September 09, 2009

Katak Ini Patut Dibelah Dalam Makmal Biologi Kerana Dia Racist Fucker



Ong!Ong!Gedek!Gedek!

Jika ini adalah rupa orang yang masih mampu bertahan dalam UMNO,apakah wajah sebenar pemimpin UMNO yang lain?Ini ke rupanya pejuang bangsa Melayu?

Nasib baik aku tak sokong.

13 ulasan:

Abraham Eli berkata...

muke die pun dah macam katak, bro
nak buat mcm mane...

die dah ketagih maen Super Mario
asek lompat2 je

ting ting ting...

Tanpa Nama berkata...

Nak perjuangkan Islam? Perangai pun tak berapa ikut Islam, Cammana?

Obefiend berkata...

super katak is back again son!

Tanpa Nama berkata...

Dulu dia pergi sekolah aku rasmi PIBG. Kutuk PAS gila2. Bila UMNO buang dia dia bertanding guna simbol PAS pulak . Apa jenis manusia ni.
Bukankah lebih baik kau di ciptakan tuhan sebagai hewan?
Ala Kasim.... ampunkan mak Kasim.

pak uteh berkata...

katak puru bodoh menyalak..

Ladynoe™ berkata...

hye mantot.

aku selalu baca blog kamu. cuma selalu terfikir, tak takut ke kalau di hendap orang orang kerajaan?

just curious ja.
kamu set hidden ip address ke?

Mantot berkata...

lah,kenapa nak takut?

mengkritik kerajaan adalah hak dekat rakyat.kenapa nak takut nak bersuara?apa bagusnya kerajaan kalau diorang hanya dengar suara rakyat bila ada pilihanraya?

aku bukannya ajak korang pegi berperang,tikam,bunuh menteri.aku bukannya menyebarkan ajaran sesat.aku tak pernah pun ajak kita bencikan bangsa,agama lain.

pada aku,selagi kita masih macam org2 lama,takut nak bersuara,selagi tu la rakyat ni dipandang macam "sampah."

Pada aku,
jangan takut.Kritikan amat diperlukan utk menyedarkan kerajaan.Kat Malaysia,kalau rakyat tak bangkit,MUSTAHIL minyak turun dari Rm2.70 hari tu.

Kalau kerajaan tu kerajaan yang baik,dia akan dengar kritikan,bukan ugut orang yang kritik diorang dengan hukuman masuk jel.

Haha,aku tak pernah takut.Aku harap korang pun sama.Kita yang pilih kerajaan dan takde mana satu pun kerajaan yang boleh kata "Ini Hak diorang untuk memerintah sesebuah negara."

Jangan takut.
Hak anda adalah memilih kerajaan dan anda ada hak nak mengkritik mana2 tindakan kerajaan yang membelakangkan rakyat.

rio berkata...

kritikan bukan cuma perlu untuk menyedarkan kerajaan... kritikan jugak perlu untuk menyedarkan pembangkang! tak kira kerajaan/pembangkang di peringkat negara atau negeri... :)

Mantot berkata...

jadi,kepada penyokong kerajaan,sila la bagi kritikan yang membina sket.aku selalu baca MyKMU dan blog2 penyokong UMNO lain yang popular macam Parpukari..isinya...tahi

semi berkata...

dulu... anwar ngan syed hussin ali kena tahan, kena torture under ISA sebab berdemo membela rakyat bawahan golongan petani yang tak BOLEH NAK CUKUP MAKAN pun (read baling). ibrahim ali pun masuk sekali. dia S/U pelajar ITM. Anwar tu setakat presiden kelab BM je. Syed Hussin lecturer ekonomi yang berfahaman sosialis. (Gila apa sosialisma nak lawan mahathirism?)

So, semua yang ditahan dioffer untuk sign dokumen/statement. kalau mengaku bersalah dan berjanji tidak akan berdemo vs kerajaan lagi, dapat lepas..

so, agak2, dalam ramai2 tu, sapa yang sign itu surat??
hmmm :-)

pegi mampus BN! berkata...

aku cuma boleh kata dia ni bodoh dan x berakal...ni pasal pindah kuil je la mangkuk..bukan tambah 10buah kuil kat blakang umah ko..apa punya racist la...

stone berkata...

muke mamat ni macam member aku la...

Ladynoe™ berkata...

owh begitu..tapi aritu ada orang siap kena tangkap sebab menulis dalam blog kutuk kerajaan. aku cam takut jugak lah.

hu...