Mei 10, 2011

Jalan-Jalan Carik Barang,Jumpa Benda Ni


Aku tau tu barangan bayi.

Tapi aku rasa tagline tu sesuai juga digunakan dekat 
produk kopi jantan,kacip fatimah,makjun dan ubat kuat lelaki
yang berlambak2 di pasaran.

Mungkin tagline tu yang versatile...
atau otak aku yang pikir bukan2...

32 ulasan:

sesegar berkata...

haha,porno siot johnson's baby sekarang!

Wanita Bertudung Hijau berkata...

WOW, double meaning gitu

ahaksss

tiba2 teringat tagline air asia, 7 hari seminggu, tanpa henti (lebih kurang ginilah ayatnya)

micro.cuts berkata...

isk. dah corrupted sangat ni.

Kap berkata...

penggunaan font yang luar biasa pada SEGAR dan MAIN menyebabkan semangat dalam kelambu kita meruap bagai ruam di punggung bayi.

Tanpa Nama berkata...

otak kau yang corrupted disk. tanya pendapat wife ko pasal iklan tuh, mesti dia kata takde apa2 pun.

Tanpa Nama berkata...

kalau kau jadi bapa nanti, kau akan jadi bapa yang paranoid! aku rasa kau akan fikir dunia ni sangat kotor, and secretly kau berharap kau dapat anak lelaki cos senang sikit nak jaga berbanding anak perempuan yang kau akan rasa nak kurung, check handphone, tak bagi berkawan sangat, tak boleh keluar dsb.
dunia ni kejam kan?
kau suka tengok porn sebab tu lah, even kau(aku) rasa kau dah cukup baik tapi kau kena ingat, saham2 kau mengaibkan orang like posting gambar2 porno dalam blog ni kita semua tak tahu, hanya Allah sahaja yang tahu. Yang kau tengok and tak post pon Allah tahu juga. :)
So goodluck menjadi seorang bapa, mahu atau tak kau akan jadi paranoid, percayalah

-laila-

damme damiah berkata...

takde perkara lucah, cuma orang yang lucah. ceh ceh improvise ayat "tiada isu sensitif, cuma orang yang sensitif".

sebab paranoia macam tu la orang "geli" nak guna perkataan jilat, kan? dan lain-lain perkataan yang dah 'dilucahkan'

Brain-brain berkata...

"atau otak aku yang pikir bukan2."

Good luck to your wife untuk bersihkan otakmu, wahai bakal bapa.

mia berkata...

tu tanda otak sudah kuning beb..tak dapat diselamatkan lagi heheheh

hyemynameisrasyid berkata...

otak2 sedap dimakan ketika panas.,

hmm.,depend la.,kalau terlampau kretif lucah ni lain mcm sket.,tgok ayat bese2 pon dh pikir lain.,hehe

Rozuan Ismail berkata...

haha..otak lucah

fatinizzati berkata...

ape benda wey? aku tak faham pon -.-'

Ateeka Amer berkata...

otak kau yang pikir bukan2.

tu la jangan tengok porno banyak sangat.

SHAREL berkata...

kau kena paham tot, 8/10 lelaki gemar menjalin hubungan intim dengan sabun.

syaidatina amirah berkata...

majaz.

Laici berkata...

dem pervert la ko

Mantot berkata...

sapa laila tu?
apsal dia emo sgt?
dia pms ke?

kueh bakar berkata...

n3 tak politik pun komen politik...adoi...

Dieya berkata...

kah3 memang emo gak laila tu..entry ni wat aku gelak la..hampas sungguh

Haryz Khairuddin berkata...

tagline tu x lengkap. so, it create double meaning. ;p

lg satu, jgn asyik pikir kuning je, kang yang straight forward pon jadi double meaning gak.

azmie berkata...

standard mentality mlayo. tu yg dah lebih 50 thn merdeka tak de ke mana. try translate yg ni: play more, learn more.

Ara berkata...

ke ini kt indonesia?

Tanpa Nama berkata...

advert baru tunetalk blackberry kat tepi federal highway:-

once you black, you dont come back

Tanpa Nama berkata...

sometimes you need to be jilatted once in a while .. rrrrr

bukan laila berkata...

laila baru lepas clash dengan boifren dye kot. tu yang emo lebih. kah kah kah. busuk punya laila.

Che Lin berkata...

dah tentu2 sbb otak ko yg asyik fikir ke situ aje :-)

f_aRa_aINa989 berkata...

erk...x pnah terfikir lgsung...


Kisah berjalan kaki ke sekolah~>

Tanpa Nama berkata...

haha mantot..bedak budak pon ko bole pkir gitu..otak karat dah tu..kne brainwash r

nami chan berkata...

suke iklan johnson & johnson itu

Tanpa Nama berkata...

xde la sebab baby yg xmerangkak lagi, main apa sangat kan? duk setempat je.
maybe sebab tu orang lain bleh terfikir double meaning
mantot, baby pun baru nak dapat

but still, i kinda like that tagline. =)

Dante berkata...

tu tagline kopi tunjuk langit tu!

Tanpa Nama berkata...

btul gak laila ckp tu,... tp aku rase mamtot niatnye bukan nak mengaibkan org, cume nak beri kesedaran dgn care die sdr, that's imho la,...