Februari 28, 2009

Sebuah Band Parody atau Band Serius?



Satu hari,aku tengah tengok TV kat Astro Ria,keluarlah video klip lagu ni kat TV.Lagu ni sekali dengan video klip dia mampu membuatkan aku ternganga sekejap,kemudian aku meluat,pastu jadi hangin lak.

Tapi aku tak tau la apsal boleh tengok video klip ni sampai habis.Mungkin sebab tu aku boleh tengok movie Dead or Alive dan Street Fighter lama sampai habis,jiwa aku sukakan benda parody-parody yang mampu mentertawakan diri sendiri.Video klip group Butterfly ni dan lagu yang dimainkan tu membuatkan aku bertanya,mcm mana band camni boleh wujud?Adakah mereka sedar lagu dan effects2 video klip itu membuatkan band mereka nampak "cap ayam."

Nasib baik ahli-ahli band ni nampak cute,cume takde la secute penyanyi Estrella.

9 ulasan:

Che underscore Lee berkata...

what the efff??
lagu cam haram
lirik budak tadika
video clip cam gampang

Tanpa Nama berkata...

okla tu...cam movie elvin and the chipmunk.i've seen worse..

Tora Aman berkata...

Urghh...

Fever Nova berkata...

tot, vokalis dia cun lah. tgk kat sini http://www.youtube.com/watch?v=NZLE3V8Xf9k

Mantot berkata...

aku tak kata vokalis dia tak cun,hahahha.aku kata dia tak secute penyanyi estrella tu aje

Fever Nova berkata...

sape estrella tu? aku google x jumpa pun.estrella morente ke?

mArc The Great berkata...

Estrella...best woo...
awek cun tahap melecun...
liyana...jadi awek aku nak...

mArc The Great berkata...

To fever nova...

www.myspace.com/estrellaband

Tanpa Nama berkata...

wtf...mcm $$@###****....lagu bangang...cmni ke tahap artis msia...lagu tamil lagi berkualiti...