Februari 18, 2012

"Mah,Abang Janji Abang Akan Cuba Ubah Hidup Kita.."


Benda baik akan berlaku kepada mereka yang berusaha..
Benda amazing akan berlaku kepada mereka yang tidak kenal erti penat lelah.

17 ulasan:

~ariFFin~ berkata...

betul kata orang..usaha tangga kejayaan..tapi kejayaan apa yang kita nak depend pada diri kita sendiri right

Balqis Riza berkata...

cuba utk berfikir positif bila tgk gmbr tu.......tapi mcm gagal..huhu

mantot..mana hang dpt gmbr2 cmni haa?

panda bulat berkata...

emm,bila main nombor,hubungan dgn keluarga pon jadi tak elok..sbbnye asik meminjam xbayar balik..ehhh..lari tajuk

Rozuan Ismail berkata...

sangka baik. mungkin polis tuh dtg check ada org islam yg main no ke x.

Tanpa Nama berkata...

slowpoke.

Syafinaz berkata...

Ni kes nak kaya cepat tapi malas nak usaha keras.Tapi kaya ke tikam nombor?hahaha

Nak check org Islam ada dtg beli nombor atau tak?Tokey tu ada catat nama sorang2 ke?hihihi

Anak Pak Muin berkata...

view yg totally awkward..haha

Saya Suka Baca Blog! Ninie Simmons berkata...

entri kali ni takde pulak anon yang komen 1st? 2nd? (sorry lari dari tajuk)

Aaron berkata...

Bayangkan tu gambar abah ko, Mantot?

Prince Noob berkata...

ana mohon jangan main2 dgn polis trafik yg sedang beli sports toto

(the naked writer) berkata...

die pusing balik duet rasuah tu.

Sidratul Muntaha berkata...

wtf

zd berkata...

nape nama bini dia Mah? khkh

cikmawar berkata...

jalan shortcut utk kaya,
shortcut juga utk papa kedana, shortcut juga nak jadi gila,
shortcut juga utk n****a..
:D

NISA KHAIRI berkata...

polis la pling ramai n taik no,kuang3x..i know maa

Tanpa Nama berkata...

oooo.
jgn tanya apa jawatan ia sekalipun.
tanya pd diri mrk sendiri.
manusia sama sahaja x kira bangsa dan negara.

Tanpa Nama berkata...

KALAU LAH ABG POLIS TU BKN MUSLIM..
APA RUPA KALIAN DI HARI PENGADILAN NANTI..

SETELAH SEKIAN LAMA KUPERHATI,CUKUPLAH PENGAKHIRAN INI KU AKHIRI..

TANGAN DIANTARA YANG BERBICARA TUAN2..