Februari 20, 2012

Najib Razak Minta Semua Orang Menjatuhkan Kerajaan Barisan Nasional



"Datuk Seri Najib Tun Razak meminta umat Islam memilih kerajaan yang mampu menjamin, memelihara serta memartabatkan kesucian agama Islam pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) akan datang."

Berdasarkan statement Najib di atas, mesej Najib Razak adalah sangat jelas...

"Sila pangkah PAS"


13 ulasan:

anak lelaki pertama dalam keluarga berkata...

first!!!!!!!

kasih berkata...

najib kebelankangan ni dah mula cakap yg bukan2.. nyanyuk agak nyer ~

mr edz berkata...

ye betul tu... sila pangkah PAS

Prince Noob berkata...

sila pangkah pas utk menegakkan Islam. tapi kalau pas xbertanding kat kawasan anda sila pangkah pkr atau dap walaupun mereka bukan nak menegakkan Islam pun.

SyncRo MEOR berkata...

hahahaa... i can see your last deleted post about that debate tot.

Mantot berkata...

tu esok aku post..aku tak sempat nak abiskan

Tanpa Nama berkata...

cakap ngan orang pas bukan bulih guna semua tak boleh pakai....PRU kali ni gigt jari lerr... korang..sokong orang yg kaki juboq... habis le korang... tapi manusia macam pas n sekutu ni cakap pi le apa pun serupa sembang dengan tembok...hemmm...hampehh....

Tanpa Nama berkata...

Hahahaha. Dacing dah rosak la. Tak boleh pakai.

missus vidic berkata...

mesti najib tetiba rasa macam menyesal lepas cakap macam tu kan..hihi

Tanpa Nama berkata...

I 100 percent support PAS. Yeah I'm a Chinese, say whatever you want but I sure vote for PAS because they have the religion to guide them. Not like some crazy party using whatever rakyat's money for their own gain.

Bakaruddin abu berkata...

Mantot..
Baru2 ni aku ade tebace org pos kt fb psl tuduhan mat sabu ni seorg berfahaman syiah..
Video tu dibuat oleh org pro kerajaan..
So klu bleh aku nk mintk tlg ko buat research n komen psl tu sbb aku cbe nk dptkn pendapat dr perspektif laen..
Walaupn aku agk pro ke arah kerajaan..tp ape yg aku mintk ni bkn dr sudut politik..
Trime kaseh..

Tanpa Nama berkata...

inilah yg dinamakan maksud tersirat ms exam SPM dulu tu..:D

miya berkata...

i like.