Mac 01, 2009

Azizah Mahzan,Zarina Ann Julie dan Raja Lawak Astro

Merujuk kepada posting asal aku di sini dan di sini
Kalau sesiapa yang tengok Melodi hari ni,akan dapat la tengok interview Azizah Mahzan dan Zarina Ann Julie diterjah.

Azizah Mahzan adalah seorang yang kononnya sewaktu interview adalah seorang yang sangat stylish,cakap ada slang dan punya pegangan diri sendiri yang kuat.Jadi,daripada interview dia tu menunjukkan yang dia
TAK TAU MALU,TAK SEDAR DIRI,TUA GANYUT,PEREMPUAN MELAYU TUA YANG BITCHY.Kenapa aku cakap camtu?Ini sebab bila reporter tanya dia,"Apa akak rasa bila bergambar dengan gaya dan pakaian yang amat seksi tu?" dia jawab "I don't care.You should just look at it once and then delete the file and shut up!" lebih kurang camtu la jawapan dia.Takde pun orang nak jatuhkan dia.Cuma ramai orang yang tak suka dia mcm tu memandangkan umur dia yang dah agak berusia.

Yang aku nampak dari interview tu,AZIZAH MAHZAN MEMANG TIDAK ADA LANGSUNG PERASAAN MALU DAN SEGAN.Itu yang buat orang akan lebih marah.

Zarina Ann Julie pulak lebih merendah diri dalam menjawab interview nya.Dia kata gambar blue tu bukan dia,dia kata lelaki tu bukan boifren dia, lelaki dalam gambar tu tak hensem,hahahha.Judge sendiri la hensem ke tidak,aku rasa tak hensem.

Tapi dia tak menafikan yang gambar tepi pantai bergaya dengan bikini berupa tali tu memang dia.Alasan yang diberikan,dia waktu tu tengah enjoy,tengah party,jadi dia lupa dia artis.Aku tengok gambar bogel tu memang sebijik la dengan muka dia,satu aje cara nak buktikan gambar tu betul ke tak.Sesiapa pegi la check telinga dia,tengok ada tindik cam dalam gambar tu.Aku rasa kesan tindik lama kalau nak tunggu hilang jadi boleh la gi tengok skrg.

Dan Raja Lawak Astro.
Aku tengok ngan member aku sambil menggeleng-gelengkan kepala.Mmeber aku tengok sekerat jalan sebab tak tahan,aku tertido depan TV.Apa cerita?Peserta memang banyak buat lawak sampah.Lawak tahap level-level Professor Abdul Razak Mohaideen punya filem.

Apa nak jadi dengan rancangan tu kalau pengacara rancangan jauh lebih lawak dari peserta-peserta tu?Setakat mesin duit aje la untuk Astro dan aku berharap satu aje,jangan la si Amir tu menang.Lawak bodoh,memperbodohkan diri sendiri,harap "cute" aje.Camne dia bole survive tu aku pun tak tau.

Artis-artis barat bergaya seksi sebab diorang takde pegangan yang kontrol diorang jadi pada diorang benda mcm tu biase aje la tapi artis kat Malaysia ni,kenapa nak jugak jadi camtu?Lupa diri,lupa semua benda dan takde pun apa-apa guideline yang dikeluarkan untuk kontrol artis-artis macam ni.Mungkin artis macam ni lah yang dianjurkan dan disukai oleh Islam Hadhari.

11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ye amir mmg bodo,dan org yg undi pun bodo sama tahap cipan,

Che underscore Lee berkata...

wahh.. ko layan Melodi ek? :P

Che underscore Lee berkata...

ouh by the way.. Zarina Ann-Julie tu 2nd cousin aku (ok malu nak ngaku sebab dia sundal)

Dia mmg liar dari kecik. Family jenis "western".. open minded la kononnye..

Sepanjang2 aku kenal dia, bila family gathering ke, dia mmg sangat2 sexy tahap yg lepas family diorg balik, makcik2 lain akan dok ngumpat.

Paling sopan pernah aku tgk dia pun masa raya bila dia pakai baju kebaya ketat yang sgt transparent dan kain belah sampai ke bontot..

kisah gambar bogel dia tu, kitorg rasa tu dia, tapi of course parents dia mati2 ckp bukan dia

kucai berkata...

amir mmg bodo..
bodo lgik dr member aku yg fail lesen l moto..
spa yg undi dia pon mmg bodo cam member aku yg sorang lgik tue..(langgaq katak pastu teriak sesorang)..
nk kata comel kambing jiran sblah bela lgik comel..

kucai berkata...

amir mmg bodo..
bodo lgik dr member aku yg fail lesen l moto..
spa yg undi dia pon mmg bodo cam member aku yg sorang lgik tue..(langgaq katak pastu teriak sesorang)..
nk kata comel kambing jiran sblah bela lgik comel..

Tanpa Nama berkata...

agreed!!malu tgok sume2 nih..lg malu tgok azwan ali nyer blog siap sokong lg mak jijah ni buat camni..apa nk jd dgn org islam skarang...sedeh..

Tanpa Nama berkata...

hidup islam hadhari...ada had ada hari...gini la jadik nye ;p

mArc The Great berkata...

haha...diorang nak bergambar seksi..kitorang dok tengok gak kan..biarla...
Tak sabar nak tunggu gambar2 baru..hahaha..layan

Tanpa Nama berkata...

baik amir la dari azizah marzan tue..

Mantot berkata...

aduh...kalo dah takde choice sangat aku pilih azizah mahzan...

takkan le amir tu kot yang ko pilih?ke ko ni awek?

Tanpa Nama berkata...

ahah3

yg aku tau nenek si zarina ni duk kat nilai

ahah3