Mei 15, 2011

"Gi Tulis Kata Komputer Osama Penuh Porno," Kata Amerika.Utusan Pun Seperti Anjing Terus Publishkan Berita Itu

Komputer Osama penuh porno

15/05/2011 4:16am

WASHINGTON 15 Mei - Komputer dan fail digital yang dirampas tentera khas Amerika Syarikat (AS) dari kawasan kediaman Osama Bin Laden di Pakistan mengandungi sejumlah besar video pornografi.

Menurut laporan The New York Times, pegawai AS mengesahkan video itu tetapi mereka tidak mahu menyatakan sama ada mereka mempunyai bukti video-video itu milik atau ditonton Osama atau orang lain di dalam rumah itu.

Pendedahan ini boleh merosakkan legasi pengasas Al-Qaeda yang tinggal bersama tiga orang isterinya ketika dia dibunuh. - AFP

..............


Utusan,Utusan...benda camni patutnya takyah lah kau published-kan.Tah betul ke tidak.semua Amerika punya cerita.Asal sensasi,Utusan tolong publish.Nak buat mcm mana kan? Najib pun sokong aje US.Utusan sokong Najib.

Eskay punya cerita diorang published frontpage.Cerita ni pun diorang published.Main published aje asal berita tu selari dengan pandangan suami Rosmah!Dekat US sekarang ni,semua berita sedang membuat lawak pasal benda ni.Osama Porn.Osama Gay.Ada soalan di Twitter,tajuk porn apakah yang ditonton oleh Osama...ada yang tulis Ass-ghanistan,You Mecca-Me Horny,Talibondage dsb.....

USA buka peluang mempermainkan Islam..Utusan pun melutut dengar kata tuan dia.Suka betul Utusan cerita pasal porn ni.Baik tukar nama jadi Utusex Malaysia.



22 ulasan:

freezer_91 berkata...

dh biasa dh..smpai ngn bdk unvrsiti pn utusan cari psal...abis smua bdk u ak anti utusan lpas tu..haha

SHE berkata...

WOO-HOO..LIKE!! UTUSAN SUCKS! BEK AKU BACA KOMIK DORAEMON LG BGS..

cipan berkata...

UTUSEX MALAYSIA!???
wakaka tepat sekali. dah lama aku cari istilah ni

Fina Fento berkata...

biasalah...org kita pun sama. kalau baca paper, berita yg elok2 depa skip. berita kontroversi ni laju ja selak. paper tak boleh boleh survive kot kalau takdak berita buruk2.

wallahualam.

N berkata...

utusan bloody pool ! bala2...tak habis2 menyusahkan org

Norain Ishak berkata...

setuju dengan SHE. baca doraemon lagi baik.

Kap berkata...

anjing selalu ikut arahan tuan dia.

Tanpa Nama berkata...

Dekat twitter trend title porno Osama nih kalau bace sedih.. memacam title orang bagi..

Aslina berkata...

phergh arwah ayah aku kemain suka beli utusan ni dulu.

tu pun sebab ada teka bola tu. lepas tu dah terbiasa beli, dia pun beli la sampai akhir hayat dia.

kalo dia hidup lagi, mungkin dia pun da tak hingin nak beli dah kot. merepek2 cerita. kalah tabloid.

cik ina berkata...

setuju sgt2..dah macam kerbau kena cucuk hidung.baik x yah baca surat khabar lagi dah.semua pakat published je.kang tak memasal keluar balik ultraman hari tu..haha

Plankton Seksii berkata...

utusan--> denoting the typical malaysian.. hmmm

Ateeka Amer berkata...

sex tuh untuk metro saja, metroseks. muahaha.

utusan paper untuk lap tahik.

Tanpa Nama berkata...

Jangan beli Utusan. Bagi free pun, jangan ambik.

Tanpa Nama berkata...

adakah hanye utusan yg publishkan bende nie.????paper laen xkuarke????pastu dorg x kt pon yg dorg stuju ape yg amerika 2 ckp.ko kalo x bc sampai abes jgn kecoh2.sampai sggop kt bapak bli utusan sbb peraduan.pe bnde.abih ko bc harakah xd rase geli hati.??bkk mggu nie pasal rasuah mggu dpn rasuah.bg bukti la.stkt tulis pastu mghasot.x bc buku agame ke ape kesan kalo pemimpin kaki rasuah.??negara mundur dan huru hara..adekah malaysia mundur.??huru hara ade la skit sbb ramai org gile skg asyik nk DEMONStrasi je..tande kiamat kott.....

Laici berkata...

Anonymous May 16, 2011 1:15:00 AM GMT+08:00

kau gilo kow apo hoh? abis utusan mggu tak sama ke, hari ni kutuk pemimpin nih, esok tulis melayu lemah kalau tak bersatu, lusa letak tajuk bsar2 tentang konspirasi agama, kasi gempar, kasi takut orang2 melayu supaya sokong umno/bn..


orang ramai demonstrasi sebab tak puas hati dgn cara pemimpin tadbir negara, dah pendapat rakyat taknak didengar, nak bagi nama anak kucing baru tanya rakyat, bila nak naik harga minyak, gula,tepung,letrik pembangunan kat kawasan tak dilakukan, taknak pulak tanya rakyat..apa pilihan lagi yg ada? demonstrasi la

pasal Osama nih,dah published sebijik cm amerika laporkan,nmpk la dorang stuju dan tak mempertikaikan sumber berita tu

punchdrunk lovesick berkata...

masalah di malaysia ni,media dikawal penuh oleh kerajaan..so secara automatiknya rakyat susah nak dapat berita yang betul..utusan,berita harian,berita tv 3 adlah bahan jenaka bg aku..bahan untuk aku ketawa..ilang skit tensen..hahahahh..demontrasi berlaku sebab rakyat dah mula tidak mempercayai saluran2 yang betul..termasuk aku!!!!oh 1 lg,demontrasi bukan salah satu tanda kiamat!!!!!!

Moque berkata...

hmm dipenuhi komen2 yang berbaur politik. korang pun satu percaya Osama tu pejuang islam? dan dia islam ke? ke islam yang bukan islam? ke cerita dongeng je osama ni? kesimpulannya, kite tak tahu mane betul mane salah. bila bace jadikan teladan sudah. pasni takyah simpan porn atau tengok pun dah. kan elok amek teladan. lagi satu, tolong teruskan membaca utusan. sebab ni je akhbar MELAYU. macam aku cakap jadikan teladan je kalau tak suka pun isinya.

Tanpa Nama berkata...

Moque,

lu melayu habis ke... xhbs2 ngan melayu.. brother, harakah tu akhbar melayu jgk.. org2 dlm PAS pon org melayu!! dan yg plg utama perjuangan parti berlandaskan agama ISLAM!! bkn nye fanatik KAUM!!!! jgn jd cam YAHUDI!!!

-Alexander-

Laici berkata...

macam aku cakap tadi, sebab Utusan main sentimen yg sama selalunya,sebab tu la orang pertahankan mereka..akhbar melayu?heh, so, kalau akhbar melayu, kita mesti baca gak? walaupun berita dalam tu palsu dan fitnah? aku tak kata harakah, suara keadilan tu betul 100% tapi utusan suka buat kontrovesi, takut2kan org melayu dgn sentimen perkauman, kononnya, kalau sokong pakatan melayu jatuh..puih, tu semua kata2 org umno,

jangan di takuk lama la,kita asyik takut melayu ke belakang..bila kita nak berani anjakkan melayu ke depan kalau asyik takut ?

ana berkata...

patutnya peranan akhbar sampaikan berita sahih, ni asal ada kisah sensasi masuk paper. Aku musykil sungguh people behind utusan. Takde guideline ke nk smpikan berita? Dia memang tak nampak teguran ke buat2 tak nampak?

MindaMalay berkata...

Utusan layak wat lap taik

Mamak Kutty berkata...

Haha..

This is d reason i stop reading newspapers altogether. Full of shit.