Mac 19, 2011

Weekend Post : Review - Gelanggang Raja Lawak Final dan Berita Lawak

 Semalam aku layan Final Raja Lawak.

Apa yang aku rasa;
Juara dia memang layak menang sebab dia memang lawak dan dia takde pun memerlukan lawak lucah dalam sketch dia.Cerita dia ada mesej dan memenuhi kriteria yang diperlukan.

Tahniah!Aku tengok pun sebab aku nak layan pengacara dan tak expect nak gelak dengan peserta,tapi Man ni memang kelakar.Aku tak pernah pun tengok dia dalam episod2 sebelum2 ni.

Harap nasib dia tak sama macam Yus,pemenang season 1.Tenggelam timbul.
Bangun pagi,bukak internet.Tengok ada berita dalam Utusan yang lagi lawak.



3 artikel,pasal mintak DNA?
Kata Anwar dengan Shamsidar pernah beromen dulu?
Apsal nak mintak tolong ni?
Dulu bukan dah buat ke test DNA?
Takkan DNA Anwar Ibrahim boleh berubah-ubah?

KAH KAH KAH KAH KAH!
Satu2 nya ruangan yang aku percaya kat Utusan adalah ruangan sukan.
Tak tau pulak bila Utusan nak sampai level keputusan Liga Malaysia pun diorang ubah bagi negeri yang bawah Pakatan kalah memanjang.

Cuba esok Anwar mengaku dia peminat Manchester United,
konfem lepas tu muka depan cerita pasal player Man U rasuah.

8 ulasan:

Zinedine Zaiddin berkata...

Itu ler..dulu suruh pergi sekolah tak nak pergi. Ponteng kelas, duk politik kedai kopi aje keroje nyer..kan dah tak cerdik sains.

Apa kebingainya dah amik DNA dulu pastu sibuk nak mintak lg? Dulu2 punya DNA dah kasik hapus ke? Mst dulu deme bajet si Anwar tu mereput dalam penjara..tu yg habis kes liwat I trus pi buang bahan bukti tu.

Hahahahahahahahaha..utusan meloya, utusan meloya. Nak tgk berita sukan pn tak lalu weh, gambar dah la buruk..haihhh

mr edz berkata...

mungkin anwar adalah mutan.. sekian.

afrohead berkata...

aku setuju sangatlah. Man memang awesome. sekali pun tak pernah pakai lawak lucah. tahniah Man eric supriseeeee!

Tanpa Nama berkata...

Deoxyribonucleic acid macam cuka makan ke?

mai berkata...

ingat aku je pasan peserta rja lwk wat lwk lucah..boleh ilang mood.geli weh..guli 5biji? isteri tido baring? ptuuiihhhh!!!!

N berkata...

man menang? yeah, dia awhsome. muka senyum je even lawak dia dh buat smue org berguling.

Kap berkata...

aku tak kisah lucah tidak.
hahah.
dan aku tak kisah.
lawak hidung madey ke.
perut brahim ali ke.
janggut tok guru ke.
yang penting jangan bawa bendera parti masa melawak.
why so serious.

Tanpa Nama berkata...

hahahaha. kenalah mintak DNA baru.

Sebab judge dah tolak semua bukti yang dikemukakan. So, DNA lama x boleh pakai katanyer.