Februari 10, 2009

Tekanan Hidup di Malaysia


Mari kita cuba teka siapa dia ni,mari kita cuba teka
apa yang menarik pasal dia ni dan mari kita try-try agak kenapa
dia jadi camni sekarang.

Hint - "Keluarga Bahagia"

14 ulasan:

Che underscore Lee berkata...

AHAHAHAHAHAHAHAHA

Aku kenal mamat ni Tott!!! Budak skola aku nihhhh....

Dulu nasyid.. skang Doktor Khairul Idzwan yer.. aku tgk audition ni... memalukan sangat!!!

Sarah berkata...

Sabar je la dia ni... Adoi!

Tanpa Nama berkata...

apsl?apsl?

kucai berkata...

apsal dia nie..
dia smbelit ka ms tgh audition...
story skit...

Tanpa Nama berkata...

dulu nasyid.. lanih bapok.. buduh!!

Mantot berkata...

ahaha,,saudara kucai...

ko tak kenal kot ni sape..

Tanpa Nama berkata...

totally tbalik, compare wif faizal tahir

memalukn la dia ni, cmn nak kje doc dgn rambut bkarat n pjg, dah 2ka jd bapok xwonder la sbb bsepah je doc2 pondan, aku rela mik doc lain

aku malu nk dengar blk lagu2 kump nasyid saujana, dah la 'keluarga bahagia' antara lagu feveret aku time skolah rendah

tp ak respek doc2 sbb blaja ssh beb, tp dia ni bpe thn extend study pun xtau sbb time audition ckp baru grad

spe nk tgk video dia, usha je kt utube @ website 8tv

-kamal-

milo boyd berkata...

uols!

z berkata...

nauzubillah! biar btol!

kucai berkata...

pergh mantot..
siap ada pantun lgik..
cam karam singh walia..huahauhu
apa yg hang tulih mmg logik..
kalu ada gak yg sangkal mmg mereng la kpla depa..

-langkahbaru- berkata...

kah kah kah kah kah kahahahahahahahahak

alaa..artis2 nasyid ni imej je sebab nak jual album. kalo tak nyanyi nasyid same je malah lagi teruk lagi dari pnyanyi2 biasa nih.

dari yassin brothers tu lagi...sama je sume dah kuar nasyid leh gelek2 nye..tarak hal..haha

Fat Akram berkata...

nasyid x boleh cari makan~

hahaha

dinsman berkata...

alamak???
suara mamat ni mmg sedap giler..mantap
aku mmg minat suara die sejak dari saujana lagi
alamak
asal dah jadi bapok lak neh
malu2

Tanpa Nama berkata...

aduhai...nape jd mcm ni??dah le dak skola agama..buat malu je