Februari 28, 2012

Kemaluan Wanita Terdedah Yang Sering Dipandang Normal


Adakah lurah dada wanita bukan salah satu daripada
organ yang boleh dikategorikan sebagai kemaluan?

19 ulasan:

sebaiber berkata...

hmmm...tp bila org tgk tau plak depa marah..hahahaaa

pha is berkata...

pompuan kalau pakai baju nmpak lurah, tak pelik. tapi kalau laki pakai seluar zip terbuka nmpak anu, nampak pelik pulak... walaupon dasarnya sama je... dua2 kemaluan.. hehehe

Nik Zulkhairi berkata...

wow. i like this gambar.

Prince Noob berkata...

fap fap fap

Khairi berkata...

kemaluan (كمالوان)
1. perihal malu, sesuatu yg mendatangkan malu, rasa malu: jikalau si Tuah ada, dapatlah ia menghapuskan ~ku; 2. mendapat (berasa) malu: hendaklah tuan berikan kehendaknya supaya kita tidak ~; 3. bh alat kelamin (laki-laki atau perempuan);

(dipetik dari kamus dewan 4, tengok nombor 3, kemaluan = alat kelamin, justeru payudara bukan alat kelamin)

Irfa berkata...

dia x malu sbb tu dia tayang.kalau dia malu mesti dia tutup

Radin berkata...

Yg tukang tayang, tak malu. Yg tukar sebar???

Tanpa Nama berkata...

yang tukang sebar , tolong mengingatkan . slowpoke dude .

Amir Hamzah Othman berkata...

woi mantot! biala dorang seksi..aku nak tngk....hahahahahah!!! bodoh siak pmpuan cmni.....

Radin berkata...

Siapa ajar - kalau nak mengingatkan org lain, kau perlu sebar gambar2 camni? Nabi atau Blogger2 Melayu?

Puan Muda berkata...

dedulu masa hosmate aku ala ala buat tayangan separuh bogel,aku rasa BIASA..

but, since aku jadi ibu nih,,aku nak seriau plak tengok.
ko bayangkan anak ko gini..??

bangga ke?jenuh suami ko nak nanggung.

kisah hati berkata...

belahan payudara yg dtunjukkan mmg bukan alat kelamin.tapi jika dtayang2 boleh mendatangkan malu kpada org yg ditayang atau org yg menayang itu sendiri.walaupun yg menayang itu sukarela dan mmg sah tidak tahu malu,tetapi ttap memalukan kaum hawa, agama, dan bangsa.sy prcaya tdak smua lelaki suka dgn keadaan ini.

Tanpa Nama berkata...

bro, tak elok letak gambar ni !

samanosuke_04 berkata...

hoho, kalo kat oversea biasa dah nampak lurah2 cenggini.. hehe, tapi aku setuju ngan yang lain, tak baik tayang gambar2 camnie kat blog.. saham dosa pahala blog tue terletak kat tangan penulis blog.. :D

aaron aziz berkata...

besarnye kopek diaaa~

Eyka berkata...

tak salah kalau nak tayang..tapi censored kan skit bole..bukn dyorg yg malu tapi eyka yg malu..ya allah..

Raden berkata...

video nur x de censor pon... rilek jer ka media perdana... apa?? politik??... x de kene mengena?? hahahahahaha... apa je kat malaysia ni ada kaitan ngan bpolitik

Raden berkata...

typo... video nuar

coccyxache berkata...

eh, bertuka2 la .