Mac 10, 2011

Kasanova Rogol 193 Orang Cina..



193 ORANG!
193 ORANG!

Aku tak mau komen apa-apa.
Kelakar jugak la motif perogol lelaki tu,dia hutang banyak,jadi terpaksa mencuri dr mangsa.
Alang-alang dah mencuri....liwat la sekali

Kalau polis tak buat apa-apa,
hanya ada seorang aje yang boleh diharap dalam Malaysia.

Dia adalah pakar kepada kes-kes liwat.
Dia juga mampu membela nasib lelaki yang menjadi mangsa rogol.
Dia juga adalah satu-satunya PM yang mahu bertemu rakyat secara personal.
Dia juga mampu memberikan anda biasiswa walaupun anda kantoi CGPA.

Dialah...
Pembela Mangsa Liwat.



ps. - tengok video tu membuatkan aku teringat balik kpd poster ni yang aku buat satu masa dulu.
Masa tu,dia still TPM.

Dan..berita tu nampak macam tak serius pun ada gak.
"Naturally,we had sexual intercourse..."
Apa yang naturalnya?Ada ke intercourse itu melibatkan mana-mana vagina?

15 ulasan:

mr edz berkata...

itulah yang sebenarnya.. sila jumpa bini dia jika ada masalah selain liwat seperti longkang tersumbat atau masalah jalan tar berlubang

crayon berkata...

dahsyat gila.. super hensem kah dia?

Mantot berkata...

hang rasa hensem ka?tengok la sendiri gambar dia...

LS berkata...

"I tried to push him away but I wasn't strong enough." -- Saiful ada buat kenyataan mcmni tak?

Lawak woi!

zX berkata...

kah kah kah!

zacrin berkata...

'kemudian dia suda sex saya' kah kah kah..giler la..btl gak 2 kena g jumpe najib baru setel kes2 liwat

Tanpa Nama berkata...

YANG KELAKAR...

25hb jumpa Najib untuk biasiswa..

26hb Shyfool kena liwat lagi..

liwat paksa ke liwat suka2...

baba nie yang makcik2 & pakcik2 felda tak leh nak pikior lojik nie..hehehe

Tanpa Nama berkata...

Niler cerita pelik tp benar..memalukan mahkamah malaysia jer..s

i sepol ni pn satu,kalo dah kena liwat naper x terus report..naper nak tunggu round 3 baru nak report..siap bincang dgn najib dlu sblum buat report..

mcm citer kartun toi..!!

Tanpa Nama berkata...

Dakwaan terhadap Anwar berbunyi seperti berikut...

"That you on 29 June 2008 between 3.01 - 4.30pm at unit 11-5-1 Desa Damansara Condominium...."

Dr Razuin Rahimi yang merupakan saksi pendakwaan ke-23 berkata, dia menerima panggilan dari pihak hospital ketika berada di rumahnya pada kira-kira 3.30 petang 26 Jun 2008, mengenai seorang mangsa yang mendakwa telah diliwat oleh seorang ahli politik berprofil tinggi

Kalau Dr.Razuin kata dia terima panggilan pada kira-kira 3.30 petang 26 Jun 2008 bererti ada orang lain yang buat panggilan buat report yang Saifool kena sodok pada masa itu. Tak mungkin Saifool yang panggil, kerana waktu itu dia dalam alam khayalan dan tgh sedap dirogol secara 'paksa' dengan pelincir ditabur dijuburnya..hehehe!!

Sedangkan pertuduhan terhadap Anwar sebut "bahawa anda antara pukul 3.01-4.30 petang pada 26 Jun 2008....."

Bolehkah Saifool yang sedang dibalun sempat ambil handset dan call Dr.Razuin atau polis? Ini bererti ini sememang sudah dirancang terlebih dahulu. Mungkin orang yang panggil itu adalah pegawai polis yang merancang konspirasi tersebut.

Ternyata direktor drama ini orang yang bengong.....

milo boyd berkata...

HAHAHAHHAHAHA WTF NI???? speechless jap aku..

Raden berkata...

kalah citer inception ni... hahahahahahahahaha

Tanpa Nama berkata...

ayat kroni: "Yang lepas tu bia la lepas, benda dah lama berlaku"

Tanpa Nama berkata...

kesian, dh la kene rompak. kene "tut" lak tuh.
bole la buat pengaduan.

klu ini, kira mcm mana?
mula2 rela, tp bila kena rompak
itu "tut" jadi tak rela pula ka?


-STH-

Tanpa Nama berkata...

Semalam kat mahkamah, doktor kata saifool dakwa dada dia kena ramas..

Mesti BESAR SAIZ D dada dia,siap kne ramas..gebu kot..hehehe

makin tunggang langgang citer nie..

Tanpa Nama berkata...

org sme komen byak kali...BODOH!!!