... kate saiful


KAH...KAH...KAH...MANGSA ROGOL SAPU KY DULU KAT BONTOT KA?...

IM SORRY FOR YOU ...SALLY...HEHEHEHEHH

Tanpa Nama berkata...

"Ia rakaman biasa dengan catatan masa sahaja. Saya bukannya menuduh Anwar tetapi wartawan yang telah menonton video yang membuat penilaian,” kata Eskay.

dan ini pula sumpah eskay..
aku bersumpah bahawa aku dan Datuk Seri Anwar Ibrahim berada dalam paparan video yang dirakamkan pada 21 Februari 2011. Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah pelaku dalam video tersebut. Sekiranya aku melakukan fitnah, maka Allah akan melaknat akanku."

...dia dan DSAI berada dlm paparan video..

pening kepala aku dgn eskay ni..

sim_2096 berkata...

jawab2.... mantot tanye tuh...

Kap berkata...

Asskay tak kena liwat di lubang ass-nya ke?

-gap- berkata...

encik mantot, aku mengalami dilema berkaitan soalan pertama kau tu.jiran aku yang baru pindah merupakan seorang pengarah sebuah jabatan kerajaan yang ada title 'dato'.aku dok pikir2 takkan all the time aku sembang ngan dia kena address dia dengan title dia..letih camtu.tapi kang kot aku panggil dia pakcik je adakah aku salah?aku rasa macam tak salah pun sebab title tu dibagi atas jawatan dia,aku bukan staf dia,so aku rasa tak pe je panggil dia pakcik tapi lagi aku terfikir2 adakah dia akan rasa aku xhormat dia dan title dia sebab aku panggil dia pakcik.aku dalam dilema..tolong

Mantot berkata...

kau panggil aje pakcik

Dijot berkata...

gap..aku faham dilema ko..
ape kata ko gunakan dua percubaan.
Cubaan 1- Panggil dia pakcik dulu
(reason kau tak tahu)
Cubaan 2- Agak2 dia rasa kau menjatuhkan kredibiliti dia, call him Dato'..

Panggil ikut selesa mana~ erk?

MindaMalay berkata...

nak kena jawab ke.... hua hua hua...

fakeplasticlife berkata...

kenape x dan suaminya gila glamor? tensen aku!

zzalia berkata...

gap, panggil je pakcik. aku slambe je panggil jiran blakang rumah aku dgn panggilan uncle (gelaran dia dato' seri). memula dia mmg cam terkesima, tp last2 dia redha. hahah

Hamba Allah berkata...

3. Kenapa Eskay tidak ditahan walaupun dia sebenarnya sudahpun melakukan kesalahan merakam adegan seks orang lain tanpa persetujuan individu itu dan merakam pula secara sembunyi2?

jawapan:mudah,kalau kita merasakan Allah memerhati kita setiap masa,pasti video sex tu pun takkan ada.. =)

Tanpa Nama berkata...

JAWAPAN SOALAN NO.3. KENAPA ASSKAY TIDAK DITAHAN KERANA MENYEBAR VIDEO LUCAH?

1.Sebab Polis smua Dayus.
2.Sebab Undang2 Malaysia bole di Ubah sesuka hati oleh pemimpin Politik.
3.Laman web lucah di Malaysia byk dah kena BLOCK than kesian rakyat malaysia nak buat modal melancap dah kering idea. wakakakakkaa.....