Mac 22, 2011

8 Soalan "Kenapa Kau Suka Berpakaian Seksi?"



Seriously.Aku tak faham.Ada banyak persoalan dalam kepala aku.Aku tak nak bertanya pasal "perasaan malu" tapi aku nak tanya ikut logik.

1. Korang tak sejuk ke?Dada terbukak,skirt pendek tak tutup peha.

2. Tak takut ke pakai seksi ni?

3. Korang pakai camtu sebab selesa ke sebab fesyen?Selesa ke pakai camtu?

4. Jika anda perempuan jenis "saya suka tunjuk aset saya" aku nak tanya,korang nak tunjuk kat sapa sebenarnya?

5. Adakah anda merasakan aku ni pervert kalau aku tenung cleavage kau?

6. Salahkah aku mengatakan kau yang pervert,kalau kau suka tunjuk cleavage kau dekat public?

7. Adakah anda bangga jika lelaki mnggelarkan anda seksi?

8. Soalan akhir,adakah anda membeli pakaian yang seksi kerana harganya lebih murah berbanding pakaian yang tertutup kerana material yang digunakan berkuantiti sedikit?

Soalan Extra : Bagaimana pandangan anda jika lelaki suka mendedahkan dada bila keluar rumah?

65 ulasan:

mnfahmie berkata...

jwpn yg berkaitan soalan no1:
saya kuat berpeluh, so, biarlah terdedah sikit..sejuk..xde lah berpeluh dah..haha

Si teNang berkata...

astaghfirullahalazim~

terkejut sy tgk gambo nih...debor rase...

AiTotYati berkata...

baru sedap mata memandang

bak kata orang-orang tua

:P

che pooh berkata...

aku rasa macam kenal je minah nehh..pelakon cite kamila katrina an?yg berlakon jd kamilia.....haha

Cik Ila berkata...

soalan seterusnya,

"Adakah anda tak kisah imej berbogel kerana pakaian anda mmg ke arah bogel?"

Teratoman berkata...

Kadang2 jawapan mereka,"mak bapak saya menyokong pendirian saya untuk seksi. Dan mereka memahami."

Kalaulah aku ni mak bapak kau, memang dah lama la aku ketamkan kulit kau.

Nauzubillah!

h4iMedia berkata...

Aku suka komen Teratoman..hahahaha

mai berkata...

jwpn aku utk soalan last, "ceh,gay rupanya" hahaha

ralphrazaq berkata...

jawapan no 7 - auuww, mesti la bangga saham naek mendadak g2..hehehe bwekkk!!!!!

❀aRaBeLLa❀ berkata...

aku tak boleh blah bile dia cakap dia tak sengaja pakai camtu..

Kasmawati Jaafar berkata...

nak publisiti murahan, barangkali?

Myaby berkata...

saya suke seksi sbb badan saya hot.

*ini bukan saya yg cakap* kehkehkeh

Nerzhul berkata...

tak bagi orang tengok jangan tunjuk..

Tanpa Nama berkata...

sexual harassment!

Syura berkata...

rase nye, baju2 yg skimpy lagi mahal dari yg tertutup..

1 miniskirt kat nichii can cost about rm50. miniskirt ye. tp maybe sebab material skirt tu kot

Raihana Izzati berkata...

Saya suka perhatian.

pelacur kamera.

*mukaserius

lol.

Inspirationalefeks berkata...

orang dlm gmbr ni nak pikat rmai org nih ... hahaha ..

Aslina berkata...

mungkin...

MUNGKINNNN!!!

malaysia ni panas sangat. genting yang sejuk pun dah tak berapa nak sejuk dah... nanti saya cepat berpeluh, naik panau gatal2... baik sejuk2 camni...

nade berkata...

sebab ketiak saya putih

ana berkata...

@syura: saya rasa bukan material, tapi brand, kualiti sama je cuma mind setting kita yang anggap barang berjenama lebih bagus..tu yang singkat mana pun sanggup beli

artis sendiri jadi mangsa fesyen, pakaian dorang dapat tajaan dari butik tertentu, i don't think they are determined enough to refuse sponsors

Cee Em berkata...

satu jawapan untuk semua soalan:

TAK INGAT TUHAN

Tanpa Nama berkata...

kalo ayah dia tgk, x "terangkat" ke?

drizzt berkata...

t3t3k dia kecik sebab tu kena over skit .. kakaka

bangang bangang bangang!

Anoneemus™ berkata...

1. Sejuk apabandanya.Msia ni panas kot.Lg2 sejak global warming ni.

2. Takot apa ya? boleh elaborate soalan?

3. Selesa la, tak berpeluh, tak gatal2 kena ruam panas.Sbb fesyen pun ya jugak.2 dlm 1 la.

4. Tunjuk kat dunia la.sbb ramai suka tengok. kira sedekah jariah la ni.

5. Kalau tenung dengan sengaja, di khalayak ramai pervert la kot.

6. Apahal pulak, this is my body, it's my right.I'm a model you know, model.

7. Bangga. tapi lebih bangga kalau perempuan yang cakap.

8. Dependslah. kalau di kedai bundle, mmg murah.tp tidak di butik. Tp saya artis, ada sponsor.

Extra; Itu derang punya dada, derang punya suka lah. I tak boleh menafikan hak orang lain untuk berpakaian.
Tapi kalau bulu terlebih, mungkin patut trim sikit. Macam I, I pakai terdedah pun I takde bulu ketiak, bulu kaki dan bulu dada.


LoL!

Perempuan Lanjut Usia berkata...

mula-mula tengok natang cekelat yang terkeluar sikit tu cebisan dari buah dade die,rerupanya breast palsu getah tu.wakakakakaka

panji alam berkata...

Jawapan standard artis2 malaysia ialah 'jangan sibuk hal orang lain..kubur masing2..'

hahahahaaaa..

Tanpa Nama berkata...

soklan jugak ni...budak ni mmg haprak.dia dilihat seolah2 mencabar hukum tuhan..nauzubillah...salah sapa ni.?
A) Mak bapak
B) Cikgu Sekolah
C) Ustaz
D) Jamil Khir
E) Anwar Ibrahim
F) Mashitah
G) tatau

LS berkata...

jawapan depa mungkin mcmni.

"seksi adalah hak milik setiap insan. kubur masing2 so deal with it."

hahahahaaa kena rogol pun deal with it lah!

Tanpa Nama berkata...

ahhh tetekkkk

Cerita Cinta Melayu Sejati berkata...

haha...sampai gini, nampak sangat dah tu.

Tanpa Nama berkata...

yang seksi ialah wanita bertudung pakai t shirt menampakkan saiz buah dada dan berseluar menampakkan kemontokan punggung mereka..

ini sudah jadi trend sekarang..

Tanpa Nama berkata...

gambar saper ekk? seksi

Tanpa Nama berkata...

baru aerodynamic skit...

-EnJ-

Rabiatul berkata...

nipple cover nampak HAHAHAHAHA bangang

Tanpa Nama berkata...

boleh buat modal toceng ni

Tanpa Nama berkata...

kenapa kau merokok?
merekok haram
so

ayunda maajis berkata...

ahaha..mangsa keadaaan..bangga kot jd mangsa kutukan orang ni..ahaha kesian

syed dan ahmad berkata...

asal amek gamba ktorang weh. ni tak puas hati ni. tak kredit kat kami. tak puas hati kol aku.

012-3456789

kah kah kah

syed dan ahmad berkata...

asal amek gamba ktorang weh. ni tak puas hati ni. tak kredit kat kami. tak puas hati kol aku.

012-3456789

kah kah kah

Master Yoda berkata...

Kah kah kah...

Rupanya nak tarik perhatian Datuk T, caishhh!!!!

Patut la...

Kah kah kah

mye berkata...

teruknya ank bngsa kte..
ingtlah jgn hnya tau mngutuk shaja tp cbe ambl tnggjwb nie untk brsma2 mmbendungnya dan mnsihati mreka sblum hnyut jaoh lg..
huhu

Cik Aishah Zakaria berkata...

alamak ku tuan...aku yg perempuan pon berpinau biji mata nengoknye...

hahaha!!!

Tanpa Nama berkata...

pergh.artis mana ni?
benda mcm ni yg buat datuk2 kt majlis tu x senang duduk.haish

Tanpa Nama berkata...

lebih malang lagi.. pereka baju ini adalah seorang melayu+islam

Emira Darmia berkata...

apa nama pelakon ni ek??

Ara berkata...

@emira : miera liyana

sopheamaya berkata...

dh akhir tup2 da extra plk dh..extravaganza gtu..weekss.. :P hehe.. i agree wth u.. ssh kn nk ckp org cmtu.. dh byk petanda akhir zaman dan bg org yg mahu berfikir dan melihat dia akn sedar tp bg mreka yg nmpak tp 'buta' smg mreka insaflah..nikmat dunia smntra nkmt d akhrt kekal selamnya..so, kubur anda tggungjwb anda. peace <3

anis berkata...

zaman sekarang ade je lelaki yg bangga klu wife/isteri die seksi, pakai dedah2 sikit utk tayang body...(brdasarkan kata2 member laki aku)..padahal tu semua bukan untuk tayangan umum sebab mana lah 'fresh' nya kan...

alanhussin berkata...

laki tayang dada da ghope bapak ayam tayang cleavage...damn!

peng-heran berkata...

no. 8 mmg tak aaa! baju sexy berganda lagi mahal dr baju long sleeves, heran aku

jaka kembung berkata...

kalu dapat kat anak tambi tuu....
punggahhhhhhh budak nie....

kah kah kah........

Nieylicio Kerolicio berkata...

kalo kubo len2 pastu xsahkan orang nak t nyanam takpe gak

Encik Sood berkata...

aku okey je kalau lelaki berjalan2 menunjukkan dada tapi pastikan anda memakai nipple tape. sila rujuk artis di atas untuk keterangan lanjut...
(PS: aku tengah sinis ni. jgn ingat aku serius okeh)

Tanpa Nama berkata...

typical malay teenage gal yg bajet hot...suke mencapap....semua nak show off....pompan cmni mmg bikin sial kat negara.....

Dola berkata...

Yummy..hahahaha..lazat tuh..tapi tak tau-lah kalau ketiak dia bau haramm..hilang selera aku

alien berkata...

"saya hot.. sbb tu pakai dedah2 camni.. nnti angin masuk.. sejuk sikit.."

chunli berkata...

keyakinan diri.

..

jap.. gua teka je. tatau. tatau.

chunli berkata...

'taknak hipokrit' dan 'rase confident' .. haa..

Hasmora berkata...

ada kawan perempuan tutup mata nampak dada saya sedikit.. padahal dada bukan aurat, dan saya tak bukak butang baju pun.. saya balas balik, habis perempuan bukak tunjuk segala lurah takpa pulak?

chenta lollipop berkata...

nk glamm sngad..tp x femess pon..
ckgu BG sllu kata,bbdk cm gambo di ats tu..(miera pa tah)sah da x laku..
huhu~BG tnggok pon cm maruah ntah ke mne jea.
cer tnya ad maruah g x, pkai cm 2?..
separuh bogel..

Tanpa Nama berkata...

antara penyebab anda kena fikir kenapa kes rogol meningkat..mungkin anda yg patut dihukum..lebih malang orang lain yang menjadi mangsa

pak kadiaQ berkata...

benda2 ceggini kalo nak ckap secara open susah..tp kalo tak cakap jadi masaalah..ntah ape ntah yg suka sgt tunjuk2 pusat yg penuh taik palat dan tak pernah bersihkan time lpas mandi..yg ada siap tindik kat pusat tuhh..mgkin nak tunjuk yg ko ni advance sgt sampai tahap bole potong abu lahab dgn abu jahal yg tgh berebut2 nak masuk neraka dulu..kau tunjuk kat mahram kau sudah la..takpun kalo ko dah kawin ko tayang ari2 kat laki ngko..takdela org nampak ko ni mcm slut yg suka bepeleseran kan lorong hj taib ataupun jalan dhobi..

yang kita ni jadi org llaki pun ada kurangnya jgak..ada jgak la sebilangan besar dari kita yg suka tindik telinga..aku cukup tak selesa ada kwn cggini..takdela aku ckp yg aku ni baik sgt..tp kekadang aku tgk dah mcm anak haram yg suka bediri terkangkang time kencing sambil pancut kat dinding toilet..kalo najis ngko tu kene kat org lain yg guna toilet ko tu mcm mane..ko nak ke tanggung dosa org tu yg solat dia tak sah akibat trkena najis ko yg melekat kat dinding toilet tuhh..berbalik pada isu org lelaki yg suka bertindik tadi..bole tak hang kupaskan isu ni..sbb aku tgk gejala anak haram mcm ni dah makin berleluasa..yg ada dah tua kutuk tak sedar diri pun nak bertindik..sedar la sket yg kubur awak tu lagi bape taun je si penggali kubur yg mulia nak tlg korek..tak kira la kalo ngko ni rock tahap gaban ke ape..aku berdoa agar tuhan tunjukkan kita jalan yg lurus dan diredhainya..amin

pak kadiaQ berkata...

mintak tolong dgn tuhan lerr..doa hari2..kiamat dah nak dekat ni..kalo korang nak debate pasal benda2 cggini sampai padang mahsyar pun tak abis..

ali dudin berkata...

aku sebagai lelaki suka tengok perempuan2 seksi ni..macam gambar diatas...
tapi ak lagi suka tengok gadis2 yang pakai tudung tapi pakai ketat2,terbonjol sini sane, sebab macam thrill nak tau ape ade kat dalam.hahahahahahhahahahahha

Tanpa Nama berkata...

ade yg ckp '' kalau niat baik.. pakai ape pon boleh'' .. niat? Islam x ajar mcm tuh!! nmpk sgt sesat ajaran Islam dan mengikut ajaran agama lain.. hampir kepada MURTAD