Februari 01, 2012

Cinta Muka Buku Adalah Lagu Yang Sangat Annoying

Cinta Muka Buku adalah lagu yang sangat annoying.

Apa yang membuatkan lagu tu lebih annoying adalah apabila anda menggunakan lagu tu sebagai ringtone anda dan setiap kali berbunyi henfon, anda akan humming lagu tu. Tapi bagaimanapun lagu itu tidak cukup annoying kepada aku untuk menggantikan raja lagu paling annoying aku.

Video klip dia..Masya Allah.Sapa punya idea animate note lagu tu?

Carta lagu paling annoying aku;

1. Lonely - Akon
2. Mana-mana lagu Black Eyed Peas
3. Mana-mana lagu Justin Bieber
4. Mana-mana lagu Ke$ha (WTF eja nama dengan simbol duit?)
5. Selena Gomez - Love You Like A Love Song
5. Crazy Frog,Limp Bizkit,Creed
6. Aqua- Barbie Girl
7. Najwa Latif - Cinta Muka Buku
8. Mana-mana lagu gangster rap
9. Mana-mana lagu Maroon 5 selain album first
10. X-Factor - Sehangat Api


Ada satu hari,lagu ni lekat dalam kepada sepanjang waktu kerja sampai la aku tidur.Ada orang pasang dekat ofis. Sampai sekarang aku tak tegur dia.

ps - tidak ada Rebecca Black di situ. Aku tak tau apasal hati aku ada soft spot dengan Rebecca Black dan lagu dia walaupun tak sedap,tak berapa meng-annoyingkan aku.

41 ulasan:

Puan Muda berkata...

AKU SETUJU DENGAN SEMUA LIST ko!

finally aku rasa nasib aku terbela dek menyampah dgn lagu selena gomez tu

PELiK berkata...

finnaly some have the guts to say this in public. selama ni aku cakap, semua attack aku dengan bermacam2 alasan yg rasis

LS berkata...

couldnt agree more than that

jargindas berkata...

maroon 5..??aahhh

Tanpa Nama berkata...

LMFAO - Sexy and I Know It

-315-

Mantot berkata...

sori2..maroon 5 baru2 ni

Hadi Hamzah berkata...

lain beno taste ang..

Balqis Riza berkata...

im ok with rebecca black too..and setuju, lagu cinta muka buku sgt annoying..~

cafiena berkata...

ceta glee,pengetua dia panggil ke$ha: Ke-dollar sign-Ha !!!

mr edz berkata...

ko salah.. sebenarnya lagu yang paling annoying adalah lagu duet rosmah dan mawi.. dan semua lagu mawi

Asyiqin Yunos, berkata...

lagi annoying bila orang nyanyi lagu cinta muka buku ramai-ramai.

StormX berkata...

sapa nyanyi lagu gaya2 kru baru2 ni tu..?ah shit

Daddy Zuki berkata...

heran gak lagu yg simple leh masuk AJL26? apa juri2 tu x de telinga ke?

Edward Khil berkata...

KAU SEHANGAT APIIIII

CINTAMU BERAPIIIII

KAU SEHANGAT APIIIII

kisah hati berkata...

lirik 'kau membara!' memang annoying bile ddengari haha..aku lebih suke lagu carta hati die.aku xpenah hafal n xpenah dgar lagu cinta muka buku tu dgn spenuh hati macam bdak2 pompuan lain.

Tanpa Nama berkata...

mantot, aku silent reader blog kau. kau xnk komen ker pasal tasha shilla cari ketenangan kt kelab malam..?

Shuhaida Subri berkata...

lain orang lain la dia punya taste.. yer dak? aku ok jer ngan sume lagu tu..

Akeji Hiroshi (formerly known as Mr. Ajai) berkata...

Dem! Skang vid neh pulak dok melekat lam telinga aku. Ahhh!!!

Tanpa Nama berkata...

rebecca black ade boobbies yang agak "memberangsangkan" pertumbuhannya bagi seorang yang underage. maybe sebab tu ko ade soft spot kat die kot.haha..cer tengok klip t.g.i.f katy perry.ini mesti kes hormon dalam fastfood ni kot.

Tanpa Nama berkata...

kesha tu dulu programmer php..

Mooniqueen berkata...

Hahaha...biasanya yang suka lagu macam tu budak2 sekolah sebab lagu tu n penyanyinha sebaya...

Cik Siti Fairuz berkata...

ahahaa.. mcm betul anon 2:18. Selena gomez & najwwa nyer b**bies tak cukup haul. jd mantot blacklist lagu2 depa.
tot, mak limah kg.pisang nyanyi 'enjit-enjit semut'..hang ada soft-spot tak? wink2

Peraih udang dari Zimbabwe berkata...

Pernah masuk satu cyber cafe bulan lepas. Ada sorang budak pompuan, umur lebih kurang 8 atau 9 tahun. Dari mula aku masuk cyber cafe tu sampailah keluar (dekat 2 jam), budak tu asyik nyanyi lagu Cinta Muka Buku. Orang2 keliling dah sound bagai nak rak, budak tu rileks jer teruskan menyanyi gak. Stress aku!

Tanpa Nama berkata...

i got lembu nak jager!
i got lembu nak jager!

Sang Merah berkata...

meh aku tambah kah3!!!

http://www.youtube.com/watch?v=omV_U8PokkU

Bukan peminat Najwa berkata...

Dah tua bangka umur 30 tahun ke atas mana la nak suka lagu Cinta Muka Buku. Petanda kita semua ni dah tuaaaaaa.... Bertaubat beramai2.

kak mah berkata...

Lagu 1PM utk semua - ND Lala

Apasal x masuk carta? Pada aku lagu ni patut duk.no 1 carta mengatasi semuaa... Hehehe

Proletariat obscura berkata...

setuju. noktah!

missus vidic berkata...

hello lagu selene gomez tu best ok...

Mohd. Hafidz A. Majid berkata...

Aku tak setuju 100% dengan list mantot...

First of all, lagu cinta muka buku memang annoying tapi nak lebih annoying dan buat telinga sakit ialah lagu baru dia iaitu Carta Hati...

Aku suka Black Eyed Peas... Unique songs I believe...

Tanpa Nama berkata...

black eyed peas...is rock n roll bagi orang yang tak suka rock nroll..is rap bagi orang yang tak suka rap..and pop bagi orang yang tak suka pop.

Tanpa Nama berkata...

satu lagi lagu aqasha, dlm cerita gemersik kalbu, "ingin ku gigit-gigit telinga kecilmu...."

Azreena Amir berkata...

Aku memang annoyed gila dengan lagu muka buku tu. Masa duduk hostel, kawan aku set lagu tu as alarm bangun pagi. Arrghhh!! Setiap pagi aku tension!

ck slmh berkata...

aku pon x bape gemar sgt lagu cinta facebook tu.
tapi, ade something yg membuatkan aku kesian tgk air muka Najwa latip tu.
ahahaha...
:P

Sara berkata...

aku tak pernah dengar lagu cinta mukabuku. bila keluar entri ni, aku buka youtube tengok clip video dia. hasilnya aku nak termuntah lunch aku makan kejap td. eeeee... ada org suka ka lagu macam tu? tak paham aku.. memang annoying gila..

Elly berkata...

coudnt agree more! lagu "wanita seluruh dunia" pun macam bangang...xbest...n lagu2 tahun 90-an yang spoon, scoin n yang sewaktu dengannya...memang xleh blah...rase macam nak wat gak la list camni kat blog...huhu...

d_uzid berkata...

aku suka gangster rap weyhh!!!

Tanpa Nama berkata...

dari zaman skolah gua suke BTNH N EMINEM.. sbb dorang bukan GLAM RAP.. pastu lagu dorang seme berdasarkan cite betul @ nasehat (depends on how u take it)

kobodoh berkata...

ko dha tua mmg lah ko x suka lagu2 tu suma..puihh..!!

Tanpa Nama berkata...

mintak ampun cik mantot.
aku lebih terhibur dan gelak baca komen manusia2 kat sini dari entri engkau. haha.

mrnazee08 berkata...

Aku setuju sgt dgn smue list ni, lagu2 skrg ni tak mcm lagu2 dulu, walaupn sye lahir dlm tahun 90 an, pada pndangan sye lagu2 dulu time era Queen,
The Beatles msh lagi best wlaupn berulang kali kita dengar, lagu2 yg hebat dari segi lirik dan alunan music..