September 18, 2009

Bermain-Main Dengan Google

Kita boleh tahu apa yang dicari oleh rakyat Malaysia dengan satu cara yang mudah.Senang aje nak tau pola pencarian rakyat Malaysia.Bukak Google dan tuliskan perkataan dan tunggu suggestion yang keluar.Ni adalah antara suggestion yang aku jumpa masa aku memain Google.

Ingat,top suggestion yang keluar adalah benda2 yang paling banyak dicari masyarakat kita.


Aku mahu saiz S?
Aku mahu popular?

Diet dan masuk AF atau jadi artis!


Skodeng kakak ipar adalah salah satu kegiatan mat2 skodeng yang paling popular.Yang paling mengejutkan,pencarian "Kakak iparku yang gatal."Hahahha!


Mungkin ada seorang dua gadis yang cuba meluahkan perasaan dalam internet apabila tangan mereka dipegang bapa mereka.


Pondan iras Erra Fazira?Kenapa tak carik aje "Erra Fazira?"
Kenapa kena PONDAN?!

Apa tanda lelaki suka wanita?Apa tanda lelaki suka melancap?Googlekan saja.

Permintaan2 di atas adalah sangat relevan dan wajar dipenuhi.


Sepatutnya lebih banyak iklan2 mengenai promosi penjualan dara wajar diketengahkan di dada akhbar.

Dan ini adalah pencarian yang paling ganjil.
Nenek?Nenek?
Hoi!Kalau desperate macam mana pun at least bukak la porno jepun ke porno orang putih ke.

Nenek?Aku tertekan bila baca tu.

20 ulasan:

Tfaaaaaa berkata...

hahaha..xde keje ehh

N berkata...

ahahah, tergelak aku tgok

son of goddess berkata...

mantot,
my opinion is sex is natural instinct of human being. Sex is sacred. Sex is personal. Sex is nikmat given to his creation. The challenge is "niat" nawaitu or how to suppress our fantasies and not to realise it.
I believe all of us have such fantasies at point if our life but what matters is whether we succumed to it. Just my 2 cents.

Mantot berkata...

aiyah..
just take it as a joke la..
nothing serious,nothing malicious here man.

Tanpa Nama berkata...

Wow Bro tot new hobi ......very interesting. (".)" sign****

Uda berkata...

hahaha..gelak pecah perut aku baca entri tersebut

ULTRAMAN berkata...

terus aku pun try nak google gak.

milo boyd berkata...

stress tak dpt kete la tu..hahahahaa :)) ampun bro.. *lariiiiiiiiiii

kyo_9 berkata...

hahaha..
malaysia boleh!!

♫ s a n g p a r i p a r i ♫ berkata...

lol. 1st time jumpe blog ni. n 1st entri yg dibace, sgt klakar. lol. syabas.

Tanpa Nama berkata...

Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Maaf Zahir & Batin.

kalau drive balik kampung pls drive carefully.

salam,

Anal-anonymous

Tanpa Nama berkata...

nampak sgt ko dh layak kawen..gatal banget siot!

perfectwater75 berkata...

Salam AidilFitri 1430 H, teruskan perjuangan menata kebenaran yang nyata!

http://2.bp.blogspot.com/_NjZfwZCiUGU/SrTaQxuUtNI/AAAAAAAAAMs/_x_6oswPWHc/s1600-h/SALAM.JPG

Tanpa Nama berkata...

Tuan Empunya Blog,
Sekadar berkongsi.
Untuk carian 'Aku Mahu' itu,
kebanyakannya ialah tajuk buku,
tulisan Ain Maisarah terbitan PTS One.
Untuk itu tidak relevan sebagai bahan lawak saya rasa.

bungacahaya berkata...

Hehehehehe...aku pun tak pernah terpikir. Aku nak try gak la..

Entah berkata...

post nih sangat lawak..syabas

UnWantedStorryteller berkata...

Aku mahu saiz S tu buku tulisan Ain Maisarah.

son of goddess berkata...

no hard feelings really, actually i find your blog writings quite amusing and creative. Keep it up.
"Selamat hari raya, maaf zahir batin".
Peace to the world..

Tanpa Nama berkata...

hidup lg ke ko tot..

Tanpa Nama berkata...

yang paling atas skali 2, tajuk buku kanak2 lor..
aku mahu saiz s
aku mahu popular,
maku mahu ke NY 1 n 2
sume ad kat umah ak..adik ak bace..edaran pts publication klu x silap..