Februari 04, 2012

Kasih Sayang Pakcik Kepada Anak Buahnya


Betul atau tidak buku ni,
ini adalah satu benda yang sangat kelakar.
Dan horror.

13 ulasan:

mr edz berkata...

mana kau dapat buku gay ni?

Mantot berkata...

kat facebook

Hidemichi berkata...

Nak gugur jantung. Nauzubillah. Ni semua keje-keje doktrin org takde sifat kemanusiaan.

Peraih udang dari Zimbabwe berkata...

Adakah tajuk buku tu - "My first encounter with a gay?" Ha ha ha...

KiD berkata...

serius shit buku ni.jangan budak2 malaysia baca dh.

Tanpa Nama berkata...

ni buku sex education la..pe bace 2 page je bace smpai abes peliss^^

Tanpa Nama berkata...

Ini cerita dah lama dah la: http://forum.lowyat.net/topic/524098 http://www.lyzard.com/2007/07/28/and-kids-really-read-this-is-that-normal/

bUngA_buLan berkata...

ini bukan buku gay lah korang. cari maklumat dulu sampai ke akar umbi. jangan terus menuduh membabi buta. tengok sini:
http://www.collegeclassifieds.com/blog/?p=11

Master Yoda berkata...

"Pakcik Ku Bekas Gay"

Mujahid Mansor berkata...

Kena tukar tajuk entry jadi "Kasih Sayang Pakcik Kepada Buah Anaknya" baru appropriate. Har har ahr.

Lady Windsor berkata...

Kalau dapat kat budak2 ni habis..

Tanpa Nama berkata...

Nak post tu biar la terus terang ~ Nasib baik ler ada orang link penuh pasal ni, duuhhh

StormX berkata...

sejak bila mantot kaji sampai ke akar umbi? wahaha, good job bunga bulan!