September 11, 2009

Bicara Romantis Separa Lucah : Lelaki Ingin Benar Terlanjur Dalam Perhubungan



Ada pelbagai alasan lelaki/suami untuk menghalalkan kecurangan dan maksiat..

"Bini aku dah gemok.."
"Bini aku tak seksi.."
"Bini aku berbau bawang.."
"Bini aku tidak mahu melakukan aktiviti kinky.."
"Bini aku letih bila aku ingin bermanja-manja.."

atau alasan seorang boifren :

"U mesti bagi I pegang U."
"U ni tak sporting."
"U ni kolot la.Cium2 ni normal la"
"I dah teman U shopping ni.Bila pulak U nak ringan2 dengan I?"
"I boleh carik lagi ramai.U ingat ada ke orang lain nak kat U?"

dan seribu satu lagi alasan yang lelaki akan gunakan untuk membolehkan mereka dapat apa yang mereka nak.

Aku selalu terfikir,apakah yang akan aku buat kalau aku curang.Sebab selama ni memang kadang2 ada jugak terfikir aku nak pegi ke pusat2 spa untuk mendapatkan khidmat2 "urut batin" (kononnya) sebab aku rasa impian semua lelaki dari akil baligh adalah untuk merasai sentuhan seorang perempuan.Yes.Betul.Aku rasa lelaki2 normal macam aku ni yang semayangnya tak secukup mana boleh dikatakan 23 jam berfikir mengenai seks dan wanita.1jam lagi fikir pasal sukan.

Jadi,bila kita tengok tumbesaran seorang lelaki,boleh dikatakan agak normal jika seorang lelaki mula tertarik kepada gadis semenjak berumur 8 tahun.Tapi dari tempoh 8 hingga 13 tahun,perasaan suka itu hanyalah suka.Tidak ada tarikan untuk seks,hanya sekadar suka-suka macam tu aje.Aku tak pernah pun membayangkan budak yang aku minat masa aku darjah 6 dulu tanpa pakaian.Budak sekarang,lain cerita.

Tapi makin besar seorang lelaki tu,makin kuatlah lelaki tu nakkan "benda itu."Jadi,normallah jika seorang lelaki berumur 18 tahun bercinta dengan gadis dan mula menampakkan keinginan untuk "benda itu."Sebab waktu itu,walau sekuat mana cinta atau sayang (yang sebenarnya takde lah setulen mana pun) seorang lelaki itu pasti akan berharap juga agar dia diberikan kebenaran untuk membuka baju gelfrennya.

Aku jugak merasa camtu.Gila aa kalau aku cakap aku tak nak benda2 tu.GAY GILA AKU KALAU AKU TAK NAK.Aku nak sebab memang bila bercinta,perasaan bernafsu agak susah nak dikawal.Tapi,nampak tak ayat yang aku gunakan di atas?

Seorang lelaki itu memang berharap sangat agar gelfren nya membenarkan lelaki itu membuka bajunya tetapi bagaimana pun kuasa sebenarnya ada pada tangan si gadis.Percayalah cakap aku,jika anda mengalami situasi di mana teman lelaki anda meminta "benda itu" dengan bersungguh-sungguh,buat tak dengar aje.Walau sehebat mana muka kesian boifren anda jangan benarkan.

Bila wujud rasa simpati si gadis kepada boifrennya,masa itulah akan timbul masalah.Yang perlu diingat,masalah itu akan timbul untuk gadis itu,bukan boifren anda.Jika perut anda kembung,adakah anda percayakan boifren anda untuk bertanggungjawab?Naluri lelaki muda kebanyakannya MALAS nak bertanggungjawab.Sebab lelaki nakkan kebebasan.Si gadis pulak hilang kebebasannya.

Bila aku tanya semua orang yang dah berkahwin,semua akan kata,seks selepas berkahwin adalah satu benda normal.Bukan lagi sesuatu yang mereka nanti-nantikan.Itu kata lelaki.Lelaki yang seumur hidupnya mengejar seks tetapi selepas berkahwin menukar rentak mengatakan seks semakin bosan.Sudah basi.Dibuat bila rasa perlu saja.

Jadi,bila seks itu sudah bosan pada lelaki,akan wujudlah pelbagai alasan yang aku tulis awal2 tadi.Waktu itu barulahlah arah lelaki itu,kembali mencari seks yang hangat yang hanya dapat diberikan oleh seorang yang mereka belum pernah sentuhi.Lelaki adalah pakar putar belit.Lebih putar belit berbanding lawyer2 atau salesman kereta second hand.Kami akan kejar gadis2 comel yang kami belum dapat dan kami akan merasa bosan apabila kami sudah lalui semuanya.

Aku pun takut aku jadi sebegitu nanti.Ketika ini,otak aku penuh dengan pelbagai benda yang aku pelajari daripada buku Kama Sutra dan Permata Yang Hilang yang aku harap dapat praktikkan tak lama lagi.Tapi bila dah habis semua aku jelajah,adakah masih akan timbul rangsangan-rangsangan yang selama ini aku rasa?

Waktu itu,apa aku akan buat?Ke pusat2 spa secara senyap2 mencari tangan hangat dan bisikan manja mengharapkan aku mengambil "happy ending" yang membawa elaun lebih kepada gadis2 pusat spa?Atau aku akan mencari seorang gadis desperate yang mengharapkan bantuan hidup seorang lelaki?Atau aku pergi menempah satu dancing pole untuk bini aku mengharapkan agar bini aku nanti belajar menari ala-ala stripper?

Untuk boifren anda,jangan benarkan boifren anda menyentuhi anda.Jangan layan muka kesian dia.Jika dia ugut nak break,pedulikkan.Dia tak layak untuk anda jika itu perangainya.Untuk suami pulak,aku tak tau.Pandai-pandai korang lah.Aku nak cakap pun aku tak pernah lalui lagi.

Nak lagi senang?Jangan bercinta langsung selagi anda tak ready nak kahwin.Single pun single la.Jangan peduli pandangan masyarakat yang menganggap anda tak laku.Asalkan anda bahagia dan takde orang nak mintak ringan2 dengan anda.Habis cerita.

Kesimpulannya,
Kebanyakan lelaki memang mengharapkan mereka terlanjur dalam perhubungan kerana tiada risiko besar ke atas diri mereka.Kuasa penuh ada pada perempuan.Janganlah dibenarkan langsung diri anda disentuhi sebelum berjumpa Tok Kadi bersama wali anda.

37 ulasan:

bakrihafizhisham berkata...

aku setuju.

itafukada berkata...

perghh..mmg tepppaattt sekali.yg camnila yg aku cari.bagos2.bravo2..

Tanpa Nama berkata...

aku stuju bab ni...

Nak lagi senang?Jangan bercinta langsung selagi anda tak ready nak kahwin.Single pun single la.Jangan peduli pandangan masyarakat yang menganggap anda tak laku.Asalkan anda bahagia dan takde orang nak mintak ringan2 dengan anda.Habis cerita.

a'a nazzirah berkata...

had been thinking before. n i agree 110%!!!

Tanpa Nama berkata...

mantot, dah lama ak nk tya soklan ni kt ko...tunang ko baca x blog ko ni?

Gayah Lawa berkata...

Hihi..Aku tersenyum bila Anonymous tu tanya tunag Mantot bace ke tak blog ni...Jawab la Mantot heee...

Memang lelaki mcm tu!! Haha...
Anyway, kalau dpt pak we mcm tu elok la break teruss..dah nmpak CURANG tu..Sure lepas beranak pinak dia LAGI CURANG sbb nk puaskan nafsu serakah..Uwekkk !!

House mate aku dah break dgn BF dia beberapa bulan lps sbb BF dia bekas bohjan..dan suka pulak lawak lucah2..
>>Kawan aku kta, aku ni anak dara yg tk penah lgsug disentuh mana2 lelaki..So apa kes nak amik lelaki ex-bohjan jadi hasben aku??Sure dia tidor dgn mcm2 bohsia..Geli aku!! Org lelaki pun cari bakal wife yg ank dara takkan aku nk amik x-bohjan jadi Husband aku..No wayyy ..!! >>
So..aku respek hse mate aku ni..sbb dia x desperate nk berlaki walau nxt year dh 30 thn.!!! Syabas WANITA !! Hee...
Aku jugak respek x-bohjan yg insaf ni sbb dia ngaku dia x-bohjan dulu.. Dia pn minta tlog aku supya r'ship dorang x putus..Tapi aku tk dpt tolog sbb decision tu bukan hak aku...

Hmmm...lelaki oh lelaki..

kamseng berkata...

ex bohjan = matreh?

Siberkop berkata...

to Kamseng,

LOL.

Tanpa Nama berkata...

salute!!! sume laki sile mbek perhatian..

DandelinoiD berkata...

setuju2...

bacaan ni mmg seswai utk laki yang miang...

MerahJambu berkata...

The ugly truth.. :)..its ugly but it so true

Obefiend Weiland berkata...

try dulu

baru tahu compatible ke tidak. macam beli kereta. takkan tengok luaran sahaja. bodoh namanya tu

kena test drive.

serious

ryurisora berkata...

stuju sesangat...post yg sangat2 la bergune. =)

Ladynoe™ berkata...

aku kira lah, nukilan kali ni macam nak bagitau yang semua lelaki ni macam jahat je bunyinya. Serius, kalau sebelum aku kahwin, aku baca nukilan ni, balik dari pejabat mesti aku tanya macam-macam dekat bf aku (yg kini suami aku) tentang soalan yang berkaitan dengan nukilan kamu ni.

"Lelaki adalah pakar putar belit"

statement tu pun sungguh menakutkan dan aku rasa kalau lelaki budiman yang pernah kena pijak dengan perempuan pakar putar belit mesti tak berapa nak setuju.

pengalaman aku dengan lelaki lah, suami aku semasa bercinta memang tak sentuh 'benda' aku pun, walau 4 tahun kenal. Tapi aku tak tahulah di belakang aku macam mana. Kalau berdasarkan nukilan kau, aku dapat bayangkan di belakang aku dulu, suami aku pegi puaskan nafsu dengan orang lain then simpan aku untuk stok buat bini.

Tapi aku rasa aku kenal suami aku macam mana. Selagi aku rasa selamat dan bahagia tak salah rasanya aku percaya yang suami aku tak sejahat tu.

Dan lepas kawen baru lah dia sentuh aku sesentuh sentuhnya. Mungkin aku ni kinky ke (haha)?

Ini sahaja pandangan aku kot, Mantot. Bukan apa,tak semua lelaki jahatkan?

Mantot berkata...

isk,agak gerun aku membaca apa yang ko tulis tu,sungguh grafik dan membuatkan aku berimgainasi.

Aku tulis tu sebab aku nampak ramai sangat perempuan yang mudah benar menyerah sebab takut hubungan tu putus.

Kau lagi kenal husband ko.aku tak kata semua,aku kata kebanyakan.bagus la anda dapat lelaki camtu,tapi susahkan nak dapat lelaki macam tu?SUSAH GILA SEBENARNYA.

Mungkin daripada 10,adalah 2 orang.
(Aku dan suami kau,wahahaha)

Dan aku percaya perempuan ada sense yang boleh buat dia tangkap apa2 yang jadi dengan org yang dia sayang.Macam instinct perempuan tu sangat sensitif pasal benda2 relationship ni.

Dan kepada yang tanya tunang aku baca ke tak apa aku tulis,dia baca.
Takpe,jangan risau,dia paham macam mana perasaan aku yang pervert ini.

Tanpa Nama berkata...

mmg le, klu dh berdua2 an. akan ada yg ketiga. mula2 tgk, lps tu cuit, lps tu pegang, lama2 terlanjur. dlm Quran dh sebut, jgn mendekati zina. sedap sekejap je, seksanya tanggung la kt akhirat. pompuan jgn le jd bodoh ikutkan je dgn laki mcm ni.

BezBuddy berkata...

setuju sgt3!

Ladynoe™ berkata...

"Dan aku percaya perempuan ada sense yang boleh buat dia tangkap apa2 yang jadi dengan org yang dia sayang."

hehehhe. aku tak tau nak ckp apa2. tapi..hehehe..ada pengalaman ka?

;P

buruhKasar berkata...

tak semua laki nakal macam cerita mantot. die cuma nak menyedarkan perempuan.sape yang dapat laki yang baik, syukurlah. tapi kalau dapat bini yang 'nakal'?

mantot, aku ada cerita nakal pasal wanita kat tempat aku. kinky habis. nanti gi lepak, aku cerita.
aritu lupa nak cerita sebab khusyuk dengar cerita pasal spa. hahaha

NIMI berkata...

owhh saya bersyukur mendapat BF yang baik..
yang menjaga hanya untuk malam pertama..
kalau da buat apa maksud malam pertama kat pasangan suami isteri betol tak??

tapi statement itu sungguh beshh sebab menyedarkan laki agar JANGAN SENTUH WANITA N JANGAN GATAL@ NAK MINTAK n kepada perempuan JANGAN GATAL_GATAL NAK BAGI KAT LAKI YANG KITA TAK PASTI JADI HUSBAND KITA KE TAK..maybe da tunang tapi mana tau tiba-tiba dia meninggal xcident macam mana??

faiqah berkata...

yeahh...
aku setuju gile statement ko yg last skali..
bia org pk kite xlaku asalkn masih suci....
nauzubillah..mntak2 la aku dijauhi dr sebarang perkara yg ko bualkn ni..amiin...

AuRorA DiAnA berkata...

aku nasihat kan ko mantot....ko dah patut kawen cepat2 ni...xyah tggu date yg dah ditetapkan....kawen je sekarang dgn tunang ko tu......kuikui

johnnywillbegood berkata...

setuju ngan mantot..
lelaki kalau bleh tahan tu,tahan jer la..
jgn mintak & ajar pompuan bende2 ni..
pompuan yg suci murni biler dah kenal bende2 camni mmg akan mintak lagiiii..
hehehe

Bert berkata...

Spot on bro! Benda yang aku dok simpan dalam otak telah dihuraikan dengan tepat sekali. syabas.

An honest but ugly truth.

Blood Seeker berkata...

aku tau panggilan dan bisikan nafsu tu normal, semua orang ada. Tapi anda kena ingat Tot, sebagai seorang mukim, kita tak boleh kalau dengan nafsu! Lawan jangan LAYAN. Kalau kita terpikir, terlihat, ter...apa lagi yang melayan nafsu, lama2 dia akan menghakis rasa malu, dan tak semena-mena iman kite jugak makin lama makin turunnn. Haaa tu dia, macam asid gamaknye.

Ingat, kita duk dunia ni sekejap je...dan benda yang baik (contohnya jodoh dan kebahagiaan) akan datang pada orang yang sabar.

Marilah kita sama2 saling ingat-mengingatkan.

Tanpa Nama berkata...

hmm..pucuk pangkalnye dari diri sendiri juga..kalau masing2 dah tak dapat nak tahan gelodak nafsu,itu la jadinye..aku sedih,dulu mase aku kat melaka,4orang housemate aku,dah pun mengerjakan pasangan masing2..n penah jugak sorang dak pmpn kelas aku cakap,penting ke dara??nak tau dara ke tak,cucuk la dia!!!..huh..die cakap cmtu kat membe aku..terkejut gak aku dengar,maklum la,dari hari pertama aku tgk die kat klas,nampak macam dak2 baik,n die lak datang dari kawasan kampung,tp bile die bg statement cmtu,agak berubah gak la persepsi aku kat die..
well mantot,aku doakan ko agar tak terjebak ke lembah zina yang hina ini..aku harap aku pun sama..
aku juga tak faham,kenapa wanita sekarang,yang bangsanya melayu,yang agamanya islam,begitu mudah memberi kepercayaan kepada bf2 diorang,untuk rasa diorang dulu sebelum pada waktunya??apakah mereka lebih menjaga hati pasangan dari kesucian diri?apakah maruah diri itu letaknya di bawah hati seorang boifren??sehingga tak kisah dosa dan pahala.....ya allah,lindungilah hamba mu ini dari melakukan zina ya allah...

sherliza berkata...

wah...ada lagi lelaki yg baik meh? tak sangka aku...

sam berkata...

Tengok2 semua nama mcm melayu/Islam.....tp ckp perkara2 maksiat...bangga pulak tu...siap siar pulak kat public, banyak pulak org komen..siap gelak2 lg. Jahiliyah & menyesatkan org lain. Faham yahudi mana yang korang pegang berbfriend2 ni. Inilah perosak umat ini, lepas tu bila dah terjebak dgn maksiat...yang lelaki salahkan perempuan, yang perempuan salahkan lelaki...Bengong! Diri sendri tak pernah nak salah...org lain je salah!!

Tanpa Nama berkata...

great artikel mantot..sebenarnya mende nie laa yg aku selalu cube ckpkan kat anak murid aku tp rase kalu elaborate dalam2 sgt takot nnt tak sesuai plak untuk renungan pelajar bwh 18 thn..hehe..manusia zaman sekarang nie dah takde batas dah..malunyer dah hilang..

erina_z berkata...

Kena tengok umur lelaki gak ni. Memang betul selalunya yg umur belas-belasan ni nafsu tak terkawal.

Apa2pun, perempuan kena tahu jaga limit sendiri. Kita kena tau ckp "NO," - kalau seblum kawin pun laki tu dah tak boleh respect kita, apatah lagi selepas kawin.

kucai berkata...

mantot...aku stuju psai entry nie..
tpi kalu hang pi kat proton ka perodua,musti dia letak keta buat test drive...kalu kita x test drive awek kita,camna nk test best ka dak...huakaakakakak.(aku lawak ja nie...hahahaha)

Mantot berkata...

PALA HOTAK HANG!
HAHAHAHHA!

Kalau macam tu,aku nak test drive semua awek yang mana nak di drive oleh aku.Sapa nak boleh YM aku.

Tanpa Nama berkata...

apa kejadahnya datang2 marah2 nin sam..baca elok2..benda dah betul,org lain komen bagi nasihat.yang kau datang serbu tembok tetiba pehal..buduss

Tanpa Nama berkata...

bgss la lu bro....wa tabik sama lu

CilakakKauObePig berkata...

Sapa2 yg dok samakan pompuan dgn kereta mmg CILAKAAA...,SERIOUS, OBE PIG, so it seems you have screwed/driven/kongkek your current wife way before you married her la? KAU MMG CELAKA KALAU KAU BUAT MCM TU, SERIOUS...

Tanpa Nama berkata...

Kau la yg bodoh. Islam tak ajar macam tu

Tanpa Nama berkata...

I agree . Islam tak ajar .