Februari 15, 2012

Nik Aziz Suka Tidur Atas Riba



Macam mana kita boleh melahirkan masyarakat yang malu
nak cerita pasal kasih sayang suami isteri masing2 tapi
lebih gemar bercerita pasal krisis rumah tangga orang lain?

18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Terbaik!!!

Izz

Haizam Kacak berkata...

tak pastilah najib suka tido atas riba rosmah atau tak

Balqis Riza berkata...

niceeee

Tanpa Nama berkata...

biased blog

Tanpa Nama berkata...

Mungkin kite boleh interview bang jib dan kak ros pulak lepas ni

Maria berkata...

Sbb kalau citer pasal kebahagiaan, org senang dengki, pastu nak hancurkan rumahtangga kita.

Citer krisis, org makin laga2 kan kita.

So, kesudahannya, sama je.

Org lain mmg tak suka tengok kita bahagia.

Tanpa Nama berkata...

hey dia dahla tua nanti patah riba dia

ish ish ish....isteri apa ni

shafura berkata...

eh2..Anonymous ko dah salah faham ni..bace balik ek..tetiba terbalik pulak heheh..TG nik aziz yg selalu tido atas riba isteri die la..

romantik habis..i loikee

eray berkata...

people love to hear bad things, bende elok camni orang tak suke nak dengar. kenapa? mungkin dengki

last entry: http://iburayna.blogspot.com/2012/02/pil-tambah-susu-badan.html

Zonkers berkata...

Mantot, tolong explain soalan ko boleh? Aku cam x berapa paham la.

Han Ibn Suib berkata...

pengaruh media massa terutamanya Melodi.

robertocarlos berkata...

Sama2 kita amalkan resepi ini.. jgn lak nnti isteri kata "laki aku ni dah buang tebiat agaknya' ni mesti nak mintak kawin lagi satu!!"

Pastikan mak mertua tak lalu depan kita.. kalau tak malu oooo...

Fabulous Me berkata...

Sweeeeet... Smoga dapat dicontohi..

abdul berkata...

biasa la manusia..1000 kebaikan dibuat langsung tak nampak..buat salah kecik sebesar zarah pulak yang dicanang seantero dunia..

Tanpa Nama berkata...

YANG AKU X PUAS HATI ..KENAPA TAJUK DIA MACAM MENYINDIR..SEOLAH-OLAH TGNA TU GATAL..PADAHAL TU SEMUA SUNAH RASUL...CONTOH CARA NABI HIDUP SUAMI ISTERI..SEPERTI MANDI BERSAMA..MAKAN SEPINGGAN..CAM KUARANG AJAR JE SURATKHABAR SEKARANG

Tanpa Nama berkata...

robertocarlos,
apa salahnya klu mak mentua nampak.at least dia tau fmly anak menantu dia berkasih sayang..^^

NEKCIK berkata...

bukan kah itu sunah Rasul dan patut dicontohi..halal dan dapat pahala lagi..tapi kalu tengok yang haram..biar sahaja..takut nak tegur!!

Tanpa Nama berkata...

Nik Aziz romantiknye.. I really loike too.. :))